Не знам стварно кај да го поставам прашањето Па зато ќе пишам тука. Сигурно пола од вас имат број на Џа бест, бројот е 99 денари така? ај нека ми објасни некој подетално, пошто стварно не сум запознаена со ова
Незнам што конкретно сакаш да прашаш. Јас имам едно бројче на џабест,ама не го користам многу многу,пошо имам на претплата број. Имаш значи кредит на бројчето 100 денари,и од активацијата на бројот(откако ќе внесеш име- презиме,матичен број,место на живеење) и ќе се активира бројот,имаш 30 дена 1000 бесплатни минути кон сите џабестери(сите кои имаат џабест бројче). По еден месец,немаш повеќе ти бесплатни,ама на другите кои имаат нема да им зима кредит,зошо бројчето ти е џабест. По 30тиот ден,однсоно два дена пред истекот на бесплатните минути ти доаѓа порака дека за два дена ти истекуваат бесплатните и ако дополниш има за следните 30 дена(се смета од денот кога си дополнил кредит) пак имаш нови 1000 бесплатни минути.Да напоменам дека кредито не ти го зимаат по истекот на бесплатните. Да прашам јас нешо друго. Мајка ми има Alcatel onetouch OT902,и посотојано,незнам точно на колкав временски интервал ѕвони,на некои 30тина минути,така кратка мелодија како за порака нешто,како на смартфоните нотификации што идат,незнам како да опишам добро. Не е часовникот,не е порака или пропуштен повик,проверивме,не е преполн,не е до вајарлесот,и кога нема пак така титка,ств арно незнам што е,го ресетирав пак исто е,а досадно е.Ај помош ве молам ако има некој искуство или имал со алкателиве.
Ај ве молам за помошш, уште месец дена од оне ни даваат бонус 8000 и незнам шо телефон да зеам можам да доплатам до 2000 кажете некој предлог Иии мн. скам да има предна камера, андроид и тоа
Јас имам ваков и многу сум разочарана од него.Тачот му е многу слаб треба едно 2-3 пати да претисеш, камерата за нигде. И еве чекам за нова година ваков да си земам . Дали некој имал искуство со samsung galaxy young ??
Јас се двоумам помегу овие два сакам да земам еден од нив па ке ве молам за совет бидејки повеке време бирам тел и се решив за HTC еве помегу овој модел http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/htc/htc-desire-200.jpgHTC DISERE 200 и помегу овој http://www.ledikom.mk/uploads/mobile/Mobile191-1.jpg HTC Explorer.совет плс хехе
Според мене вториот.Не се нешто голема разлика ама сепак кога би долучувала јас,изборот би бил на вториот-еxplorer.
Сакам да прашам дали некој го има ZTE blade G и колку е задоволен, оти сакам таков да земам па ми имаат кажано дека не биле многу задоволни
Извинете што овде го поставувам прашањето но незнаев каде. Се конективарм вчера со ви-фи на телефонот и беше успешно, а денес ми пишуваше не е во досег, потоа случајно кликнав заборави и ми го снема мојот рутер. Сега ми бара да внесам некој WPS на мојот рутер, кај да го направам тоа??
Имам ЗТЕ 3 Блејд и сакам да прашам зошто екранот си светка од време на време, на секои 2-3 минути? Пробав и со заклучување и свашта но џабе! Ја инсталирав Пу играта и мислам е од тоа а не сакам да ја избришам! Чаре? Купен ми е нов пред скоро 2 месеци. И заштитни маски за овој модел се само оние пластичните во 2-3 бои (црна, бела и провидна)? Знаете ли да има некаде убава украсна заштитна маска?
Има многу вируси на Андроид. Инсталирај си антивирус (препорачувам AVG Antivirus) и сите апликации што се сомнителни ќе се избришат. Или друго чаре ти е мастер ресет. Има и трето чаре, но недај боже да е тоа.
Ок, кога ми е уклучено ви-фи секаде каде што има вајарлес ми свири како порака, како да го средам тоа а да не го гасам ви-фи? Инсталирав и авг и испоизбришав скоро се и пак исто а кога го купив си беше добар, ама ајде симнувај апликации и којзнае што сум направила. Помош... зашто ова свиркање и светкање без врска навистина иритира!
Девојки си го заборавиви пшинот за отклучување од телефонот да не знае некој сега како можи да го отклучам?