Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Моден хит - тренд... Би носеле или не?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од la-chicka, 19 јуни 2011.

1. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Kaj нас овде летово ги изнаносија овие долги-кратки здолништа,мене лично ми се допагаат но не ми стојат убаво,првиот модел многу ми се допага,другите не баш :^)

2. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Јас како им се токмам на црвениве, ќе ги купам кај да е.
    Сега имав испити за полагање во казена па си ги дадов парите, морам да подсоберам неделава и да си ги купам, така да, да, би носела и носам дебела штикла.Стабилни се, а и вака визуелно повеќе ми се допаѓа подебела штикла, па кога купувам чевли секогаш гледам штиклата да им е подебела.

А за фустаниве, баш се фини, летни и лелеави.
    Ми се допаѓаат новиве трендови, не сум помодарец, ама овие штикли и асиметрични парчиња ќе си носам ;) .

3. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Штикла ко штикла или ти се свиѓа или не. Нема значение дебелината, бидејки во моментов може да набројам повеќе модели на тенки штикли кои се грди (ко чечкалица тенко, па тенко метално, па сеа новиве тенки кои се полусвиткани...бљак). Додека од дебеливе ја сакам онаа средна дебелина, премногу дебелите ми се помалку елегантни а штикла носам токму за елеганција, не за ладно оружје.

и овие :wasntme:

Додека асиметричните сукњи не ги љубам, потешки се за комбинирање, но затоа еден асиметричен фустан мора да ми го краси еден ден орманот! :wasntme:

A aко приметивте повеќето девојки на сликиве имаат чевли со дебела штикла :lol:

На BeYourself, LetsTalkFashion, Hipster и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    1.983
    Допаѓања:
    10.234
    Ми се свиѓаат асиметрични фустани, би си купила летово барем еден. И сукњите не се лоши.
    Еве вакво нешто на пример ми е симпатично

5. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Минимум еден асиметрчен фустан мора да ми го краси плакаров летово :rofl:
    И кога викам асиметричен,у главно мислам на оние напред кратки,позади долги.
    Ама па и тие од страни што се као подолги се симпатични. :?:
    На долги сукњи не сум фан,пошто прилично ниска сум си и не ми се свиѓа како ми стојат,па така да на фустаните ќе си останам.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

На Shery му/ѝ се допаѓа ова.
  6. NightAir

NightAir Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    394
    Допаѓања:
    491
    Дали би носеле? Мене лично ми се премногу убав накит но како би реагирале да видите девојка со ова на глава?

7. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Јас не би го носела ова, ама многу поубаво и стои на Никол Ричи затоа што има шишки отколку на Ким Кардашијан. Интересно и поубаво ми изгледа ако имате шишки :)

8. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.815
    Допаѓања:
    23.586
    ^^^^^^
    Ко Хатиџе султан :lol: не, не би носела сите ќе ми се смеат.

9. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Интересни се, би носела ако најдам некое интересно, овие златниве не ми прават мерак :) обожавам додатоци за во коса :)

П.С. Оваа година сите ќе се смеат, а другата сите ќе ги носат.

На maca99, NightAir, sesilija и 2 други им се допаѓа ова.
  10. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    ^ ги носат и сега.
    Познаничка ја гледам на свадба како деверуша со вакво на коса, ептен беше гламурозно тоа, многу поразлично од овие погоре. Шета низ светов таа, сигурно е од иностранство. Видов и неколку невести низ интернет порталиве наши носеа. Видов и на излегување девојка носеше.
    Не се смешни. Смешно накај трагично е да не носиш од причина дека некој ќе ти се смее.
    Мене не ми се допаѓаат, не се мој стил и ме потсетуваат на индијскиве серии читам и турциве носеле, се тоа ми е антипатично па со тоа и овој акцесорис плус и од таа причина не го сакам :)

Инаку гледам извадија брендовиве чевли проѕирни гумени и чанти од проѕирна гума.
    Би носеле?

Мојот одговор е дефинитивно НЕ!
    Чевлите не би ги носела освен од што не ми се свиѓаат и таа гума поти, непрактична е.
    А чантите неееееее фала! Не сакам да гледаат што носам во мојата чанта. Мојата чанта ја сваќам како лична приватност :!:

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    ^Вака ташна прозирна имав на 10 години и ми беше за на плажа, со ПОКЕМОН , пикачу :rofl:
    Е мене на тоа ме асоцираше ташнава :D
    А за штикливе, боже сачувај, сака уникатност и оригиналност, ама ова е претерано.
    Јас оние ултра дебелние штикли не би носела, тек ова.
    А тоа за коса ми е симпатично, би носела летно време, на одмор, така ми делува, ептен летно.
    Јас ги сакам овие
    како ова од лево, на чело ама не толку на средина, малку под косата, убаво изгледаат :)
    Jас си ги носам, ме гледаат чудно ама што фајде...
    За турбанот добив ептен криви погледи, ама не се замарам, мене ми е убав и ми стои
    И како на ова лигавав Блејк би носела, убаво ми е 8)

