Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Па затоа и мноогу се мислам :(
    1.Алкател секогаш имале најлоши телефони :!:
    2.мноогу е ниска цената за овие карактеристики :?:

Навистина незнам што да правам дали да пропуштам прилика или да го земам??? :?:

2. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    има ли некој искуство со овој тел C3-01 или со Нокиа аша 302 ве молам за совет!!!

3. Minion.M

Minion.M Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    61
    ^zet mi go ima asha ne e bas zadovolen a prviot go koristese drugarka i super bese telefonceto. Od toa kolku gi znam telefonive prviot ti go preporacuvam :)

На HEV му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354

Искрено стварно добри карактеристики има телефонов,но ако се е океј не би требало да е толку евтин за онаа конфигурација. :?: Незнам,јас би додала некој денар и би си зела подобар телефон. Пример HTC Desire C.

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  5. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    читав по нет и видов мн незадоволни од аша 302 и од нокиа С3-01 е сеа ме интересира мислење за С5,иако нема ви фи имам нет од претплатата беспалтен така да не е зор за нет само да раб тел ко што треба оти досега сите ми се испорасипаа ама не сакам да е на тач,кажете ми совет за телефонче со доплата од 1 500 ден повеке не би дала.на новиве тарифи м+.позз

6. Moira

Moira Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    7.683
    Пред некое време го земав

Алкател Идол

Ако некој се мисли - ич нека не троши време, тел е прекрасен, и на лик и во функционалност, и најтопло го препорачувам :)

На ozbilnazena и feminium им се допаѓа ова.
  7. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    Пред извесно време ми дадоа од работа Nokia asha 306 .Вака фино делуваше на 1 поглед немав можнст за избор па ајде го прифатив ]:) .Невидена глупост од телефон .Препорачувам НИКОЈ да не го набавува .Значи има симбиан оперативен систем ,неможе вибер да се инсталира |( ,скајп да стаиш се наплатува 2еу :@ ,итн .Тотална утка е телефонов :puke: .На план сум да земам некој пристоен,малце чуден критериум имам :$ навистина несакам телефон со тач |( .Новите модели се речиси сите такви :swear: ,а ми пречи таков телефон голем речиси колку цигла ,скап ( ако го оштетам нема да ми биде сеедно :geek: ).Е сега нешто видов па ме интересира мислење дали од вас некој го користи ова чудо [​IMG]

8. MejkApGirl

MejkApGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    58
    Стварно незнам кај да го поставам прашањево..
    Колку чини порака до австралиски број? На One сум ако има нешто врска

9. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Иако немав одговор на прашањето а и неможев да го земам С5 затоа што во мојот глуп град го немаше а мм сакаше што поскоро да си ја намали претплатата и морав денес за да не плака таму поманати денови од месецот.Го земав нокиа аша 302 и вака за почеток ми е супер значи најбитно што беше да нема тач и нема бидејки јас лично не сум за тач до сеа сите ми цркнаа а најмногу ми се допадна камерата го споредив со зте блејд 3 и ко видов катастрофа му била на зте камерата на сијалица иако е 5 мг а на овој е 3.15,значи супер тел барем за мене иако ми е мнооогу гломазен јас го сакав С5 ама сеа немав мн избор го зедов со доплата од 1000 ден.Сив е имаше и бел ама не сум по белите оти лом ги правам :lol:

10. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.473
    Допаѓања:
    10.909
    Мене исто ми зема како на другите оператори кога испраќам смс во Мк. ;)

11. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Дали е можно на Xperia x8, да направам да ми биде различна сликата кога телефонот ми е заклучен (т.е. кога треба да се поврзат тие точките, знаете тоа locк), а друга да биде кога ќе го отклучам?
    Гледав кај другарка може така, а кај мене неможам да најдам таква опција.

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ Епа најверојатно треба да имааш опции: screen background и lock background.

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Milky.Way

Milky.Way Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    72
    Здраво,
    вчера земав телефон од T- mobile, но таму ги кодираат телефоните за да не можат да се користат со картички од други фирми, а јас сакам да го користам со картичка на Vip. Слушнав дека може да се декодираат, но незнам каде, што, како... Ако некој знае каде и колку пари е, го замолвам да каже по лична порака или овде во темава.
    Инаку јас од Охрид сум, па би било пожелно да ми кажете каде да го декодирам во Охрид, но може и во Скопје.

Фала од напред. :bow:

14. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ Милки.Веј, не сум декодирала телефон досега, ама во која било мобилара или тие што се занимаваат со поправање телефони, сервиси такви, може да ти го декодираат.

На Milky.Way му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Mashni4ka

Mashni4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    23
    Го имам Alcatel M Pop и таа тоцката горе десно некогаш ми свети некогаш не. Ако некој ѕнае да ми каже кога свети бидејки неможам да сватам

http://www.google.com/imgres?sa=X&biw=1 ... x=73&ty=79

16. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.386
    Допаѓања:
    18.020
    Кој е подобар според вас? во план сум да зимам, а незнам за кој да се одлучам?

17. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Па и уште се мислиш, земај го самсунгот ич око да не ти трепне :D

На Veki4kaa му/ѝ се допаѓа ова.
  18. dream.queen

dream.queen Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    191
    Samsung дефинитивно.

19. Simonche-to

Simonche-to Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    16
  20. Simonche-to

Simonche-to Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    16
    Да ти кажам двата се супер телефони од супер фирми...стварно е за да се замислиш :D Ама ја мислам дека Sony Xperia Z ти е подобар бидејки е на некој начин водоотпорен односно под вода може да биде 30 мин,и да ти се изводени да не се секираш :) Но не велам не за Samsung galaxy S4 и тој е добар телефон но малце е преголем :D Сепак размисли си па одлучи,твоја е одлуката ;)