девојки ај ве молам за помош неможам да се одлучам за овие два мобилни добредојдени се секакви искуства пофалби критики ..благодарам.. http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/ ... ad-image-0 http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/ ... ad-image-0
Татко ми преку фирмата прави сметка како луд па затоа ми дојде и мене ред. Сите вработени се на татко ми сметката поврзани. И на ВИП му даваат секогаш добар телефон кога му завршува договорот. Па пред 2 години си зеде мајка ми.Сега сакам јас Размислував за Sony Xperia Z Скап е знам. Ама јас телефон користам по 5 години
http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/ ... ad-image-0 ili http://www.t-mobile.com.mk/public/detal ... sDetails-1 ???
еве мала помош ајфоните 2G-800ден 3G-800ден 4G AT&T-1500ден 4G-800ден 4GS-1500ден 5G-1500ден 8G-800 некој е и 1500ден
На мојот ајфон 4ка, секогаш сум користела ви фи и првпат ставив бесплатен нет од ВИП, пробувам да го користам и цело време ми вика PDP authentication failure, и не сака да се конектира. А со ви фи без проблем користам нет. Имал некој ист проблем да ми каже што да направам, гледав на нет решенија пробував да средам ама не може и така ми стои 500мб неупотребени. Некој ?
Би требало да го земам телефонов на крајов од месецов па доколку имате некои искуства со него би ве замолила да ги споделите
Кога веќе се двоумиш помеѓу овие два телефони, јас би ти препорачала да земеш htc. Затоа што со alcatel никогаш не се знае. Не е толку добра фирма и не произведува квалитетни телефони. Можеби нудат убави функции и ниска цена, но квалитетот е катастрофален. Вториот дефинитивно. Не сакам да те разочарувам, но телефонот не е најдобар. Можеби е добар за цената, но сепак не е посебно квалитетен. Подобро избери си некој htc, nokia или samsung отколку lg. Имам искуство со фирмава и не е многу добра. Еве ти споредба помеѓу двата телефони:http://www.vip.mk/sporedi-telefoni?phoneId=608120 htc one е многу јак телефон, значи особено хардверскиот и софтверскиот дел, единствени критики коишто ги прочитав за него беа во врска со камерата. А samsung galaxy s4 е исто така добар телефон. Значи се работи за два претерано добри телефони, е сега треба да се направи избор во зависност од потребите. Доколку ти е потребна јака камера земи го samsung, доколку ти се важни хардверот и софтверот земи го htc. Овде се работи за многу мали разлики и се разбира земи го тоа што ти одговара.
Си го добив Samsung Galaxy Note за ланскиот роденден и баш сум си ќефна. Само тој ги знае моите тајни... ее колку работи имаме поминато заедно Заедно јадеме, заедно спиеме... Колку пати ми помага да се преправам дека зборам на телефон со некој.. хах.. Инаку многу ми е голем, тоа му е мааната и неможам да ракувам само со едната рака Еднаш ми падна и екранот беше лом. Ме чинеше 100 евра поправката... Сега пак бананката (влезот на USBто) не беше во ред, нејќеше да се пуни, ама бидна и тоа Сега веќе од рака не го испуштам... подобро речено, од раце
Не сакам да те разочарувам, но телефонот не е најдобар. Можеби е добар за цената, но сепак не е посебно квалитетен. Подобро избери си некој htc, nokia или samsung отколку lg. Имам искуство со фирмава и не е многу добра. Фала за мислењето глосип гирл.Искрено се мислев за HTC Windows 8S,но оперативниот систем ме предомисли.Па,ќе разгледам и други телефони фала
Се двоумам помеѓу ZTE Blade III pro и Quart qt450, дали некоја од вас има искуство со некој од овие телефони и кој е подобар ? Фала однапред
и јас се предомислив поради оперативниот систем изгледа сепа ќе земам алкател идол...користев од таа марка и беше супер телефонче се додека не се удави во вода...
Ang246 очигледно и јас зимам Alcatel Idol телефончето доста го фалат а,и има добри карактеристики за цената.Па,некој ако има искуство со телефонов нека каже каков е
Еве ве мене со Nokia Lumia,како кокошка на плоштад сум.Скоро го земав и уште не сум се навикнала ама можам да кажам дека е одличен.Држи батерија и камерата му е добра.Е сега тоа што има Windows 8 ми е малце глупо додека да се навикнам ама ке биде и тоа со тек на време
Девојки,сакам да си земам ново телефонче,прибрав некој денар,па кон крајот на декември сум во план да земам. Имам премногу обрврски и неможам да разгледам детално за некои понуди на телефони,па ќе ве замолам ако може некоја препорака за добар телефон. Самртфон да е,или андроид,да има добра камера(иако не ми е клучно,ама да не е крш нешто),мултимедија. Воглавно е тоа,се мислев за ајфон 5ка или галакси 4,ама ценичкиве ме кочат,ај да земам си викам,ама не сум многу по чување и одржување,секоја година менувам телефони,од што ги кршам или у вода ми паѓаат,незнам да пазам нешто,па за година 35000 ми е премногу,реално. Секој нов телефон,си ветувам дека ќе го чувам,ама не успевам да го дочувам,еве нема ни годинка во јануар завршува годината,а телефонов незнам само колку трескања и колку само вода испил до сега. ХТЦ знам дека се околу 15-20000 или пак блекбери. Ај поставете сликче или карактеристиките на телефончето,би ви била благодарна.
Јас го имам ZTE Blade III pro и можам да го пофалам како добро телефонче . Има доста добри карактеристики и се тоа што треба а и камерата му е добра има и блиц Само единствена маана му е тоа што многу мжбргу му се троши батеријата :geek: