Конечно нешто интересно од оваа Замерка имам за тоа што се познава чипката од градникот. Таа не прави киксови во облекување? Нејзината појава е кикс. Кич во движење.
Кај сте бе дечки... цццц слабо оговарање викендов.. тотално ме разочаравте Глеа ли некој Канал 5?! Ако глеа, да образложи дали на тој аутфит на Милена одат патики, и зошто не? Бонус, нашата модна икона, да тргне неделава со убаво: (Отварате на свој ризик) Спојлер: Б. П. Ајде, распалете до Стамбол град
@Zenski Svet А која е девојкава што си ја постирала? Убаво е облечена, ама мислам дека не е македонска јавна фаца. Исто и за девојките погоре, тие сигурно не се наши.
site se nashi... poslednata e Jovana Zuka, najpoznata nasha makedonska modna blogerka najposlednata so cigarata e Maja Sashek, manekenkata
https://www.instagram.com/p/BSUQUf1AlrR/?taken-by=lilafilipovska Фустанот на Лила мене ми изгледа како наметките кои ги носат девојките на Victoria's Secret кога се во бекстејџ. А по малку ме асоцира и на фамозниот зелен Versace кој го носеше Џеј Ло.
А како ви се допаѓа модниот изглед на Татјана Стојановска? За мој вкус можеби е малку повеќе сериозно (да не речам "теткински") облечена, особено што носи фустани и здолништа до под колената што ја прават постара отколку што навистина е. Инаку за нејзините години и професијата која што ја работи, си се носи скромно и елегантно, барем пред камерите.
Татјана е средена, ама досадна Цело време иста коса, иста гардероба. Не ми е ни харизматична. За разлика од Дебарлиева. Супер коса, стајлинг и супер си ги носи килограмите .
На вести е секогаш супер средена, барем колку што се гледа горниот дел. И шминката и е секогаш во ред (малку со некои црти ме потсетува на Моника Белучи ). Ама вака, за надвор, не ми оставила посебен впечаток како се облекува. Знам дека едно време не беше баш задоволна од килажата, па можеби затоа не се замара многу со облека и оди на некој поконзервативен стил. Патем, кога сме кај здолништа под колена, мислам дека Боркица Груевска би требало да избира исклучиво такви, бидејќи нели протоколот во политичкиот живот ги налага