Модерни се, но незнам зошто на многу девојки не им се допагаат Јас баш би сакала да ги имама ситее , ама не знам каде да ги најдам во ск..
Во последното 1Е ги има црвено-бели и пишува Сага-3960 денари, а јас баш и немам видено некаде низ продавниците, можеби затоа што не сум барала.
затоа што е ствар укуса! Мене лично не ми се свиѓаат и не би носела! и сега? сите си имаме различен вкус!
Овие да, би ги носела и тоа со задоволство. Едно сто се удобни, друго бас се слатки и мозес да си направис некоја интересна дневна комбинација. Турбан хммм, јас лицно не би носела, а инаку ми се допага кога го гледам на друг.
Каде да најдам по скопјево вакви...но не прескапи...знам каде има прескапи Од поефтинкие ако знаете кај има you're welcomed
^Абе ако почнеме така да кажуваме, отиде темава јабана. На еден му е убаво, на друг не. Пример, ноа копитана да ги облечам нема теоретски шанси. Мислам, да бидеме реални, јас со патики паѓам и ми ставаат лонгета, ако паднам со копитоно којзнае што ќе се случи. Божеее, колку се само грди, не знам која елеганција ја гледаат во нив. Затоа што нели, штикла мене на тоа ме асоцира - елеганција, префинетост... А не на коњ мајка му стара. Ц ц ц, како јас да сум ги изделкала од парче дрво, ете такви ми се. Порадо би носела вакви, барем знам дека нема да паднам. Спојлер Како Џивџи кога одеше по снегот со вакви тениски ракети и си пееше...
Овие кондурчињава оксфордски многу ми се допаѓаат, само незнам дали би го носела на мене. Многу се урбани и штосни но мислам дека чудно би ми стоеле така да во врска со нив со многу скептична. сепак треба стилот да ти е таков не само да ги навлечеш на тебе. Обожавам да ги гледам на девојки што стварно знаат да ги носат и искомбинираат. Засега ќе останам да не ставам на мене вакви чевли, не ми е таков стилот едноставно
Спојлер Луѓе дај бе не ставајте по 1726256 слики во темава ( има тема за чевли ), изкажете си мислење, доволно е мислам, или бар во спојлер нека бидат сликите! (зборам за оние што пишуваат мислење од типот; - Да убави се и 100 слики ; не, не би носела и 100 слики! Ај relax Оксфордкиве ми се симпатични но само кај некој што си негува таков стил Јас сакав да си купам дека ми се многу интересни, ама кога пробав едни изгледав ко кловн! Не се за секој
во кисела вода одма до манго кафичот ако знаеш, некој метар подолу. И јас исто носам 40, 41 ама овие ептен беа голем калап. Инаку најдов на нет идентични па може да видите какви се. Eве линк од e-bay бидејќи не можам да ја копирам сликата. http://cgi.ebay.com/Cut-Out-4-Womens-Ox ... 68c7b6e293
zara иначе исти такви има во страдивариус, ама незнам колку пари се, а тие што се со свон не се со дупки, цели се затворени
Турбан не би носела. Не ми се допаѓа а и ретко на некој да му стои убаво,само на Џенифер ми се допадна како и стои. КОПИТА не би носела никогаш во мојот живот.Смешни,грди,старски Јас да видам човек со вакви на улица ќе му се смеам,трагично е...Ајде било во тренд и сега копита ќе носам,божее
И да не знаеш моментално што е хит низ бутициве, една прошетка низ центар и ќе сфатиш се. Кога Викторија Бекам си направи боб фризура, за неколку месеци пола Скопјанки беа така шишани. Дојде зима, дојде сезона на чизми и ги гледаш сите околу тебе со високи чизми над колена Пролет е и 98% од девојките се во цветно Немам ништо против тренд, ама досадно е кога сите околу тебе се како униформирани Секоја чест на оние кои знаат да се облечат во тренд, а сепак да изгледаат различно
Низ неколку сајтови за мода забележав многу девојки да носат вакви чевли. Ви се допаѓаат, би ги носеле? Јас искрено никогаш не би ги облекла, па пари да ми даваат.