знае ли некоја која резолуција треба да ми е камерата за кога ги ставам сликите од телефонот на компјутер да не се многу мали која резолуција треба да бидат за да се големи имам самсунг галакси с2
Jaви се на 1234* и ќе збориш со дечките од кол центарот ќе и го кажеш бројот на тел, матичниот број и ќе ти уклучат роаминг.
Имам алкател на тач и за нова година конечно ќе го менувам и ќе си земам поубаф. Инаку омилени марки ми се сони ериксон и самсунг братучеди имам од австралија што се дојдени и баш вчера ми велат (имаат самсунг галакси) дека ај фон не бил нешто нај нај и ми викаат тие имале дома ама нешто бил скршен ова она бла бла..
Не поднесувам телефони на тач. Си се знае, најобичен, за се што ти треба. Најиздржливи се Нокиа, и најдобри.
Јас имам видено во рамстор во Скопје во бутик и бижутерија, незнам како се викаше продавницата не сум од СК. Мислам дека беше 500 денари.
Хихи мојата слика од што има во вашата чанта? Иннаку вакви заштитни маски за телефонот имаш многу убави и баш секакви на бит пазар.Освен тоа многу се евтини,а имаш убави.Исто така ако ја знаеш индиската продавница во трговски каде што се продаваат работи со знамето на Македонија и чашки,новчаници со Лондон.Тука има исто убави маски,само се поскапи од на бит пазар ама пак се солидни цените.
Цената на мобилните телефони во било кој град е иста ( кај ист оператор , еве на пример во One, ист мобилен телефон и во Битола и во Скопје е иста ) ?
Братучед ми имаше шема за отклучување на телефонот, но јас го блокирав и сега никако не можеме да го одблокираме,нема интернет на телефонот а мораме да го отклучиме преко имаил... ве молам помогнетее
Имам проблем со мојот телефон.Се работи за Самсунг галакси мини 2. Никако неможам да си влезам во менито цело време ме враќа назад.И кога одам во мени цело мени ми трепка и пак ме враќа назад.Ништо неми функционира.Ги избришав сите апликации,слики дури и ја форматирав картичката и пак ништо.Немозам дури ни да вртам само си се прави цело време на back.Можно е да некој проблем со софтверот?
Да ве прашам нешто! Имам LG Optimus L3. Но, за некое време ќе ми заврши договорот и нели, треба да се обнови договорот и имаш право на уште еден телефон. Е сега, можам јас да земам iPhone 4 или 5? Или ме ограничува само на LG?
не не те ограничува на ЛГ можеш било што да земеш јас првата година зелов ЛГ, потоа ЗТЕ, па сега Алкател зборувам за вип, ама мислам дека и другите не огранучуваат
Го акнав мобилнион и партал екрано испука целиот... и од кога ќе завршам повик ми исклучува одма и треба да ја вадам батеријата .... лом... колку лини замена на екранот?