Моментално користам xperia x8.Солиден е,ама ништо посебно ама за некој месец треба да го продолжам договорот па ќе ве известам за следниот избор
До сега ми имаат пофалено 2 телфона, и НЕ, не се Самсунг Галакси С3 и Ајфон. Туку, HTC S и LG P7. HTC прави преубави слики, многу меморија во телефонот, брз и убав на видик. A LG не толку добра камера, но имал добар процесор, поддржувал незнам какви апликации таму, а и на една другарка и паднал на екран и ништо не му било, од поголема висина. Ми се допаѓа во бела боја.
девојки ако може да ми кажете некое лично искуство со телефончето, сакам да го земам но незнам дали ке сум задоволна :/ http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/ ... ad-image-0
Мојот нов телефон T-Mobile Move Balance За овие неколку дена што го имам сум задоволна Има блиц, вифи, блутут, абе се и сешто
Срцкии можеби е надвор од темата али сакам да прашам нешто сигурно некоја од вас го знае одговорот Кога ќе се уклучев пред некој ден на фб од мобилен и кога ќе се одјавев ме покажуваше дека пред толку и толку мин сум исклучена и од страна на чатот имаше телефонче нацртано. е сеа се уклучувам од мобилен повторно и ме покажува онлајн нормално, ама од ко ке се одјавам на чатот не го покажува телефончето од страна во што може да е проблемот?
ЈАс го имам бе девојки,и јас како вас 300 пати прашав тука за искуства ме бунеше дека му е многу ниска цената за опциите кои ги има ама ризикував и го купив Имам само пофални зборови за телефонов ептен е добар и камерата и онака мене ми е супер.Ова е прв телефон да го купам а да не ми здосади за една недела и дефинитивно не жалам за потрошените пари на него
Јас имам на допир телефонче..Самсунгче...иначе Mosquiita зш не чекаш да излези Галакси С50? Спојлер мајтап(иначе HTC One земи поубав е )
јас го имам галакси с4 телефонот е предобар и дачот е многу добар а за камерата и да не зборувам каква е каква слика вади , значи се на се телефонот е бомба
дали е срамота да имаш кинески ајфон ? која е разликата,дали е забележзлива помегу вистинскиот и кинескиот ? и каков оперативен систем има кинескиот ајфон ?