Овие за уши не ми се допаѓаат, ту мач ми се, не би носела. Барокниот принт ми се допаѓа, но само кога е искомбинирано едно парче со барок принт а другото да е еднобојно.
Барокниот принт ми се допаѓа многу. Го носам. Тоа за на уво,интересно изгледа. Но не се вклопува во мојот стил.
Старки на полна пета - никогаш. Никогаш не би носела нешто помеѓу патика и штикла. Тие две работи треба да се разделат една од друга и да не се спојуваат никогаш повеќе Турбан - да, ако не ми ја покрива целата глава. Обетките за околу уво - да! Ретко ја носам косата собрана, но навистина ми се допаѓаат и ако треба специјално за нив ќе ја собирам Барокот - кул, ќе одговарам на екстериерот Не е лошо, можеби би носела некое фустанче или сако. Зависи од принтот.
Барокниве мотиви веќе ги има во H&M и Zara, баш ги гледав на нет, некои беа интересени, некои ми беа пре кичести. Можеби маичка само би била штосно со фармерки, ама цела во барок, не фала, не сум Скопје Ear Cuffs се многу штосни и интересни, другарка ми се зема од асос едно, ама нејзе и прлега одлично, јас го пробав и некако не ми се допадна како мене ми стои, не сум тој тип. А има прекрасни, од преедноставни до преспецифични Најсмешни ми се предувите Или овие
Ear cuff - Ептен ми се слатки, гледам оваа женската од Купувај Скопје ги продава, не би зажалила да фрлам 400 денари на една ваква, ама нема да ми стои, имам клемпави ушиња и само по дома ја носам фатена косата Барокниов стил или мотиви - Зошто да не, ама не од глава до пети во Барок. Само едно парче во комбинацијата, да изгледа по интересно.
Ear cuff не би носела,воопшто не е мој стил.Што се однесува до барокниов принт,ми се допаѓа,интересен е.Сметам дека е доволно само едно парче во целокупната комбинација,зошто во спротивно би делувало кич и пренатрупано.Посебно ми падна во очи едно фустанче што беше постирано погоре
Обожавам марами со барок принт и си носам една таква. Исто и шалови! Искрено за постари се, ама ако најдеш некоја помладелачка зошто да не, ептен изгледаат дамски.
Ма цел град ако сакат нека носит турбан на глава,мене и пари да ми даваат не го ставам она на глава.Па не сум јас султан. И тоа барок принт што е.Ич не ми изгледа убаво.Не би го носела.Успат имам една марама од мама со ваков принт,нека си е носит таа,ќе и кажам дека било во мода да се носат
Тие менѓушките, зависи. Некои би ги носела, некои не. Исто како што има различни модели ланчиња и не ми се допаѓаат сите така и овие. Ама на пр. ова на сликава би го носела со задоволство. Веќе имам едно моделче, како втората слика. Интересно е. А тоа змејчето ми е многу штосно. Да си ја имам Сафира на увце. Мераци. За пластичниве чевли, пак ќе речам зависи до моделот. Оние што напред во пластиката се гледаат набиени прсти ми се honestly, гадни. Испостискани прстите, ко нос на шофершајбна. Non, non. Ама овие на сликава, уф колку би сакала да ги имам дома. Многу ми се допаѓаат. Flatforms, повеќето искрено не ми се допаѓаат. Добро де, 99%. Ама може да се најде убаво моделче што интересно ќе се искомбинира. Стварно има. Да се разбереме, не сакам ни топуци ниту некои хипстерски квази моделчиња. Non. А овие патико штикли не да ми се одбивни. Не Најк, не Конверс ма што сака нека бидат. Ако ми се носи штикла, штикла ќе облечам. Ако ми се носи патика, патика ќе облечам. Што е тука проблемот? Што е наредно апостолко штикли? Really? Турбаните ми се интересен моден хит кој и јас знам да си го фурам од време на време. Така да, дефинитивно сум за овој моден тренд. Барокниот принт ми е онака, ОК. Имам блузичка свилена со него и лесна е и убава и една марама но чинам во последно време го исфорсираа некако. Затоа не сум толку загреана за него.
Би носеле ваков вид на оксфордки, не знам како се викаат или дали имаат име посебно, карактетристично за нив... Јас би ги носела, навистина се слатки и штосни.
Collar или Јаки по нашки.Оние пообичните некако ги прифаќам, ама вакви „начичкани“ со секакви детали, не! Јас искрено не би носела, едноставно не ми се убави, ама ич. По посебно комбинирани на се што ќе им текни
Ич не ми се свиѓаат, така да не би носела, одвратни ми се, накинџурени, ај нај нормални ако веќе морам би носела, а по моја воља не!
Јакиве се веќе стара вест, јас мислам дека пишав за трендов уште пред неколку месеци. Еве пак ке си кажам, мене ми се неверојатно слатки, баш тренди и необични. Поготово во зима, како што имаат искомбинирано девојките на сликите, обично џемперче и ваква јака и готово, тераш мода. Јас веќе си направив вакво, ама од кога се вратив од одмор неможам да си го најдам штета... најверојатно ќе си направам друго