На мене најмногу ми се допаѓа стилот што го фура Џејн Квинби од најновата серија Jane By Design Серијата е екстра нова, ја гледам на нет, до сега се зилезени само две епизоди, ама можам со сигурност да кажам дека стиловите во серијава се боженствени!!! Серијата е за мода, средношколка која работи во модна куќа. Слично како Грдата Бети само што женскава е убава и има стил -Ахх овој до неа е нејзиниот најдобар пријател Били, кој е пресладок!!!
Не е филм туку серија, која е актуелна моментално, далку ми е од омилена но ја пратам баш заради облекта посебно една од главните ликови има пре прекрасен стил- Џејн Јас стилски се пронаоѓам во нејсинот стил во серијата, дури се израдував кога видов дека имаме иста кошула буквално иста и слични сакоа Па и иста фризура имаме, добро мене сега ми е порасната но таа ми е таа омилената. Несакам плавуши ама оваа ми е посебна. Не ми е убава посебно, но стилот во серијава кој го држи и одговара и ја прави прекрасна, 10ка ми е Башка е и луда
Може слободно да се рече дека мојот омилен филм е баш поради тоа што многу се пронајдов Litle bit of heaven. Marley е девојка која дефинитивно има скоро ист стил како мене, а исто така ист вкус за музика и ентериер во стан. ќ
Анџелина Џоли во „Турист„ Најубава, најгламурозна и најкомплетна ми е со стајлингот во овој филм. Совршена!
Серијата не е ништо посебно, ама затоа девојките и те како убаво се облекуваат, Еmma Becker/Sutton Mercer Мадс, Шар и Лорел не заостануваат,но Сатн/Ема ми е фејв Има прекрасни модерни комбинации, не се баш тинејџерски, но одлично одоговараат, за малку постари. Спојлер
Olivia Pope ( Kerry Washington ) во Scandal Уметност е колку добро ја облекуваат женава во серијата и со каков став ја носи облеката. Спојлер Да се заљуби човек во монохроматска и пастелна палета, преубави сакоа и капути, сексапилна дури и кога е закопчана до грло. И никад нема ништо истурено на белите работи.
Омг Olivia Pope ( Kerry Washington ) , навистина има прекрасен стајлинг, секоја чест за стилистов во серијава. Секоја комбинација погодена, од-ли-чно! После Блејк (Серена В.Дер Вудсен) Госип грл, оваа ми е следна ! Кошулите, фусатните, накитот. . . I'm Breathless.И повторно уште еден доказ дека црнкинките се преубави !
И сама не знам како ја ископав темава ама бидна некако. Кога сум веќе тука мене највпечатливи аутфити ми имаше Џулија Робертс во Erin Brockovich. Предобро ги износи реално.