Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Јас го имам овој веќе недела дена и не го пуштам од раце :D

2. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
  3. aways

aways Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    660
    Татко ми преку фирмата прави сметка како луд :@
    па затоа ми дојде и мене ред.
    Сите вработени се на татко ми сметката поврзани. И на ВИП му даваат секогаш добар телефон кога му завршува договорот. Па пред 2 години си зеде мајка ми.Сега сакам јас :)
    Размислував за Sony Xperia Z
    Скап е знам. Ама јас телефон користам по 5 години :)

4. Coco-Chanel

Coco-Chanel Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    3
  5. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    еве мала помош
    ајфоните
    2G-800ден
    3G-800ден
    4G AT&T-1500ден
    4G-800ден
    4GS-1500ден
    5G-1500ден
    8G-800 некој е и 1500ден

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  6. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    На мојот ајфон 4ка, секогаш сум користела ви фи и првпат ставив бесплатен нет од ВИП, пробувам да го користам и цело време ми вика PDP authentication failure, и не сака да се конектира. А со ви фи без проблем користам нет. Имал некој ист проблем да ми каже што да направам, гледав на нет решенија пробував да средам ама не може и така ми стои 500мб неупотребени.
    Некој ?

7. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Би требало да го земам телефонов на крајов од месецов па доколку имате некои искуства со него би ве замолила да ги споделите :$

8. glosipgirl

glosipgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    426
    Кога веќе се двоумиш помеѓу овие два телефони, јас би ти препорачала да земеш htc. Затоа што со alcatel никогаш не се знае. Не е толку добра фирма и не произведува квалитетни телефони. Можеби нудат убави функции и ниска цена, но квалитетот е катастрофален. Вториот дефинитивно. :)

Не сакам да те разочарувам, но телефонот не е најдобар. Можеби е добар за цената, но сепак не е посебно квалитетен. Подобро избери си некој htc, nokia или samsung отколку lg. Имам искуство со фирмава и не е многу добра. :)

Еве ти споредба помеѓу двата телефони:http://www.vip.mk/sporedi-telefoni?phoneId=608120
    htc one е многу јак телефон, значи особено хардверскиот и софтверскиот дел, единствени критики коишто ги прочитав за него беа во врска со камерата. А samsung galaxy s4 е исто така добар телефон. Значи се работи за два претерано добри телефони, е сега треба да се направи избор во зависност од потребите. Доколку ти е потребна јака камера земи го samsung, доколку ти се важни хардверот и софтверот земи го htc. Овде се работи за многу мали разлики и се разбира земи го тоа што ти одговара. :)

На Veki4kaa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Victory15

Victory15 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2013
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    161
    Си го добив Samsung Galaxy Note за ланскиот роденден и баш сум си ќефна. :$ Само тој ги знае моите тајни... ее колку работи имаме поминато заедно :lol: Заедно јадеме, заедно спиеме... Колку пати ми помага да се преправам дека зборам на телефон со некој.. хах.. Инаку многу ми е голем, тоа му е мааната и неможам да ракувам само со едната рака :( Еднаш ми падна и екранот беше лом. Ме чинеше 100 евра поправката... Сега пак бананката (влезот на USBто) не беше во ред, нејќеше да се пуни, ама бидна и тоа :D
    Сега веќе од рака не го испуштам... подобро речено, од раце :D

10. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Не сакам да те разочарувам, но телефонот не е најдобар. Можеби е добар за цената, но сепак не е посебно квалитетен. Подобро избери си некој htc, nokia или samsung отколку lg. Имам искуство со фирмава и не е многу добра. :)

Фала за мислењето глосип гирл.Искрено се мислев за HTC Windows 8S,но оперативниот систем ме предомисли.Па,ќе разгледам и други телефони фала :)

На glosipgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Queen-K

Queen-K Активен член

Се зачлени на:
    22 септември 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    8
    Се двоумам помеѓу ZTE Blade III pro и Quart qt450, дали некоја од вас има искуство со некој од овие телефони и кој е подобар ? :) [​IMG] [​IMG] Фала однапред :*

12. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145

и јас се предомислив поради оперативниот систем изгледа сепа ќе земам алкател идол...користев од таа марка и беше супер телефонче се додека не се удави во вода... ;( :lol:

13. I.want.to.sleep

I.want.to.sleep Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    469
    Да не знае некоја како може да се смени тема на LG Optimus L3?
    Или не може...?

14. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Ang246 очигледно и јас зимам Alcatel Idol телефончето доста го фалат а,и има добри карактеристики за цената.Па,некој ако има искуство со телефонов нека каже каков е :D

15. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Еве ве мене со Nokia Lumia,како кокошка на плоштад сум.Скоро го земав и уште не сум се навикнала ама можам да кажам дека е одличен.Држи батерија и камерата му е добра.Е сега тоа што има Windows 8 ми е малце глупо додека да се навикнам ама ке биде и тоа со тек на време :D

16. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Симни некоја и пробај да ја инсталираш, па ќе видиш. :)

На I.want.to.sleep му/ѝ се допаѓа ова.
  17. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    Знае ли некој кога ке стигнат IPhone 5S и IPhone 5C кај нас :?:

18. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145

јас си го зедов па ќе видиме како ќе се покажи :D

19. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Девојки,сакам да си земам ново телефонче,прибрав некој денар,па кон крајот на декември сум во план да земам.
    Имам премногу обрврски и неможам да разгледам детално за некои понуди на телефони,па ќе ве замолам ако може некоја препорака за добар телефон.
    Самртфон да е,или андроид,да има добра камера(иако не ми е клучно,ама да не е крш нешто),мултимедија.
    Воглавно е тоа,се мислев за ајфон 5ка или галакси 4,ама ценичкиве ме кочат,ај да земам си викам,ама не сум многу по чување и одржување,секоја година менувам телефони,од што ги кршам или у вода ми паѓаат,незнам да пазам нешто,па за година 35000 ми е премногу,реално.
    Секој нов телефон,си ветувам дека ќе го чувам,ама не успевам да го дочувам,еве нема ни годинка во јануар завршува годината,а телефонов незнам само колку трескања и колку само вода испил до сега. :$
    ХТЦ знам дека се околу 15-20000 или пак блекбери.
    Ај поставете сликче или карактеристиките на телефончето,би ви била благодарна.

20. CocoLady

CocoLady Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    159
    Јас го имам ZTE Blade III pro и можам да го пофалам како добро телефонче . Има доста добри карактеристики и се тоа што треба а и камерата му е добра има и блиц :) Само единствена маана му е тоа што многу мжбргу му се троши батеријата :geek: