Јас лично би го носела, ама само од Долче и Габана моделите, бидејќи тие стварно импресионираа со нивните креации како и самата кампања. Не изледаат ниту нешто како од пред векови, туку внесоа и малку модернизам, а самите бои даваат некој посебен шмек. Истотка може нешто ако е како по крој на Валентино. Ама рестото no thanks. А за трендот да прелета накај Македонија, мислам само ништо од бизнисот, бидејќи далеко сме ние од светските работи. Кај нас стандардно ќе да е белата ролка и црниот џемпер или ќе речат ајдеее ја, немала каде врски за во црквата фанала или остај ја некоја даска и фали.
Изгледа јас сум единствена што би носела се од последните трендови што сте ги постирал. Проѕирно да, прстените за нокти да, едноделни тренерки да (тие сивите како со ластик на средина какви се ), црковниот тренд и за него да, посебно сликите од споилерот на анабел-а ми се допаднаа многу. И така јас се би носела, освен пижама трендот...тоа ми е
Само чантиве ми изгледаат некако интересно, тоа би носела.Ама другово сепак не, некако не е за мене, me don`t like it! own: Имам една дома, со розеви рачки пластифицирана и провидна е треба да ја испразнам, сега кога е во мода.
Проѕирниве чанти интересни се и би носела, дефинитивно. Ама овој црковен тренд ич не ми се допаѓа, а и мислам дека не е соодветен за мојата возраст
не би носела ни црковен тренд а ни проѕирни чанти(некако све се глеа што имаш внатре ) малце офф топик е ама ако сте заинтересирани кај има проѕирни ташни како на првата слика горе,има во сцм во World Of Accessories ама се во боја како таа под број 2 http://www.thestunningpost.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/03/Clear-Bags-All.jpg
Не би носела црковен тренд, некако не ми се допаѓа. Инаку, пред некое време ги видов чизмичкиве и не дека се некој моден хит ама ме интересира дали би ги носеле? Јас не сум сигурна ама мислам не.
Дефинитивно су ЗА проѕирните чанти, баш би сакала да носам таква од Fulra, може да се направи одлична комбинација... А овие џизмички кои ги постира Girl-50 некако ми се чудни...
црковен тренд-не би носела Проѕирни чанти-не би носела Проѕирни чизми Едноделни тренерки,-не би носела.. ме потесеќа на времето кога носев шпикозни...
само мене чизмиве ми се интересни ?? не сум сигурна дали би ги носела ама розевиве за гледање интересни се
Проѕирните чанти делуваат интересно,ама само за гледање...Мислам дека не се практични од причина што кога ќе ми текне што сее носиме во нив би изгледало неуредно и невкусно
Чизмичките се баш штосни, и то не само за гледање.Мислам дека би се осмелила да ги носам, особено сините.
Шалвари - Дефинитивно не, еднаш облеков и зажалив, колку неудобно се чувствував. Приѕирни ташни - исто така не би носела, ние како што ставаме све и свашта по ташните не би изгледало убаво. Високи Римјанки - Не затоа што сум ниска и нема да ми стојат. Црковен тренд - Црвеното фустанче од третата слика би го носела, инаку не. Проѕирниве чизмички - Дефинитивно не.
Проѕирни фустанчиња - NO WAY. Сигурно овој тренд е измислен од некој маж, па така да можеме да бидеме целосно разголени и во кежуал издание, покрај разголеноста во спална и на плажа Црковниот тренд ми се допаѓа, до одредени граници. Проѕирни чанти и проѕирните чизми, не. Високи римјанки, да, преубаво изгледаат
Од изборот на последните 2-3 страници, ништо не ми фаќа око :geek: Црковниот тренд хмм.. зависи кои парчиња и како се пренесени на самата гардероба. Типично црн фустан со бела јака, ко монахиња - фала НЕ. Проѕирни ташни - не дека се нешто лоши, ама сите мои глупости нејќам да ми ги гледаат А некој друг ако носи, гарант ќе зјапам да видам што има внатре. Проѕирни чизми? - WTF?! Ми изгледаат премногу пластично или гумифицирано (да се надополнам колку ги мразам и гумените, па каква сакате апликација ставете на нив). Може се штосни за некој маскембал, ама само толку.
црковен тренд - не проѕирни ташни - да проѕирни чизми - изгледаат интересно ама мислам дека не би ги облекла
Едноделни тренерки, некако воопшто не ми се убави. Ниту оние прозирни ташнички. Ма да, можат да делуваат доста интересно ама па не би обекла. Можеби порано би присвоила некоја, ама сега со овој памет не. Црковен тренд... Како прво не ми се допаѓа, не ми се вклопува во стилот и воопшто не е доличен за мојата возраст.
На модните блогови ширум светот, од неодамна кружи еден нов тренд.Ги имам забележано кај доста блогерки овие таканаречени skorts, кои се однапред мини здолништа, а од назад кратки панталончиња.Мене ми се симпатични, и изгледаат доста елегантно.Би ги носеле вие ?
^Како модел интересни ми се и би ги носела .Но гледам дека како и многу работи и овие станаа актулени па секоја втора девојка ги има,така да не би ги купила. Едноставно не сакам униформирани работи без оглед на тоа колку ми се допага нивниот изглед.
Овие може би ги носела ама доколку однапред би биле поинаку. Не ми се допаѓа таа цик-цак линија однапред, а и овие ги гледам на секој чекор, како униформа се, сите едно те исто. Загледав на една блогерка skorts, ама не ми текнува на која, матријалот беше лелеав, и изгледаше баш како сукња, ептен кога ке се загледаш сваќаш дека се шорц такви да би носела. И овие на Тамара биле skorts,, не се приметува на сликава, ама ги имам сретнато некаде на друго место и се познава од позади дека се шорц. Вакви би носела