Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.656
    Допаѓања:
    4.574
    Брат ми го има и не се двои од него , џоа љубовница му е :D презадоволен е

2. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Јас имам можеш да видиш неколку страни уназад пишав
    И дефининтивно не жалам што го купив, еве цел месец можеби го имам и не се одвоив од него(за разлика од претходните тел што одма ги фрлав настрана)

3. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Ми го вратија мене мојов :D :inlove: Си се радувам како првиот ден кога ми го дадоа!Толку си го сакам ^_^ :inlove: Сеа можам да ја слушам I love it без да рикам ко нездрава,ко дете да ми умрело |( Епа стварно сум забегана со телефониве :смајлиштосекрсти: |(

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Се извинувам ако прашањето не ми е за во оваа тема, како се уклучува роаминг на Вип припејд? И колку ти земаат кредит?

5. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748

Не е лош, само што камерчето не вади добри слики навечер. Иначе другото топ. За тие 6 месеци што го користев презадоволна сум.

Јави се во контакт центарот и речи им нека ти уклучат или пак ќе ти кажат како да активираш. А мислам дека кредит не ти земаат кога ќе активираш, туку кога ќе збориш. :)

6. tHeBeAuTyFoReVeR

tHeBeAuTyFoReVeR Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    266
    Имам телефон LG T385 и сакам да си ставам вифи имам рутер и на него ми ја пишуваше ip адресата и ја се напраив како што ми пишуваше се логирав и ми отвори некоја страна од телетоника и сега немам појма како да ставам вифи.Ако знае некоја нека ми пише. :worried: :worried:

7. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Како може да ставиш на телефонот вифи? :^) Прв пат слушам за такво нешто ама нека...Или има телефонот вифи или нема.... трето нема

8. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/ ... ad-image-0
    Телефонов има вифи.Ја не се разбирам многу,многу но,колку што те сфатив ти сакаш да направиш сопствено вифи? :wasntme:

9. tHeBeAuTyFoReVeR

tHeBeAuTyFoReVeR Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    266
    Да прости погрешно се изразив и ти благодарам

10. jEwElRy

jEwElRy Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    253
    Мобилен телефон :^) ? -Ааа, не фала! :lol: Воопшто, ама ич не сакам мобилни. Дома татко ми ми вели: Одлична си, сакаш еден мобилен? Сите твои школски имаат?
    А мене многу ми е гајле за школските. Кога немам потреба од мобилен телефон, зошто да трошам пари за ништо, :geek: :shake: Не не, фала

11. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
  12. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Луѓе имам еден проблем и ќе замолам кој се разбира во мобилни телефони да ми помогне.

Имам Sony Xperia Go тач телефон и неодамна ми се аптејтуваше најновата верзија на андроид за мојов мобилен.
    Е сега, се е супер со андроидов освен тоа што при повици ме зеза - значи кога ме бараат и јас кревам (надесно со стрелката нели) се укочува нешто системот и како што ми е на вибрации едно добри 10тина секунди телефонот ми вибрира и тој што ме бара ме слуша (зошто нели сум му кренала), а јас не можам да го слушам извесно време и потоа ми вика Activity phone not responding (wait, close) и ако стиснам close се гаси повикот, но јас стискам wait и тогаш го слушам другиот, ама некои 3-4 секунди уште вибрира и после се смирува и се продолжува најнормално.

Значи може да се заклучи дека е нешто во андроидот. А некогаш па ми е се најнормално без никакви пречки, ама почесто ми праи вака. Кој знае нека пише зошто телефонот е супер и се си е во ред, а ова се случува откако се апдејтуваше новиот андроид и грешки покажува само во листата на повици!

Чаре?

13. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Дали некој имал искуство со Alcatel One Touch 995?
    Ме интересира општо за телефонот функционалност каква му е?

14. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.473
    Допаѓања:
    10.909
    Однеси го во салонот од каде што ти е купен,со гаранција,најубаво тие ќе проверат.
    Инаку xperiite често прават вакви "испади".

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Јас има LG KP500 и ептен сум задоволна, супер мени, супер слики иако нема блиц ама и без тоа е супер.. е сеа тоа што јас го изгубив тоа пенкалцето :tmi: тоа е друга приказна..

16. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Прво, влези во settings, applications, manage apps, All и најди ја апликацијата Phone или слично и влези во неа и кликни clear cache и пробај. Ако не успее, оди во applications исто и running services и види некоја апликација да не ти ја јаде рам меморијата и стопирај/избриши ја.

Телефонот вака гледано е многу добар, има многу добри спецификации, HD и 5 мега пиксели камера. Мислам дека нема да згрешиш, е сега го немам користено ама не би требало да е лош бидејќи имам еден Alcatel One Touch.

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Имам кажано и претходно и сега пак ќе кажам во никој случај. :x
    Дечко ми го има истиот,на почеток се си беше ок работеше како што треба но по 3-4 месеци телефонот започна да кочи се почесто и почесто,потоа почна некои апликации да не ги отвара,па камерата,па не приклучуваше интернет и на крај цркна скроз. |( Еве еден месец му е на поправка пратен во СК и уште не е стигнат.

А и претходно кога одев да плаќам сметка во Оне видов уште 2-ца со истиот телефон и слични проблеми.

Но,твоја одлука мое е да кажам. :)

18. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    htc си е htc,али со Windows оперативниот систем воопшто не ми се допаѓаат.
    А LG-от го има еден другар,супер е и тач и се си функционира најнормално. :)

На Golden му/ѝ се допаѓа ова.
  19. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Фала за одговорот, слушнав и други слични искуства, дефинитивно не го земам.
    Е сега имам уште едно прашање, отприлика колку пари се движи декодирање на Ајфон?

20. ana.8

ana.8 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    51
    Имам soni xperia tipo и сега пробав да се уклучам на play story ама ми велеше дека не ми е точен пасвордот ама бев сигурна дека е тој и кога дојдов дома на емајлот ми стигна порака дека некој пробал да се уклучи од телефон јас бев тоа ама од чаршија не ми дозволуваше зс така? :^)