Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Моден хит - тренд... Би носеле или не?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од la-chicka, 19 јуни 2011.

1. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Јас лично би го носела, ама само од Долче и Габана моделите, бидејќи тие стварно импресионираа со нивните креации како и самата кампања. Не изледаат ниту нешто како од пред векови, туку внесоа и малку модернизам, а самите бои даваат некој посебен шмек. Истотка може нешто ако е како по крој на Валентино. Ама рестото no thanks. А за трендот да прелета накај Македонија, мислам само ништо од бизнисот, бидејќи далеко сме ние од светските работи. Кај нас стандардно ќе да е белата ролка и црниот џемпер или ќе речат ајдеее ја, немала каде врски за во црквата фанала или остај ја некоја даска и фали.

2. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Изгледа јас сум единствена што би носела се од последните трендови што сте ги постирал. Проѕирно да, прстените за нокти да, едноделни тренерки да (тие сивите како со ластик на средина какви се :inlove: ), црковниот тренд и за него да, посебно сликите од споилерот на анабел-а ми се допаднаа многу. И така јас се би носела, освен пижама трендот...тоа ми е :puke:

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Boleyn.7

Boleyn.7 Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2013
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    425

Само чантиве ми изгледаат некако интересно, тоа би носела.Ама другово сепак не, некако не е за мене, me don`t like it! :Down:
    Имам една дома, со розеви рачки пластифицирана и провидна е треба да ја испразнам, сега кога е во мода. :D

4. ohana

ohana Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2013
    Пораки:
    275
    Допаѓања:
    268
    Проѕирниве чанти интересни се и би носела, дефинитивно. Ама овој црковен тренд ич не ми се допаѓа, а и мислам дека не е соодветен за мојата возраст :)

5. BelieberYeahh

BelieberYeahh Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.448
    Допаѓања:
    2.208
    не би носела ни црковен тренд а ни проѕирни чанти(некако све се глеа што имаш внатре :lol: ) :!: малце офф топик е ама ако сте заинтересирани кај има проѕирни ташни како на првата слика горе,има во сцм во World Of Accessories ама се во боја како таа под број 2 http://www.thestunningpost.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/03/Clear-Bags-All.jpg :)

6. Girl-50

Girl-50 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    842
    Не би носела црковен тренд, некако не ми се допаѓа. :)

Инаку, пред некое време ги видов чизмичкиве и не дека се некој моден хит ама ме интересира дали би ги носеле? :wasntme: Јас не сум сигурна ама мислам не. :?: :)

7. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Дефинитивно су ЗА проѕирните чанти, баш би сакала да носам таква од Fulra, може да се направи одлична комбинација... А овие џизмички кои ги постира Girl-50 некако ми се чудни...

8. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Проѕирни чанти НЕ!

Црковен тренд Не,не ми се допаѓа!

Проѕирни чизми Не ми се допаѓаат :puke:

На sanja.burgundy му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    црковен тренд-не би носела
    Проѕирни чанти-не би носела
    Проѕирни чизми :puke:
    Едноделни тренерки,-не би носела.. :puke: ме потесеќа на времето кога носев шпикозни...

10. BelieberYeahh

BelieberYeahh Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.448
    Допаѓања:
    2.208
    само мене чизмиве ми се интересни ?? :^) не сум сигурна дали би ги носела ама розевиве за гледање интересни се :lol:

11. Malena85

Malena85 Активен член

Се зачлени на:
    8 август 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    32
    Проѕирните чанти делуваат интересно,ама само за гледање...Мислам дека не се практични од причина што кога ќе ми текне што сее носиме во нив би изгледало неуредно и невкусно ;)

12. LifeLove

LifeLove Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    141
    Чизмичките се баш штосни, и то не само за гледање.Мислам дека би се осмелила да ги носам, особено сините.

13. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Шалвари - Дефинитивно не, еднаш облеков и зажалив, колку неудобно се чувствував.
    Приѕирни ташни - исто така не би носела, ние како што ставаме све и свашта по ташните не би изгледало убаво.
    Високи Римјанки - Не затоа што сум ниска и нема да ми стојат.
    Црковен тренд - Црвеното фустанче од третата слика би го носела, инаку не.
    Проѕирниве чизмички - Дефинитивно не.

14. Bescheiden

Bescheiden Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    193
    Проѕирни фустанчиња - NO WAY. Сигурно овој тренд е измислен од некој маж, па така да можеме да бидеме целосно разголени и во кежуал издание, покрај разголеноста во спална и на плажа :D
    Црковниот тренд ми се допаѓа, до одредени граници.
    Проѕирни чанти и проѕирните чизми, не.
    Високи римјанки, да, преубаво изгледаат :)

15. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    9.167
    Од изборот на последните 2-3 страници, ништо не ми фаќа око :geek: :?:

Црковниот тренд хмм.. зависи кои парчиња и како се пренесени на самата гардероба. Типично црн фустан со бела јака, ко монахиња - фала НЕ.

Проѕирни ташни - не дека се нешто лоши, ама сите мои глупости нејќам да ми ги гледаат :) А некој друг ако носи, гарант ќе зјапам да видам што има внатре.

Проѕирни чизми? - WTF?! Ми изгледаат премногу пластично или гумифицирано (да се надополнам колку ги мразам и гумените, па каква сакате апликација ставете на нив). Може се штосни за некој маскембал, ама само толку.

16. EleonoraLovato

EleonoraLovato Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    676
    црковен тренд - не
    проѕирни ташни - да
    проѕирни чизми - изгледаат интересно ама мислам дека не би ги облекла

17. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Едноделни тренерки, некако воопшто не ми се убави. Ниту оние прозирни ташнички. Ма да, можат да делуваат доста интересно :D ама па не би обекла. Можеби порано би присвоила некоја, ама сега со овој памет не. Црковен тренд... Како прво не ми се допаѓа, не ми се вклопува во стилот и воопшто не е доличен за мојата возраст.

18. Boleyn.7

Boleyn.7 Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2013
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    425
    На модните блогови ширум светот, од неодамна кружи еден нов тренд.Ги имам забележано кај доста блогерки овие таканаречени skorts, кои се однапред мини здолништа, а од назад кратки панталончиња.Мене ми се симпатични, и изгледаат доста елегантно.Би ги носеле вие ? :)

Прикачени фајлови:

19. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.560
    ^Како модел интересни ми се и би ги носела .Но гледам дека како и многу работи и овие станаа актулени па секоја втора девојка ги има,така да не би ги купила. Едноставно не сакам униформирани работи без оглед на тоа колку ми се допага нивниот изглед.

На Edie.S му/ѝ се допаѓа ова.
  20. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.654
    Допаѓања:
    8.555
    Овие може би ги носела ама доколку однапред би биле поинаку.
    Не ми се допаѓа таа цик-цак линија однапред, а и овие ги гледам на секој чекор, како униформа се, сите едно те исто.
    Загледав на една блогерка skorts, ама не ми текнува на која, матријалот беше лелеав, и изгледаше баш како сукња, ептен кога ке се загледаш сваќаш дека се шорц такви да би носела.

И овие на Тамара биле skorts,, не се приметува на сликава, ама ги имам сретнато некаде на друго место и се познава од позади дека се шорц.
    Вакви би носела

На Candice.S му/ѝ се допаѓа ова.