Ваков е мојот мобилен... Само што е по искршен од овој... Што се не претрпел кутриот... Се избања во шоља, се тркалаше надолу по цела водњанска, истрескан е од секакви видови на материјали и се инаети да работи неќе да умре. Ако се испотрескал, не му е скршен екранот. Ете ви доказ дека не се само старите нокии силни. Го платив со попуст од Vip за 1000 денари.
Вчера го земав Alcatel Idol.Искрено да ви кажам телефонот е сон.Има се што може да посакате.Неможам на раат да го оставам За сите кои се двоумите за телефонов топло ви препорачувам да си го земете
Денес го купив Smsung Galaxy ace 2 бел и мноооооооооогу ми се добаѓа андроид е a и има и предна камера и многу е добра
Денеска мајка ми ми ставила 100 денари кредит. И ми стаса порака: почитувани, ви благодариме за вашето надополнување од 100 денари. Е, ама после 5 минути ми стига известување дека имам само 9 денари кредит, а не сум вртела на никој, не сум правела муабет. Во известувањата на телефонот ми пишува Maps 92% installed. Одам во преземања за да го запрам инсталирањето, ама вели дека нема апликации што се преземаат во моментот. Што да правам?
^ Иди во PlayStore и во Settings таму направи да ти се прави update само кога ти ќе побараш на апликацијата и на wifi кога си пуштена. Можеби ти е наместено автоматски да ти се прави update и нетот ти потрошил кредит.
Јас го имам овој телефон скоро година дена ама не сум баш задоволна. Премногу кочи, тачот многу слабо му реагира, сам се исклучува. Сакам нов да земам, htc, само незнам кој. Што би ми препорачале?
Па во зависност од буџетот што ти е на распологање можеш да си го купиш htc one, премногу добар телефон. Htc windows phone 8x е исто така квалитетен телефон - доколку си повеќе за виндоус. Или пак htc one sv. А доколку стоиш слабо со пари, тогаш htc desire 500 или desire x.
тие што го имате алкател М поп кажете ми дали сте задоволни од него. сакам да го земам, па да не се разочарам после
Малце касно враќам. Добро малце повеќе. Татко ми има ваков. И ако се мислиш за квалитетот - само едно ќе ти кажам: Машина е.
http://one.com.mk/mobilni_privatni/prod ... -xpop.html Го има некој овој телефон,добар е ? Мислам за адндридот,дали кочи тачот,дали е добра камерата...дали е во ред телефонот... ?
Го има другарка моја,убав е барем според мене,андроидот и тачот се супер,барем ја што успеав 2 дена да го гњавам хахахха
нз кај да го поставам прашањево па решив овде дали некој од вас користи таблет и како е задоволен и која марка е,јас гледав па сакам да земам еден.и како сте задоволни со батеријата.позз
Па што друго освен камерата ке ѓњавам? :geek: Камерата е супер,и предната и од позади,барем мене ми се свиѓа. HEV , има тема за таблет,еве линк - opsti-diskusii/tablet-t16221/?hilit=%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%82 види си,јас имам фајрфлај таблет,и задоволна сум види мислења од феминки таму...