Моден хороскоп

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од marama, 20 јануари 2012.

1. TinaM25

TinaM25 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    41
    Баш се ми е погодено :)

2. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Се е точно освен тоа што јас многу време губам за дотерување....Ми треба час и пол за да се средам :$ :D Ја сакам романтиката...не носам розова боја никогаш ама не ја мразам :) Сакам удобна,едноставна но елегантна облека.Сакам да го свртам вниманието на сите кои се до мене,што и секогаш успевам!
    Црвена и црна ми се најчести бои кои ги облекувам :)
    Заштитниот знак-да,високи потпетици и одличен look :D

3. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Првите две реченици се точни ,за остатокот нема да коментирам.
    Целосно ме опишува тоа што е напишано за Скорпија ,не за бадијала сме соседни ззнаци :)

4. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.838
    Допаѓања:
    25.747
    Јарец
    Вашето мото е да се биде chic. Вашиот стил – секси и класичен.
    Голема слабост ви се vintage елементите и нив вие знаете идеално да ги комбинирате. Не ги следите трендовите и нема да облечете нешто само затоа што некој рекол дека тоа е ИН.
    Омилени бои ви се црната, сивата и беж
    , додека ваш заштитен знак е голем машки часовник и чизми со високи потпетици.

Болдираното е навистина точно за мене,исто и за омилените бои, но другото секси стил и високи потпетици - not me.

5. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Точно е до некадее но нагласените делови се 100% точни како јас да сум ги пишувала за мене :D

6. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Ноу. :shake:
    Не се облекувам провокативно... не ни носам веќе високи потпетици, а камоли чизми со високи потпетици. :D Не ја сакам црвената... ама и не ја мразам, ама немам облека во таа боја, одбивна ми е некако. :^)
    Сивата ми е океј, ама посветлите тонови. :!:
    Се на се, промашај.

7. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.281
    Тотална утка ништо од ова не е точно ! |(
    Розова моја омилена боја WTF? :geek:
    Омилени ми се сина,црна и сива 8)
    Ништо од ова не ме опишува :doh: :doh:

8. TS-310

TS-310 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    37
    Вага

Ги сакате сите оние нешта кои што се убави без разлика дали се работи за пиџами, шминка или облека. Сакате секогаш да сте убава, па дури и кога спиете.
    Доколку пак сакате да заведете некого вие слободно можете да ја исфрлите вашата нога во преден план, па дури и тогаш кога таквата ваша постапка може да предизвика скандал. Ваши омилени бои се сината и црвената, но не премногу силни. Вашиот заштитен знак се палтата со секакви детали на нив и се што е плишано.

Не е точно,само за омилените бои и дека сакам убави работи :D :D

9. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    oва со боиве-тотална утка е.

10. Steff.Unique

Steff.Unique Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    270
    Рак

Го сакате сето она што е елегантно и згодно за носење. Ваша омилена комбинација - фармерки и патики, но секако тие треба се шминкерски, шик, во тренд со последните текови во модата.
    Ваши омилени бои се црно-белата комбинација, потоа пастелните бои, сивата, беж, плавата.
    Ваш заштитен знак се удобни и квалитетни чорапи, чевли и секако – ракавици.

Точно. :angel:

11. Natti

Natti Активен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    5
    Вага

Ги сакате сите оние нешта кои што се убави без разлика дали се работи за пиџами, шминка или облека. Сакате секогаш да сте убава, па дури и кога спиете.
    Доколку пак сакате да заведете некого вие слободно можете да ја исфрлите вашата нога во преден план, па дури и тогаш кога таквата ваша постапка може да предизвика скандал. Ваши омилени бои се сината и црвената, но не премногу силни. Вашиот заштитен знак се палтата со секакви детали на нив и се што е плишано.

