http://www.letsgodigital.org/images/art ... tphone.jpg дали некој го има и како ви се допаѓа?Ќе го земам на претплата па сакав да прашам доплата на него колку е?
Спојлер јас го имам ZTE и на мене ми е добар..е сега мааната му е тоа што многу брзо му се троши батеријата..
Нема многу што да му ја мислиш,xperia се едни од подобрите телефони во светот.Јас немам искуство ама другарка ми има Xperia и само пофалби за него.Не трошел брзо батерија и камерата му била одлична.Сепак од Сони се,квалитет си е квалитет.
Alcatel Idol 6030x Телефонов го земав пред неполн месец и од тогаш го немам пуштено од раце. Значи презадоволна сум, а и цената е повеќе од ниска за перформансите што ги нуди (може комотно да се спореди дури и со Samsung S3 или iPhone 5) ама бидејќи станува збор за не така омилен и популарен бренд па до некаде и се подразбира тоа. На изглед е екстра: голем, тенок и ептен лесен, плус го нема логото напред. Екранот е супер, простран, прегледен и одлично функционира тачот. Има 4ГБ вградена меморија и 1ГБ РАМ, функционираат сите апликации, има одлична графика за игри и што е најважно не сецка. Камерата е 8 мегапиксели, плус блиц и има внатрешна од 2 мегапиксела. Батеријата со нормално користење држи и по два дена, а ако постојано се сурфа еден ден. Единствена забелешка ако можам така да ја наречам е што кај нас од било кој оператор продаваат само заклучени модели и не функционираат со другите картички, а на нет го гледав и со дуал сим. Најтопло го препорачувам, за тие пари ништо слично нема да најдете на пазарот.
Доплатата зависи од тоа на кој тарифен модел си, колку поголема ти е претплатата толку цената е доплатата е помала
Значи имам 3 телефони и сите ми се самсунг едносавно заљубена сум во таа марка Иначе сите ме зезаат дека сум била како некоја позната бизнисменка со 3 телефона, а јас жалната за поефтино да разговарам со сите на 3 оператори имам Исто така и сони и нокиа се многу добри телефони си знам од изкуство
Од Vip го зема? Договоров со Vip треба да го обновам и имам право на телефон. Колку би ме коштало? Благодарам.
^^http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/alcatel/687954/idol#ad-image-0 Еве види си овде, зависи на која тарифа си
Дали знаете каде можам да ја најдам лентата за известување на алкател оне тоуч 903 . Од вчера се изгуби нешто неможам ни ви-фи ни подесувања ни батерија не ми дава -.-
Феминки ми треба помош. Дали може да ми кажете искуства со овие два телефони. Сакам да земам еден од нив не знам кој или да отпаднат двата? Се работи за Alcatel 991 DROID XL и ALCATEL ONE TOUCH S
да не го има некој телефонов ( LG Optimus L7) и да не знае како да си уклучам 3G пошо го прочепкав нигде не можам да најдам, бев во вип ми рекоа од кај нас ти е пуштено.
дефинитивно дроид хл јас го користев една година супер телефон презадоволна сум и бев се додека несреќно не заврши во wc хаха
Планирам да си купам нов телефон, па би ве замолила ако може да ми дадете некои предлози Да има андроид апликација, добра камера со блиц и предна камера и да не е многу скап