Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.389
    Допаѓања:
    18.029
    Кога ќе земеш. да известиш одма тука! ;)

2. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.826
    Допаѓања:
    3.167

Многу е добар :) Другарка ми имат таков и е презадоволна. :)

3. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Не знам стварно кај да го поставам прашањето :D
    Па зато ќе пишам тука.
    Сигурно пола од вас имат број на Џа бест, бројот е 99 денари така? ај нека ми објасни некој подетално, пошто стварно не сум запознаена со ова :D

4. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Незнам што конкретно сакаш да прашаш.
    Јас имам едно бројче на џабест,ама не го користам многу многу,пошо имам на претплата број.
    Имаш значи кредит на бројчето 100 денари,и од активацијата на бројот(откако ќе внесеш име- презиме,матичен број,место на живеење) и ќе се активира бројот,имаш 30 дена 1000 бесплатни минути кон сите џабестери(сите кои имаат џабест бројче).
    По еден месец,немаш повеќе ти бесплатни,ама на другите кои имаат нема да им зима кредит,зошо бројчето ти е џабест.
    По 30тиот ден,однсоно два дена пред истекот на бесплатните минути ти доаѓа порака дека за два дена ти истекуваат бесплатните и ако дополниш има за следните 30 дена(се смета од денот кога си дополнил кредит) пак имаш нови 1000 бесплатни минути.Да напоменам дека кредито не ти го зимаат по истекот на бесплатните.
    Да прашам јас нешо друго.
    Мајка ми има Alcatel onetouch OT902,и посотојано,незнам точно на колкав временски интервал ѕвони,на некои 30тина минути,така кратка мелодија како за порака нешто,како на смартфоните нотификации што идат,незнам како да опишам добро.
    Не е часовникот,не е порака или пропуштен повик,проверивме,не е преполн,не е до вајарлесот,и кога нема пак така титка,ств арно незнам што е,го ресетирав пак исто е,а досадно е.Ај помош ве молам ако има некој искуство или имал со алкателиве.

5. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    ^^
    Фала многу то ме интересираше како оди со бесплатните и кредитот.

6. Dimkovska123

Dimkovska123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    62
    Ај ве молам за помошш, уште месец дена од оне ни даваат бонус 8000 и незнам шо телефон да зеам можам да доплатам до 2000 кажете некој предлог :D
    Иии мн. скам да има предна камера, андроид и тоа :D

7. sunlover

sunlover Нов член

Се зачлени на:
    17 ноември 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Јас имам ваков [​IMG] и многу сум разочарана од него.Тачот му е многу слаб треба едно 2-3 пати да претисеш, камерата за нигде. |( И еве чекам за нова година ваков да си земам [​IMG]. Дали некој имал искуство со samsung galaxy young ?? :rofl:

8. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
  9. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Според мене вториот.Не се нешто голема разлика ама сепак кога би долучувала јас,изборот би бил на вториот-еxplorer.

10. nicol

nicol Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    139
    Сакам да прашам дали некој го има ZTE blade G и колку е задоволен, оти сакам таков да земам па ми имаат кажано дека не биле многу задоволни

11. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Извинете што овде го поставувам прашањето но незнаев каде. Се конективарм вчера со ви-фи на телефонот и беше успешно, а денес ми пишуваше не е во досег, потоа случајно кликнав заборави и ми го снема мојот рутер. Сега ми бара да внесам некој WPS на мојот рутер, кај да го направам тоа??

12. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Оди на Desire 200. Explorer е веќе стар модел.

На HEV му/ѝ се допаѓа ова.
  13. AniAngie

AniAngie Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2012
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    15
    Имам ЗТЕ 3 Блејд и сакам да прашам зошто екранот си светка од време на време, на секои 2-3 минути? Пробав и со заклучување и свашта но џабе! Ја инсталирав Пу играта и мислам е од тоа а не сакам да ја избришам! Чаре? Купен ми е нов пред скоро 2 месеци.
    И заштитни маски за овој модел се само оние пластичните во 2-3 бои (црна, бела и провидна)? Знаете ли да има некаде убава украсна заштитна маска?

14. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Има многу вируси на Андроид. Инсталирај си антивирус (препорачувам AVG Antivirus) и сите апликации што се сомнителни ќе се избришат. Или друго чаре ти е мастер ресет. Има и трето чаре, но недај боже да е тоа. :D

15. AniAngie

AniAngie Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2012
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    15
    Ок, кога ми е уклучено ви-фи секаде каде што има вајарлес ми свири како порака, како да го средам тоа а да не го гасам ви-фи?
    Инсталирав и авг и испоизбришав скоро се и пак исто а кога го купив си беше добар, ама ајде симнувај апликации и којзнае што сум направила. Помош... зашто ова свиркање и светкање без врска навистина иритира!

16. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Направи му Master Reset. Нека избрише све, па после ќе си симнеш пак Пу.

17. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.389
    Допаѓања:
    18.029
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  18. FamousGirl

FamousGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2013
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    2
    Дали некој знае каде да најдам батерија за мобилен телефон? Итно ми треба...

19. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Имаш по скоро сите приватни мобилари. А и имаш на Бит Пазар но колку се добри тие незнам...

20. ana.8

ana.8 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    51
    Девојки си го заборавиви пшинот за отклучување од телефонот да не знае некој сега како можи да го отклучам?