Ги обожавам , имама слични такви ретро и се доста смели , нешто како овија , покриваат само најважното , но битно е како се чувствуваш во нив и дали знаеш да ги носиш , не ми се ништо невкусно така да ако знаеш да ги носиш ке бидеп риба ипол шала на страна , бараат да си во добра форма , еве они ми се мотивација поактивно да се развежбам за па да можам да си ги шетам ЧД
Јас знам некогаш да се облечам онака женствено,(нормално да наликува на мои години )и да проследам некоја мода,што се случува една во годината,а знам некогаш да натнам тренерки и да се облакам недела-две како машко.Кај мене нема правило,има девојки кои сакаат и не сакаат да следат мода.Јас сум во тие што не сакаат.Мислам дека сите треба да си се облекуваат како шт сакаат,а не како што некој рекол дека е модерно па сите мораме да бидеме бели овци,има право таму да се најде и некоја црна овца.
Имам една пријателка, кога излегува не сте свесни што се носи во ташната - значи од патенти за коса до преси и штикли... ташнава ко за неа е
Кај нас можеби ги нема,ама на асос беа хит уште од лани. Имаше предобри и прештосни, ама беа скапи, многу Јас би земала една,зашто да не, баш ќе биде штосно и инетресно. Ма да ова на аргона е поубава и многу слатка. Катергорично да за една ваква
Ташна како книга - Да. Баш ми е се интересни. Пижама тренд? -Хм.. Не! Читајки наидов на некои трендови за пролет 2013. Повеќето се спомнати, али еве еден.. Во превод од директниот линк од страна: Тренд за пролет 2013: Ниски и рамни штикли Штиклите од 90-тите се повторно во мода, секако модернизирани. Секогаш ќе има време за високи штикли (се разбира моментот е излегување навечер), но овие женствени штикли се навистина одлична прилика да се имаат. Екстра кул поени ако ги носите со "машки" фармерки или бермуда шорцеви при излегување со друштвото. http://www.glamour.com/fashion/2012/09/ ... s#slide=10 Би ги носеле?
Обично кога нешто ќе стане инстант хит, толку ми иде на нерви што и да ми се свиѓа, нема да го носам. Пример - морнарските плаво-бело-црвени фустанчиња минатото лето толку ги гледав секаде што ни на крај памет не ми беше да си купам такво, не дека не се убави, него на секој ќош ги имаше. Сега баш гледав по нет сликички, може да си купам за летово Значи може да се каже дека сум анти трендот...
Пижама стил да! Ако ми се погодат шарите. Баш пред некој ден видов летни шарени панталончиња што искомбинирани со исто таков топ би дошле ко пижама стил, а би стоеле супер.
Сега можете вашиот омилен лик од цртаните на Дизни да го имате на вашите високи потпетици. Овие прекрасни штикли ќе ги посака секоја девојка и за момент ќе се почуствува како Пепелашка или пак Алиса во земјата на чудата. Високите потпетици со вашиот омилен дизајн, чинат 45 долари, а Мики и Мини Маус, Снежана, Петар Пан и останатите цртани ликови ќе може секаде да ги носите со вас. (Преземено од kurir.mk). Спојлер Кој е вашиот фаворит Мој дефинитивно се пепелашка и принцот
Колаж од принтови-Хм, пола-пола сум за ова, и би носела и не би носела. Карнери-Маст хев! Ја имам скроз истата како на Блер, ретро од мајка ми, планирам да ја убијам од носење комбинирана со pencil skirt. Црно бело тренд-Досега не сум правела вакви комбинации, нити имам парче во ваков стил, не знам зошто. Не дека сум роб на модата ама дури сега забележав колку добро може да изгледа.Мој минус, знам.Инаку, би носела, отсега многу почесто. Ташна во облик на книга-би носела уште да си најдам некоја со прифатлива цена. Пик а бу тренд-Аааа да!Баш е секси.