@Joy топ и е стилот, младалачки ама требала на времето да пази со солариумот, изгледа 10 години постаро отколку што е
Овој пат Кејт доминираше со боите. Фетаи... јок за комбинацијата. Чевлите Сакам работна класика, а ла Ленче.
Сега гледав вести и дојдов да ја пофалам Фатиме Фетаи ,а гледам веќе сте ставиле слика. Многу ми се допадна како изгледа, фустанот е прекрасен а чевлите само ја освежуваат комбинацијата.
Исто така, Ленче ми е некако посебна. Се гледа дека тие комплети и се скапи, а за чевлите да не правиме муабет. Ленче е монденка.
Фатиме понекогаш треба само малце да си го спушти носот на земја. Знам дека како жена , треба многу повеќе за да те почитуваат како авторитет, ама тоа не значи дека со фаца ко на мафијаш или избацувач у дискотека треба да настапиш, и да ги гледаш сите одозгора. Ќе заврши работа и со смирена и сериозна фаца, поставена во очите на соговорникот. И за мој вкус, премногу театрално говори, па ми делува понекогаш и вештачки. А за облекување, си се носи и со стасот и со позицијата на ниво.
Не е јавна фаца знам, ама на некого на кој што му објавуваат слики на (online) воуг...вака ли се слика бре? Со влечки? http://www.stylist.mk/vogue-italia-objavi-fotografii-od-viktor-naumovski/