Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
  2. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Сони си е сони.
    Моментално најмногу им имам фрлено мерак на Xperi-ите,сите се добри ама највише Tipo. :)
    А имам LG,па и не е лош,ама увек може боље,нели? :D

3. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Значи овие Анхоч со телефониве од такт ме вадат! Сеа од предна страна телефонов ко самсунг галакси с3, од задна ко с4, голем е колку галакси с4 најверојатно,гледам 5 инчен,ама позади андроид пишува |( Најискрено во дизајнов ко копија на галакси с4 е,иако напред од тоа сензорите фали некој (незнам кој сензори ги има,не замерувајте :$ ) на левата страна..Иначе вака убав е,не се лоши карактеристикиве,процесоров ваљда е добар,не се разбирам до толку,андроидот е добар исто и камерата,супер е што има блиц...Ако некој знае поише (а сигурно има таков што може се живо за телефонов да ти објасни,сепак ја со 13 години толку се разбирам) нека ти каже :D

4. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.769
    Допаѓања:
    2.083
    Јас го имам, еве 3 месец кај го користам.. јас си сум презадоволна. За парите телефончето е екстра.
    Има Андроид 4,2.. камерчето му е супер 5мп, е сега штета нема блиц. Инаку екранот му е стакло.
    Може да се кажи дека е доста солидна копија на ХТЦ, иако не смееме никако да го споредувам Алкател со ХТЦ.. ама нема да згрешиш ако си го земиш.
    Јас до сега сум задоволна. Има некои пропусти минимални.. знае некогаш да подзакочи ама ептен редко, ама тоа се дешава кај сите телефони.. така да без гајле. :)

5. sofiiija

sofiiija Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    5
    јас го имам телефонот е супер, само што многу брзо ми се троши батеријата -_-

6. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    826
    Веќе два месеца го користам Sony XPeria J.
    Добар е, навистина, само не ми фаќа Google Play..
    Има нешто проблем, треба да се испрател софтверот во ск или незнам што беше..
    Ама поубаво да го поправат и после најнормално да си работи :)

7. nancyyy

nancyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2013
    Пораки:
    822
    Допаѓања:
    389
    aj ve molam nekoj da mi kaze koj ima telefon alcatel one touch 911 xl , sela lentata gore sto e kaj sto pokazuva kolku bat imam, saat ako nekoj mi pisuva gore ke stigne e sega mi ja nema i neznam kako da ja bratam cel den se macam, ke ishcezne koga ke imam od 20% bat i ja nema nemozam nistp da vidam, plzz .. (od mob sum)

8. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Во фебруари ми истекува договорот со оне(на претплата сум). Дали можам да го продолжам порано или стриктно во фебруари?
    Дали некој знае доколку го продолжам договорот уште колку пари ке треба да доплатам за да си земам самсунг ноте2 или самсунг галакси с3. :)

9. sofiiija

sofiiija Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    5
    договорот можеш да го продолжиш 3 месеци порано, така е на т-мобиле би требало да е така и на оне а за телефоните зависи која тарифа си :)

10. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Го има ли некој телефонов Samsung Star 3 s5220 жалби пофалби :D

11. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    Некој убав телефон до 200 евра? :)

12. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Од тимобајл имаш Алкател од 1600 денари. Татко ми има и во моментов пишувам преку него. Имаш фокус на камерата и меморијата му е огромна. Само што нема батериска ламба. Дтуго се си е убаво...

13. LittleFairy

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Ајфон 5

Или Самсунг Галакси С4?

Не ми е само да си споредам тука,онака од чиста мира,неможе да се одлучи братучед ми,ми вика мене ти кажи а ја врска неам,сепак се работи за телефони што неможам да знам кој е подобар...

14. Nade-sunrise

Nade-sunrise Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    1.455
    Допаѓања:
    4.694
    Еве чисто да направиш споредба меѓу нив за сите нивни карактеристики:
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5125
    Значи самсунгот има подобар процесор и подобра камера, што значи дека е подобар избор од iphone-от. Она што мене лично ми смета кај самсунгот е тоа што е многу голем, значи огромен за мој вкус, но на некои тоа баш им се свиѓа. Во случај да сакате помали телефончиња, како јас на пример :D почекајте да излезе iphone 5ѕ :lol:, ако не земајте го самсунгот, ич не му ја мислете, топ е телефонот.
    Како и да е, било кој телефон да одберете нема да згрешите.

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  15. nancyyy

nancyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2013
    Пораки:
    822
    Допаѓања:
    389
    ima nekoj mi odgovorii????

16. sweetgirl358

sweetgirl358 Популарен член

Се зачлени на:
    25 септември 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    642
    Дали некој има Alcatel Idol?
    Планирам да си го замам

Прикачени фајлови:

• image.png
      image.png
      Големина на фајлот:
      82,2 KB
      Прегледи:
      166
  17. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    и јас го гледав за тие пари е супер а во хандѕ за истите пари или за помалце 500 ден има самсунг па нз за кој да се одлучам :D

На sweetgirl358 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. LittleFairy

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    ЗИМАЈ ГО НЕ СЕ МИСЛИ! По добар телефон,за тие пари (колку што го гледав ја) не да вреди,се е супер на него ,од камера,до процесор и батерија,голем е oд прилика колку галакси с3,и според мене е многу убав,сега да морам да бирам алкател телефон дефинитивно овој!

Си пробала со double tap горе?Татко ми имаше сличен ваков,и со дабл тап на тоа горе кај што се губи лентата му се појавуваше,пробај.. :)

19. sportistka1995

sportistka1995 Активен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    21
    Девојки дали некој од вас има Самсунг галакси с4 кинески... ако имате кажете дали е брз и што е разликата помеѓу оригиналнио и кинескиот ...фала однапред :)

20. nancyyy

nancyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2013
    Пораки:
    822
    Допаѓања:
    389
    taka probav ama isto e prasaj dali koga ke mu bide baterija slaba od 20% dali ke ja snema i kako ja vrakja ako moze :)