Бик Вашите квалитети, талент и опсесија секогаш се забележани токму поради она што го носите на себе. Одлично го познавате вашето тело и точно знаете што е она што ги истакнува вашите квалитети, а ги сокрива вашите мани. Токму и затоа често добивате комплименти за она што го носите, иако не сте слепо доследна кон сите модни хитови. За да ги истакнете вашите квалитети вие често носите деколте, т.е. маици и кошули кои што ја истакнуваат вашата половина. Ваши омилени бои - сите тонови на розовата, бојата на лососот, праските, цветните мотиви, т.е. бојата на природата – зелена, беж, тиркизна. Ваш заштитен знак – кратки фустани, накит и целосен look во иста боја. Не. Не сакам деколте, не носам такви бои освен плава и не носам кратки фустани.
Освен портокаловата боја се друго е точно. Спојлер Девица За вас пријателите зборуваат дека сте реален чик – без многу претерување кога се во прашање брендовите во вашето шкафче. А ако од нешто ве фаќа нервоза, тоа е кога некоја маица по само две миења станува како партал кој е носен со години. За вас Jackie Kennedy е типичен пример за идеален look на една жена. Омилени бои ви се црната, црвената, розовата и портокаловата, а заштитен знак и голема страст ви се модните додатоци.."
За мене е точна само болдираното . Воопшто не сакам макси чанти , ја би да ми собере од игла до слон во паричникот . Од бои највеќе сакам црна , бордо така така , сива и кафеава ( светла , темна ) . Не можам да се замислам во жолто во комбинација со розово на пример . Кога сум кај розовата , од дете воопшто не ја сакав .
Бик Вашите квалитети, талент и опсесија секогаш се забележани токму поради она што го носите на себе. Одлично го познавате вашето тело и точно знаете што е она што ги истакнува вашите квалитети, а ги сокрива вашите мани. Токму и затоа често добивате комплименти за она што го носите, иако не сте слепо доследна кон сите модни хитови. За да ги истакнете вашите квалитети вие често носите деколте, т.е. маици и кошули кои што ја истакнуваат вашата половина. Ваши омилени бои - сите тонови на розовата, бојата на лососот, праските, цветните мотиви, т.е. бојата на природата – зелена, беж, тиркизна. Ваш заштитен знак – кратки фустани, накит и целосен look во иста боја. Црвено неточно, зелено точно.
Види Венера кај ти е, ова личи на Венера во Шкорпија/Јарец многу вероватно. Иначе за моден/стилски хороскоп знекот на Венера најправилно ќе покаже, исто подзнакот. Подзнак Види аватар* И после речи хороскопот квази наука бил, абе ај. Спојлер: . Венера Продолжува да се смешка од некоја причина* Да почнам да поставувам овде слики од стилски избори и експерименти мислам и @Ugly Duckling ќе се засрами и ќе се одјави засекогаш.
Според моите пресметки , во подзнак сум јарец . Мајка ми не памети баш во колку часот сме родени јас и сестра ми . Во главно една од нас е во ~9:30 а другата ~ во 10:30 наутро . Е сега , не се разбирам во натални карти , но мислам дека јарец ми е поблиску , бидејќи сум родена на 19ти декември .
Види подзнак. Држам среќа. Да, Јарецот ти влијае и во двата случаи (знак и подзнак). За Венера можеш овде да видиш https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online
Бик Вашите квалитети, талент и опсесија секогаш се забележани токму поради она што го носите на себе. Одлично го познавате вашето тело и точно знаете што е она што ги истакнува вашите квалитети, а ги сокрива вашите мани. Токму и затоа често добивате комплименти за она што го носите, иако не сте слепо доследна кон сите модни хитови. За да ги истакнете вашите квалитети вие често носите деколте, т.е. маици и кошули кои што ја истакнуваат вашата половина. Ваши омилени бои - сите тонови на розовата, бојата на лососот, праските, цветните мотиви, т.е. бојата на природата – зелена, беж, тиркизна. Ваш заштитен знак – кратки фустани, накит и целосен look во иста боја. Точно освен тоа дека зелена ми е омилена боја и дека целосен look во иста боја ми е заштитен знак.
Рак Го сакате сето она што е елегантно и згодно за носење. Ваша омилена комбинација - фармерки и патики, но секако тие треба се шминкерски, шик, во тренд со последните текови во модата. Ваши омилени бои се црно-белата комбинација, потоа пастелните бои, сивата, беж, плавата. Ваш заштитен знак се удобни и квалитетни чорапи, чевли и секако – ракавици. За пастелните бои погодиле,а и за чорапите исто