-Се е погодено :)

12. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Овен..Лајк хД

13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Рак

Го сакате сето она што е елегантно и згодно за носење. Ваша омилена комбинација - фармерки и патики, но секако тие треба се шминкерски, шик, во тренд со последните текови во модата.
    Ваши омилени бои се црно-белата комбинација, потоа пастелните бои, сивата, беж, плавата.
    Ваш заштитен знак се удобни и квалитетни чорапи, чевли и секако – ракавици.

точно :)

14. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.025
    Абе Водолии како и секад оригинални и свои :rock:

15. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Јарец

Вашето мото е да се биде chic. Вашиот стил – секси и класичен.
    Голема слабост ви се vintage елементите и нив вие знаете идеално да ги комбинирате. Не ги следите трендовите и нема да облечете нешто само затоа што некој рекол дека тоа е ИН.
    Омилени бои ви се црната, сивата и беж, додека ваш заштитен знак е голем машки часовник и чизми со високи потпетици.

Да, го сакам vintage стилот, ама немам ништо такво. :(
    А ова најточно е, дека никогаш нема да облечам нешто само затоа што е ИН. Секогаш си гледам да ми се допаѓа гардеробата што ја носам, и да ми прилега секако. :)

16. simona-i

simona-i Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    30
    Лав

Вие сте страсна и храбра жена која што пред се ја сака квалитетната гардероба. Луксузни материјали, кожа крзно – секогаш! Го сакате само најдоброто.
    Ја обожавате високата мода и луксузните модни додатоци се вашата страст. Ваша омилена боја е бојата на златото, жарко црвената, и сите тонови од портокаловата и жолтата.
    Ваш заштитен знак ви се здолништата до колена, секси најлонки и луксузни аксеосоари.

*** ова само со црвената боја не ми се допаѓа :P

17. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Лав

Вие сте страсна и храбра жена која што пред се ја сака квалитетната гардероба. Луксузни материјали, кожа крзно – секогаш! Го сакате само најдоброто.
    Ја обожавате високата мода и луксузните модни додатоци се вашата страст. Ваша омилена боја е бојата на златото, жарко црвената, и сите тонови од портокаловата и жолтата.
    Ваш заштитен знак ви се здолништата до колена, секси најлонки и луксузни аксеосоари.
    Не баш погодено

18. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    За вас пријателите зборуваат дека сте реален чик – без многу претерување кога се во прашање брендовите во вашето шкафче.
    А ако од нешто ве фаќа нервоза, тоа е кога некоја маица по само две миења станува како партал кој е носен со години. За вас Jackie Kennedy е типичен пример за идеален look на една жена.
    Омилени бои ви се црната, црвената, розовата и портокаловата, а заштитен знак и голема страст ви се модните додатоци..

- Тоа што ми е болдирано е точно :lol: ;)

19. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Скорпија

Сензуална и провокативна. Овие се двата збора кои можат најдобро да ве опишат. Но вие никогаш не претерувате, бидејќи го презирате сето она што е премногу вулгарно.
    Ги сакате чизмите со високи потпетици и следбеничка сте на новитетите и оригиналните идеи.
    Омилени бои ви се црната со црвени или бели детали, потоа силните тонови на сивата боја, бојата на златото. Ваш заштитен знак- слип гаќички, чизми со големи потпетици.

до негде точно ,сепак се е до човекот :)

20. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Бик

Вашите квалитети, талент и опсесија секогаш се забележани токму поради она што го носите на себе. Одлично го познавате вашето тело и точно знаете што е она што ги истакнува вашите квалитети, а ги сокрива вашите мани. Токму и затоа често добивате комплименти за она што го носите, иако не сте слепо доследна кон сите модни хитови.
    За да ги истакнете вашите квалитети вие често носите деколте, т.е. маици и кошули кои што ја истакнуваат вашата половина.
    Ваши омилени бои - сите тонови на розовата, бојата на лососот, праските, цветните мотиви, т.е. бојата на природата – зелена, беж, тиркизна. Ваш заштитен знак – кратки фустани, накит и целосен look во иста боја.

Само тоа едно нешто е точно,ништо друго. :D :D