Јас имам можеш да видиш неколку страни уназад пишав И дефининтивно не жалам што го купив, еве цел месец можеби го имам и не се одвоив од него(за разлика од претходните тел што одма ги фрлав настрана)
Ми го вратија мене мојов Си се радувам како првиот ден кога ми го дадоа!Толку си го сакам Сеа можам да ја слушам I love it без да рикам ко нездрава,ко дете да ми умрело Епа стварно сум забегана со телефониве :смајлиштосекрсти:
Се извинувам ако прашањето не ми е за во оваа тема, како се уклучува роаминг на Вип припејд? И колку ти земаат кредит?
Не е лош, само што камерчето не вади добри слики навечер. Иначе другото топ. За тие 6 месеци што го користев презадоволна сум. Јави се во контакт центарот и речи им нека ти уклучат или пак ќе ти кажат како да активираш. А мислам дека кредит не ти земаат кога ќе активираш, туку кога ќе збориш.
Имам телефон LG T385 и сакам да си ставам вифи имам рутер и на него ми ја пишуваше ip адресата и ја се напраив како што ми пишуваше се логирав и ми отвори некоја страна од телетоника и сега немам појма како да ставам вифи.Ако знае некоја нека ми пише.
Како може да ставиш на телефонот вифи? Прв пат слушам за такво нешто ама нека...Или има телефонот вифи или нема.... трето нема
http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/ ... ad-image-0 Телефонов има вифи.Ја не се разбирам многу,многу но,колку што те сфатив ти сакаш да направиш сопствено вифи?
Мобилен телефон ? -Ааа, не фала! Воопшто, ама ич не сакам мобилни. Дома татко ми ми вели: Одлична си, сакаш еден мобилен? Сите твои школски имаат? А мене многу ми е гајле за школските. Кога немам потреба од мобилен телефон, зошто да трошам пари за ништо, :geek: Не не, фала
http://www.femina.mk/out/?id=6bd3a0dec4 ... ad-image-0 Шо го л’жат бе,галакси мини 2 нема блиц Така да ако некој го гледа некад,нека не се радува за блицов
Луѓе имам еден проблем и ќе замолам кој се разбира во мобилни телефони да ми помогне. Имам Sony Xperia Go тач телефон и неодамна ми се аптејтуваше најновата верзија на андроид за мојов мобилен. Е сега, се е супер со андроидов освен тоа што при повици ме зеза - значи кога ме бараат и јас кревам (надесно со стрелката нели) се укочува нешто системот и како што ми е на вибрации едно добри 10тина секунди телефонот ми вибрира и тој што ме бара ме слуша (зошто нели сум му кренала), а јас не можам да го слушам извесно време и потоа ми вика Activity phone not responding (wait, close) и ако стиснам close се гаси повикот, но јас стискам wait и тогаш го слушам другиот, ама некои 3-4 секунди уште вибрира и после се смирува и се продолжува најнормално. Значи може да се заклучи дека е нешто во андроидот. А некогаш па ми е се најнормално без никакви пречки, ама почесто ми праи вака. Кој знае нека пише зошто телефонот е супер и се си е во ред, а ова се случува откако се апдејтуваше новиот андроид и грешки покажува само во листата на повици! Чаре?
Дали некој имал искуство со Alcatel One Touch 995? Ме интересира општо за телефонот функционалност каква му е?
Однеси го во салонот од каде што ти е купен,со гаранција,најубаво тие ќе проверат. Инаку xperiite често прават вакви "испади".
Јас има LG KP500 и ептен сум задоволна, супер мени, супер слики иако нема блиц ама и без тоа е супер.. е сеа тоа што јас го изгубив тоа пенкалцето тоа е друга приказна.. Спојлер
Прво, влези во settings, applications, manage apps, All и најди ја апликацијата Phone или слично и влези во неа и кликни clear cache и пробај. Ако не успее, оди во applications исто и running services и види некоја апликација да не ти ја јаде рам меморијата и стопирај/избриши ја. Телефонот вака гледано е многу добар, има многу добри спецификации, HD и 5 мега пиксели камера. Мислам дека нема да згрешиш, е сега го немам користено ама не би требало да е лош бидејќи имам еден Alcatel One Touch.
Имам кажано и претходно и сега пак ќе кажам во никој случај. Дечко ми го има истиот,на почеток се си беше ок работеше како што треба но по 3-4 месеци телефонот започна да кочи се почесто и почесто,потоа почна некои апликации да не ги отвара,па камерата,па не приклучуваше интернет и на крај цркна скроз. Еве еден месец му е на поправка пратен во СК и уште не е стигнат. А и претходно кога одев да плаќам сметка во Оне видов уште 2-ца со истиот телефон и слични проблеми. Но,твоја одлука мое е да кажам.
htc си е htc,али со Windows оперативниот систем воопшто не ми се допаѓаат. А LG-от го има еден другар,супер е и тач и се си функционира најнормално.
Фала за одговорот, слушнав и други слични искуства, дефинитивно не го земам. Е сега имам уште едно прашање, отприлика колку пари се движи декодирање на Ајфон?
Имам soni xperia tipo и сега пробав да се уклучам на play story ама ми велеше дека не ми е точен пасвордот ама бев сигурна дека е тој и кога дојдов дома на емајлот ми стигна порака дека некој пробал да се уклучи од телефон јас бев тоа ама од чаршија не ми дозволуваше зс така?