Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Моден хороскоп

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од marama, 20 јануари 2012.

1. UnPaso

UnPaso Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2013
    Пораки:
    1.002
    Допаѓања:
    247
    За девица е точно! :)

2. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.415
    Допаѓања:
    9.508
    Oбoбo вaгa се пoгoдиле се:l:

3. Stormii

Stormii Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2022
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    997
    Бик

Вашите квалитети, талент и опсесија секогаш се забележани токму поради она што го носите на себе. Одлично го познавате вашето тело и точно знаете што е она што ги истакнува вашите квалитети, а ги сокрива вашите мани. Токму и затоа често добивате комплименти за она што го носите, иако не сте слепо доследна кон сите модни хитови.
    За да ги истакнете вашите квалитети вие често носите деколте, т.е. маици и кошули кои што ја истакнуваат вашата половина.
    Ваши омилени бои - сите тонови на розовата, бојата на лососот, праските, цветните мотиви, т.е. бојата на природата – зелена, беж, тиркизна. Ваш заштитен знак – кратки фустани, накит и целосен look во иста боја.

Не. Не сакам деколте, не носам такви бои освен плава и не носам кратки фустани.

4. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.319
    Освен портокаловата боја се друго е точно. :rofl:
    Девица За вас пријателите зборуваат дека сте реален чик – без многу претерување кога се во прашање брендовите во вашето шкафче. А ако од нешто ве фаќа нервоза, тоа е кога некоја маица по само две миења станува како партал кој е носен со години. За вас Jackie Kennedy е типичен пример за идеален look на една жена. Омилени бои ви се црната, црвената, розовата и портокаловата, а заштитен знак и голема страст ви се модните додатоци.."

На sunshinebabe му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Snowflake99

Snowflake99 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    За мене е згрешено. За знакот на мајка ми се е погодено :D

6. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.878
    Допаѓања:
    25.387
    За мене е точна само болдираното .

Воопшто не сакам макси чанти , ја би да ми собере од игла до слон во паричникот . Од бои највеќе сакам црна , бордо така така , сива и кафеава ( светла , темна ) . Не можам да се замислам во жолто во комбинација со розово на пример . Кога сум кај розовата , од дете воопшто не ја сакав .

7. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    3.612
    Допаѓања:
    43.194
    Бик

Вашите квалитети, талент и опсесија секогаш се забележани токму поради она што го носите на себе. Одлично го познавате вашето тело и точно знаете што е она што ги истакнува вашите квалитети, а ги сокрива вашите мани. Токму и затоа често добивате комплименти за она што го носите, иако не сте слепо доследна кон сите модни хитови.
    За да ги истакнете вашите квалитети вие често носите деколте, т.е. маици и кошули кои што ја истакнуваат вашата половина.
    Ваши омилени бои - сите тонови на розовата, бојата на лососот, праските, цветните мотиви, т.е. бојата на природата – зелена, беж, тиркизна. Ваш заштитен знак – кратки фустани, накит и целосен look во иста боја.

Црвено неточно, зелено точно.

На FridaodaMk и mal.ecka им се допаѓа ова.
  8. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.515
    Допаѓања:
    5.594
    Види Венера кај ти е, ова личи на Венера во Шкорпија/Јарец многу вероватно.

Иначе за моден/стилски хороскоп знекот на Венера најправилно ќе покаже, исто подзнакот.

Подзнак
    :D Види аватар* И после речи хороскопот квази наука бил, абе ај. :D
    6b610d4950d1b0fad6c927f42651fd1a.jpg

Венера
    Продолжува да се смешка од некоја причина* :lol:

Да почнам да поставувам овде слики од стилски избори и експерименти мислам и @Ugly Duckling ќе се засрами и ќе се одјави засекогаш. :D

Последна измена: 23 февруари 2023
    На Ugly Duckling и mal.ecka им се допаѓа ова.
  9. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    3.612
    Допаѓања:
    43.194
    И Венера ми била во Бик. :(
    Сакам да сум Водолија, во неа се пронајдов, скромно. :D

На INNERBEAUTY му/ѝ се допаѓа ова.
  10. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.878
    Допаѓања:
    25.387
    Според моите пресметки , во подзнак сум јарец . Мајка ми не памети баш во колку часот сме родени јас и сестра ми . Во главно една од нас е во ~9:30 а другата ~ во 10:30 наутро . Е сега , не се разбирам во натални карти , но мислам дека јарец ми е поблиску , бидејќи сум родена на 19ти декември .

Последна измена: 23 февруари 2023
    На INNERBEAUTY му/ѝ се допаѓа ова.
  11. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.515
    Допаѓања:
    5.594
    Види подзнак. Држам среќа.(fingers)

Да, Јарецот ти влијае и во двата случаи (знак и подзнак). За Венера можеш овде да видиш
    https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online

На CrazyGirl15 и Ugly Duckling им се допаѓа ова.
  12. ♡ Cinderella ♡

♡ Cinderella ♡ Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2023
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    2.947
    Бик

Точно освен тоа дека зелена ми е омилена боја и дека целосен look во иста боја ми е заштитен знак.

На Cutiepie1 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Sophitas

Sophitas Истакнат член

Се зачлени на:
    24 декември 2020
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    1.262
    Рак

Го сакате сето она што е елегантно и згодно за носење. Ваша омилена комбинација - фармерки и патики, но секако тие треба се шминкерски, шик, во тренд со последните текови во модата.
    Ваши омилени бои се црно-белата комбинација, потоа пастелните бои, сивата, беж, плавата.
    Ваш заштитен знак се удобни и квалитетни чорапи, чевли и секако – ракавици.

За пастелните бои погодиле,а и за чорапите исто:lol::D