Јас колку шо сакам, и неќам дречливи бои во исто време. Зелени не ми "лежат", би одела со друга дречлива боја, како жолта, ако целта ми е да е некоја јака боја а не обичен пантолон или фармерки. Ама добро комбинирано мислам се можи да е убо.
Би ги носела со еднобојна едноставна маичка на кратки ракави, без принтови и натписи да е, сега за пролет мислам лесно може да се искомбинира. Со обична бела и црна маичка супер би личеле.
Јас сакам дречливи бои и можеш со сиво, светло виолетово,крем,црно,бело кошули,маички да комбинираш. Со тексас палто,црни балетанки,бели патики ептен штосно би стоело. Дури може и црвено да вметнеш,жолто,кафеаво. Ако малку знаете која боја со која друга боја оди комбинации лесно се прават. @Hortenzija
Јас да,плус сега се тренд. Зелени,портокалови,розеви... Лани си купив од Зара зелени со широки ногавици,и ги комбинирам со црна салонка и црно сако или црна чизма со црна ролка,затоа што сум тип кој не експериментира многу со боите во една комбинација. И доволно ми е зеленилото да ја разбие монотонијата. А фармерки ги комбинирам со се,од ролка,до џемперче,сако,маичка на кратки и сл..со патики,салонки,чизми,сандали ...