Моден хороскоп

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од marama, 20 јануари 2012.

1. UnPaso

UnPaso Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2013
    Пораки:
    1.002
    Допаѓања:
    247
    За девица е точно! :)

2. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.419
    Допаѓања:
    9.608
    Oбoбo вaгa се пoгoдиле се:l:

3. Stormii

Stormii Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2022
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    997
    Бик

Вашите квалитети, талент и опсесија секогаш се забележани токму поради она што го носите на себе. Одлично го познавате вашето тело и точно знаете што е она што ги истакнува вашите квалитети, а ги сокрива вашите мани. Токму и затоа често добивате комплименти за она што го носите, иако не сте слепо доследна кон сите модни хитови.
    За да ги истакнете вашите квалитети вие често носите деколте, т.е. маици и кошули кои што ја истакнуваат вашата половина.
    Ваши омилени бои - сите тонови на розовата, бојата на лососот, праските, цветните мотиви, т.е. бојата на природата – зелена, беж, тиркизна. Ваш заштитен знак – кратки фустани, накит и целосен look во иста боја.

Не. Не сакам деколте, не носам такви бои освен плава и не носам кратки фустани.

4. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.339
    Освен портокаловата боја се друго е точно. :rofl:
    Девица За вас пријателите зборуваат дека сте реален чик – без многу претерување кога се во прашање брендовите во вашето шкафче. А ако од нешто ве фаќа нервоза, тоа е кога некоја маица по само две миења станува како партал кој е носен со години. За вас Jackie Kennedy е типичен пример за идеален look на една жена. Омилени бои ви се црната, црвената, розовата и портокаловата, а заштитен знак и голема страст ви се модните додатоци.."

На sunshinebabe му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Snowflake99

Snowflake99 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    За мене е згрешено. За знакот на мајка ми се е погодено :D

6. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.901
    Допаѓања:
    25.537
    За мене е точна само болдираното .

Воопшто не сакам макси чанти , ја би да ми собере од игла до слон во паричникот . Од бои највеќе сакам црна , бордо така така , сива и кафеава ( светла , темна ) . Не можам да се замислам во жолто во комбинација со розово на пример . Кога сум кај розовата , од дете воопшто не ја сакав .

7. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    43.262
    Бик

Вашите квалитети, талент и опсесија секогаш се забележани токму поради она што го носите на себе. Одлично го познавате вашето тело и точно знаете што е она што ги истакнува вашите квалитети, а ги сокрива вашите мани. Токму и затоа често добивате комплименти за она што го носите, иако не сте слепо доследна кон сите модни хитови.
    За да ги истакнете вашите квалитети вие често носите деколте, т.е. маици и кошули кои што ја истакнуваат вашата половина.
    Ваши омилени бои - сите тонови на розовата, бојата на лососот, праските, цветните мотиви, т.е. бојата на природата – зелена, беж, тиркизна. Ваш заштитен знак – кратки фустани, накит и целосен look во иста боја.

Црвено неточно, зелено точно.

На FridaodaMk и mal.ecka им се допаѓа ова.
  8. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.520
    Допаѓања:
    5.693
    Види Венера кај ти е, ова личи на Венера во Шкорпија/Јарец многу вероватно.

Иначе за моден/стилски хороскоп знекот на Венера најправилно ќе покаже, исто подзнакот.

Подзнак
    :D Види аватар* И после речи хороскопот квази наука бил, абе ај. :D
    6b610d4950d1b0fad6c927f42651fd1a.jpg

Венера
    Продолжува да се смешка од некоја причина* :lol:

Да почнам да поставувам овде слики од стилски избори и експерименти мислам и @Ugly Duckling ќе се засрами и ќе се одјави засекогаш. :D

Последна измена: 23 февруари 2023
    На Ugly Duckling и mal.ecka им се допаѓа ова.
  9. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    43.262
    И Венера ми била во Бик. :(
    Сакам да сум Водолија, во неа се пронајдов, скромно. :D

На INNERBEAUTY му/ѝ се допаѓа ова.
  10. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.901
    Допаѓања:
    25.537
    Според моите пресметки , во подзнак сум јарец . Мајка ми не памети баш во колку часот сме родени јас и сестра ми . Во главно една од нас е во ~9:30 а другата ~ во 10:30 наутро . Е сега , не се разбирам во натални карти , но мислам дека јарец ми е поблиску , бидејќи сум родена на 19ти декември .

Последна измена: 23 февруари 2023
    На INNERBEAUTY му/ѝ се допаѓа ова.
  11. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.520
    Допаѓања:
    5.693
    Види подзнак. Држам среќа.(fingers)

Да, Јарецот ти влијае и во двата случаи (знак и подзнак). За Венера можеш овде да видиш
    https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online

На CrazyGirl15 и Ugly Duckling им се допаѓа ова.
  12. ♡ Cinderella ♡

♡ Cinderella ♡ Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2023
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    2.953
    Бик

Точно освен тоа дека зелена ми е омилена боја и дека целосен look во иста боја ми е заштитен знак.

На Cutiepie1 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Sophitas

Sophitas Истакнат член

Се зачлени на:
    24 декември 2020
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.298
    Рак

Го сакате сето она што е елегантно и згодно за носење. Ваша омилена комбинација - фармерки и патики, но секако тие треба се шминкерски, шик, во тренд со последните текови во модата.
    Ваши омилени бои се црно-белата комбинација, потоа пастелните бои, сивата, беж, плавата.
    Ваш заштитен знак се удобни и квалитетни чорапи, чевли и секако – ракавици.

За пастелните бои погодиле,а и за чорапите исто:lol::D