Продолжувам договор, па имам можност да земам некое телефонче... што мислите кој избор е подобар: HTC Desire 200 или Alcatel One Touch M'Pop ? Колку што имав можност да видам доста од вас се за HTC повеќе, но ајде да си прашам Спојлер
јас се мислев помеѓу samsung 4 i xperia z, па икспериата отпадна па сега ми се засвиѓа хтц оне ама сепак изгледа ќе биде самсунг? само да стигнат парите од тутунот дотогаш има да се мислам, што мислите девојки кој е подобар?
Самсунгот е подобар општо гледано, ама па незнам како може човек да се справува со него, ко таблет е. HTC се многу добри телефони, а овој конкретно има многу добар дизајн и за разлика од самсунгот е помал. Мислам дека да, самсунг се добри ама не треба само да се мисли за тоа да бидеш во мода со самсунг или ајфон, треба да се гледаат и другите работи на телефонот како надворешниот изглед. Не сме некои директори или што ти јас знам па да ни треба толку јак телефон, едноставно музика, фејсбук и апликации ќе имаш на него.. сепак твој избор.
Абе срамота не е, за твои пари нема никој право да ти кажува сратоа или не срамота, али срање телефони се, некоја бледа копија на ајфон, која има траење 3-4-5 месеци. Ако ти издржи се над тоа, е премија озбилно ти кажувам. Бољи земи си некоие друго телефонче, ЛГ или не знам алкател, него да фрлаш пари на тоа зашто само зашто е копија на ајфон,не иде искрено.
Сакам да земам ајфон 3 или ајфон 4 ама половно. И сега многу претеруваат со цените. Познавате ли некој кој дава до 3.000 ајфон 3 или 4? Фала однапред
^ тројката можеш да најдеш за 50€ ама четворката си држи цена над 250 € освен ако не најдеш некој крш
Јас го имам тој другиот односно 991 , ми иди во канта што поскоро да го фрлам, додека отвори една апликација јајца можам да сварам .
Јас имам LG Optimus L3, ама сега кога ќе се обновува договорот на Vip сакам да земам LG Optimus L7. Колкава е доплатата? И нека сподели некој искуство со телефонов.
Ме интересира конкретно за телефончево Samsung Galaxy Ace S 5830, дали е добра камерата, некој што го има да ми даде краток извештај оти загреана сум по него. Фала однапред.
колку е безбедно од амазон да порашаш маски за телефон. И за колку време ќе ти пристигнат ? фала позз
Еee да се нема среќа со тел прво користе алkател оt 806 Спојлер супер без никаква замерка му го пукнав екранот потоа зедов самсунг 1200 Спојлер ,потоа сони типо добив на поклон ај му го дадов на мм и зедов zte blade 3 Спојлер кога го продолжив дог цркна неможеле да го поправат па nokia asha 302 Спојлер тој си го изгубив во неделата ми го снема од чанта додека во болницата ми го местеа гипсот некој паметен ми го земал.И сеа сакам некој тел на пр овој како сте задоволни повеке од 3000 ден не давам за ало ало со модерните немам среќа.
КОј ајфон? Мислам дека 3ката е поефтина за декодирање, на 4ката држи цена од 50-100 евра, а за 5ката не знам. Прашај у мобилариве, али за ајфон ќе ти дадам јас еден човек кој работи дома, ама поштен е има поубави(пониски) цени, за разлика од некои од мобилариве, а се разбира навистина во ајфони.
За ајфон 3ка на сестрами и зедоја 1500 денари,одприлика тука се движат цените..барем кај нас е така во Прилеп.