Дали некој можеби знае кога ќе го донесат Lg g2 во Мкд? Јас имам време да се мислам до декември па би требало до тогаш да го донесат и да се одлучам дали за самсунг4 или лг г2
Воопшто да не се мислиш.Јас имам и слободно можам да кажам дека е најдобар за цената која ја има.Камерата е супер,тачот е многу лесен батеријата трае еден ден ако седиш цело време на него и сурфаш а,два дена нормално Ич не се мисли слободно земи си го
Има разлика,и тоа прилично голема.Имав ја кинески,али с3,и го имав недела дена и му го дадов на братучед ми.По катастрофален беше од мојот (самсунг галакси мини 2) .Мојот побрзо и фб,и гугл и се отвараше,камерата беше катастрофа за разлика од оригиналниот с3,ако галакси с3 има 8 мегапиксели (мислам) овој за 5 не изгледаше.Изглед беше ист.А еве,сега другиот братучед го убедив самсунг галакси с4 ке купува,ама оригинален,јес да ке дае 30 и нешто илјади,ама па боље да дае толку за квалитетен,од колку 10 илјади за кинески (толку ја го гледав на пазар 3).Ако ти е само за да речеш дека имаш галакси с4 купи кинески Не викам дека не е добар,ја галакси с3 го имав,можда и подобри се копииве на с4...Како сакаш,да не ти влијаам многу многу на одлуката
Како можам да ја проверувам сметката на т-мобиле преку месец ? И дали има некакви поволности да се активираат ако си на сметка нешто како easy sms и сл ?
Девојки имам ЛГ оптимус Л3 ме интересира кој/а има ваков телефон да ја прашам дали има проблем со активирањето на мобилните мрежи т.е. пристапот до податоците преку мобилните мрежи до вчера работеше сабајлево не сака што е проблемот?
Само што видов на фб, го донеса официјално во вип, и чини 35.999 и се сум на триста ума, дали samsung galaxy s4, lg g2 или iphone 5??? девојки помошшш
Ние три другарки на претплата од Оне го зедовме овој телефон и баш на сите ни кочи, пребавен е, тачот сам си работи некогаш. Воопшто не сме задоволни. Ги однесовме на сервис, ама ни дадоја образложение без врска (не изматкаа) и ништо си ги зедовме назад. Од неодамна сум на ново работно место и таму двајца колеги го имаат истиов телефон, на истите работи се жалат и тие. Некое чаре има?
Да,да,само не за мене за братучед ми,него му треба одреден период па после мене ке ми го даде,ама незнае кој,ми рече ја да одлучам ама иди па одлучи...
Гледај, разликата меѓу Галакси 4 и 3 е скоро никаква. Подобро ако веќе земаш, земи 3, нема голема разлика освен бројчето. А меѓу Ајфон и Самсонг, зависи што ти треба. Ама и самата викаш дека не се разбираш од телефони па не би ги користела сосема спецификациите на Самсонгот така да можеш да се пројдеш убаво и со Ајфонот, кој е доста издржлив но не особено иновативен.
Не сум рекла такво нешто,иако стварно нешто многу не се разбирам Нема везе,галакси с4 ја више го разгледав,од еден сервис се живо за него ми кажаа,што како зошто се користи Ајфонот исто е убав,леее ахахахаха незнам и крај
^ Самсунг да си земеш ********* Дали знае некој како се дознава PUK кодот? Уште од вториот ден ја зезнав работава..
Hello. За една година треба да го обновам договорот во Вип и имам право на уште еден телефон. Спојлер Знам дека е рано али... Ме интересира, што значат следниве цени? LG Optimus L7 Vip Free+ S+ 7.499 денари Vip Free+ M+ 5.999 денари Vip Free+ L+ 3.499 денари Vip Free+ XL+ 0 денари Vip Free+ NoLimit+ 0 денари Цена за посебни понуди 10.499 денари Само телефон 12.499 денари Значи, телефонот го земав пред една година, уште една година и треба да го обновам договорот и имам право на уште еден телефон. Ме интересира колку ќе ме чини? Ако знае некој, слободно нека пише. Ако го користел некој телефонот, нека пише и тој, бидејќи импресии и впечатоци се добредојдени. Благодарам однапред.