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  12. O.l.i.v.a

O.l.i.v.a Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    122
    Лелеее од кога сакам да си најдам такво за на коса :D Баш ко од турска серија искочена ќе бидам, ама па убави ми се! Ако видел некој во Скопјево , да ме извести :)

Ташни во форма на книга

http://fancy.mk/PostPreview.aspx?PostID=1067&fb_ref=.T2jrHGukp0d.like&fb_source=home_oneline

Јас лично би ги носела, фора се. Језда ќе личам на нерд :D

13. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    За проѕирните чевли и чанти - не!
    Во принцип не сум фан на стакло, стаклести работи, па и вакви проѕирни што на тоа асоцираат. Многу болно делуваат, во смисла дека кога гледам како ги носат чевливе мене ме болат стапалата, чисто од што замислувам колку неудобни би биле.

Еластичниве венчиња се носат уште пред година дена.
    Имам такви дупли, со монистра, ги носев летоска се додека не ја скратив косата. Сега немам корист од нив. Симпатични се, хипи делуваат.

А вакви, во Хатиџе-султан стил, не се за кежуал аутфит. Спомна росонерка дека невести носат, и јас баш имам видено и убаво ми се вклопува во тој невестински изглед.
    Значи ни би носела вакво, и не знам кој ја пуштил Ким да излезе од дома вака?!

Ташните во форма на книга, исто не се за мене.
    Рака на срце, не знам зошто воопшто ги носеле на ред карпет, тотално глупаво ми е делуваат.

14. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    ^^^Ајде да кажеме дека предметите кои не сакаш да се гледаат,можеш да ги ставиш во несесер и да си фураш со прозирна ташна...
    За чевливе или сандаливе, ногата ќе ти се поти,па ќе ти се лизга во чевлата,па ќе ти прави внатре шлап-шлап :D ,ама жени за мода све трпат ;)
    И гарант пластичнава мода ќе ја гледаме летово и по нашиве улици....
    Мое мислење- налет што секој ти гледа што имаш во ташна,ајде налет и што нозете ти се спурени...Ама, многу ефтино ми изгледаат овие парчиња,макар и да се брендирани...

15. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.443
    Допаѓања:
    91.728
    Она ко Хатиџе не би го носела. Посебно не ко Ким со фармерка, пре ми е за некој опуштен фустан.

Чевли и чанти проѕирни би носела. Огромна желба ми е чевли ко Пепелашка да имам и тие мислам дека само вака би се направиле, па здравје еден ден ќе ги поседувам ако најдам такви или ако најдам добар чевлар.

Чанта како книга би носела, многу ми се убави, но ми се за поопуштени комбинации, не ми се за на црвен килим.

16. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Jас би ги носела само проѕирните балетанки,многу слатко ми изгледаат,а овде барав и барав такви и кога ги најдов немаше број за мене :^)
    Tоа што го носи Kим јас ни во лудило не би го носела,многу смешно ми изгледа :geek:
    A би ги носела и ташничките во вид на книга :angel:

17. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Проѕирни чевли и чанти НЕ! Тие штиклите ми личат на стриптизерки штикли :puke:
    Ташни во форма на книга ДА! Многу ми се слатки :D
    Еве уште еден голем тренд кој многу ми се допаѓа -Јака како ланче. Ова е замена на обичната кошула со јака под блуза само со јаката. Јас во последно време многу ги обожавам јаките и оти немам само јака (сеуште ;) ) носам кошула.
    За тие што сакаат DIY проекти и овој тренд http://www.youtube.com/watch?v=cRVAwBsAuGM

18. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Проѕирни балетанки ми е сон да си купам, многу добро памтам дека останав зината на една комбинација на Љубам со такви :inlove:
    Ова со чантиве некако не е за мене.

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  19. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.026
    Допаѓања:
    11.780
    Никогаш не би облекла проѕирни чевли и чанта. Нема потреба секој да ми гледа што носам во ташна. Чевли од проста причина што ногата неможе да диши во нив.
    Чантиве-книги ДА. 100 пати ДА. Уште да можев да си најдам тука кај нас. И ова со јакиве е доста штосно, а и доста лесно изводливо чинам.

20. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Ташна-книга ,не!
    Тие проѕирните ташни,не!Чевли,евентуално некој интересни балетанчиња,друго не.Посебно не штикли такви :puke: .

Е за тие за глава едно големо да.ПОСЕБНО за тие поџиџаните.
    Maда Ким ми е природно антипатична,на сликава па ми се свиѓа како е облечена во комбинација со тоа на глава.
    Ептен ми е убаво така на поопуштени комбинации,некое такво џиџано,ја освежува комбинацијата,и дава доза на гламур.На посвечени комбинции па не ми иде :^) .
    Баш денеска си носев такво,на сако кошулка и балетначиња,и сите ми го пофалија...мада многу ме гледаа чудно низ градов. :D
    Инаку моето е ко со каменчиња,и е само околу глава,без такво на патецот.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.