Мразам кога е нешто префорсирано Ствариве во риги веќе и во маркет ги очекувам Прво кошули,па следно хеланки,палта,бермуди лоооол...За да бидам во тек со трендов де си најдов долга суќничка што ја имаше во еден бутик и се надевам нема да никнува и во други
Сте за nail rings или finger tip rings ? Тоа се нели прстенчиња кои се носат на врвовите на прстите. Едните се обични прстенчиња, додека Nail rings се прстени како лак на ноктот. Мене лично nail rings ми се интересни прстени иако не би ги носела, уникатна идеја. Ама затоа finger tip rings ми изгледаат како прстени кои ги носиме на врвот од прстот зашто ни се мали
Nail rings, искрено немам пробано, ама вака на око не ми се допаѓаат, а имам осет дека уште првиот ден ќе ги изгубам Мислам дека средени нокти се доволен украс сами по себе А за finger tip rings, ми се допаѓа што конечно дојдоа во мода и кај нас, само штета што ако не порачаш преку интернет, нема шанси да ги најдеш тука. Многу ми се допаѓаат, би носела дефинитивно, само чекам да си најдам некое по мој вкус (нешто како тие на првата слика). Сакам обични тенки, може во некоја по штосна форма, не оние големи и гломазни. Порано, си купував прстенчиња што се за ножните прсти и бидејќи беа малечки, си ги носев намерно на рацете Ме зафркаваа тогаш, сега дојде модата и сите ги носат. Suck it, bitches! Сега ни ножни прстенчиња неможат да се најдат кај нас, барем не некои не цигански
^ Снаџи се па живи бе, кога нешто си го купил и си го утнал(како на пример кога купуваш прстени преку нет и го утнеш, наместо да го поклонуваш или враќаш, зашто да не го носиш до пола. Спојлер секако до пола кога е влезено не се важеше нели Мене овие вториве ми се бољи него наил-рингс. Некои неил-рингс ми се малку кичести со превише циркни, ама тој на претпоследната слика ми е ептен кул. Со накит не може да се направи некоја ужасно катастрофална грешка според мене, па секој тренд е добредојден. Јас би носела, и едното и другото, секако со накит секогаш е добредојдено експериментрање за мене.
Nail rings не ми се допаѓаат и не би ги носела, ме потсеќаат на оние напрстоците за шиење Овие другиве, fingertip rings ми се баш слатки и би носела, зошто да не. Планирам да си нарачам од нет, ама некои така пообични, малечки, па ќе видиме. Сигурно се по долар-два, па после и да не ми се допаѓаат како ми стојат, никому ништо Ја гледам Анабела наша носи fingertip rings и баш слатко и' стојат. Сакам и мене така
FLASH АВИЈАТИЧАРСКИ ОЧИЛА Еден од трендовите ова пролет-лето се „огледало“ очилата за сонце кои беа модерни во деведесетите. Никој не го присвои овој тренд толку добро колку Ray-ban. Го земаа моделот на нивните авијатичарски очила AVIATOR LEGENDS и ги заменија стаклата со тоа што тие го нарекуваат „flash lenses“. Овие очила ни се дефинитивно на листата must have за ова лето. http://www.centrala.com.mk/vest/830/hit ... rski-ocila Моите си ги зедов прееска. Али далеку од марка Рејбан..
Ташничка со налик на книга -ДА Пижама тренд- НЕ! Ниски и рамни штикли-НЕ Штикли со Дизни ликовите -можеби. Прстени за врвот на ноктот - НЕ! Авијатичарски очила-ДА
Шпикозни за големи Едноделни тренерки, гледам почнаа да ги носат на запад, дал ќе стигнат и кај не знам, ама дал би ги носеле
многу ми се убави и преубаво седат каде да ги најдеме ги има во бижутериите?инаку шпикозни за воздрасни не би носела не никако...
Овие finger tip rings и nails rings многу ми се убави,да најдам веднаш ќе купам.Едноделните тренерки ми се чинат интересни и практични ама не верувам дека би ги носела.И тие flash авијатичарските очила ми се допаѓаат,баш се добри. Ми се свиѓаат и тие ташни како книга што се,а што се однесува на пижама трендот, .
Ако е така пола град носи комбинезон па не сум видела некоја измочкана Не го сметам тоа за меродавна критика. Мене ми се грди да не речам ужасни овие едноделни тренерки, ама дека сметаат при мочкање не верувам зашто има некогаш фармерки и панталони со каиши за кои треба вечност да ги откопчаш а да не зборам зимно време кога соблакаме и хулахопки и боди и се и свашта додека да седнеме да мочкаме Едноставно ние жените сме во секој случај комплицирани Meне лично од сликите само ова ми фати око поради ластикот на средина. Додека сите оние со патент на средина се као шпикозни.
^ Миме имам јас ама со кратки пантолончиња како тие ти што ги постира, јас зборувам за тие што се со долги ракави и долу и горе. Како мала имав такви пижами и си се помочкав еднаш хммм трауми можеби хахахахааах