ajfon 4 ili 5 Здраво дечки би сакала да ве прашам дали знаете колку е цената на ајфон 4 и на ајфон 5 меѓутоа конкретно на бит пазар ама да не се кинески?
Немој воопшто да размислуваш брат ми има галакси с4 и е презадоволен за големина иста големина се и двата телефона ,зами го галакси ич не се мисли
И за оние кои немаме баш голем буџет за телефони: топло ви го препорачувам алкател от м`поп штотуку ми стигна и за 3000 имам предобар телефон, презадоволна сум( посебно од камерата)
Zdravo sakam da ve prasam kolku vi trae baterijata na android telefonite? Imam htc i go polnam sekoja vecer.
Кога некој ти пише на фејс(ако ти е уклучен интернетот) ако имаш пропуштен повик, порака, нешто ново што не си го видела. или пак евентуално празна батерија
Kолку чини да се смени делот кој служи за полнење ми се измести и неми прифаќа ни еден полнач цело е лабаво , или пак да се поправи? ОТПРИЛИКА?
^Зависи каков е телефонот и колкав е делот( колку е голем внатрешно) ама не верувам дека е мн скапо. Мене за еден лг ми земаа 750
Незнам дали е баш соодветна темава ама ајде Имам Xperia T и многу брзо ми се троши интернетот значи ако поседам 2 минути на фејсбук ајдее кога ке видам колку се потрошило....сите викаат фб трошел мн малце......да не имам нешто уклучено нзнз ако може некој да ми каже што е работава ако имал некој ваков проблем
Дали некој знае како се прави скрен шат (screen shot) на алкател от991..и гумени маски дали имате видено ?
Ја знам дека скрин шот се прави вака (барем така е на мојов телефон и на други што иам пробано) : во исто време стисни го копчето за заклучување на телефонот и тоа за намалување на звуков што е од страна АМА ВО ИСТО ВРЕМЕ И ДРЖИ ако има резултат пиши
samsung galaxy s II дали некоја од вас воопшто слушнала за телефонов samsung galaxy s II ? Го барав во вип,т-мобиле,оне го нема ... Што мислите колку би било сигурно да го купам од мобилара од Скопје пошо едино само таму го има
Јас сум слушнала,а и требаше за роденден да ми го купат ама не од тука туку од Германија.Иначе според мене убав телефон е, не е нешто многу различен од Samsung Galaxy S3.