Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    cinderellce

Првата слика - Фустанчето и марамата ајде океј (иако жолта не ми е баш некоја боја :?: )...
    ама ич не ми се допаѓаат хулахопките и тие жолти врвки или што и да се, што висат од фустанчето... Премногу жолта ми е комбинацијава... и тоа не ми се допаѓа... премногу доминира жолто :worried:

Втората слика - нема што многу да се коментира.. црно капче, црни апостолки и блузичка со црна основа.. боите се усолгасени... но прекратко е блузичево (не ми личи на туника или фустанче), се надевам имаш купаќи одоздола :lol: ... и добро е што е само за на плажа комбинацијава ;)

Трета слика - Спортска комбинација за трчање или еве пикник евентуално.. океј е за овие две намени :)

Четврта слика - Премногу шарено :worried: ... шарено маиче(фустанче), шарена ташна, шарени сандалки - тоа е премногу! Поубаво ми било кога ташната и сандалките би биле неутрална боја... А и тие панталончиња одоздола не се совпаѓаат со маичката и цела летна комбинација со свежи бои...

:)

2. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Мисс

Убава крем - црна комбинација...Ова веќе ми се допаѓа... се е ускладено како со бои така и парче со парче :)

Росонерка

Првата слика - прекрасно фустанче со преубав дезен.. многу ми се допаѓа, накитот исто така е на место , иако би можело да има и некоја не нападна црна алка ..

Втората слика - :up: - ова кажува све... :D Посебно ми се допаѓа маичката што има puff ракавчиња.. :$ Супер бела (сиво) - црна денска комбинација :)

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Не ми се гледа десната рака на таа слика.
    Еве ја :lol:

4. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Оффи секоја чест за храброста, убавка си ;) .Ми се допаѓаат старките ( и јас носам ама малку поразлични). Сивото фустанче ти стои супер :rock:

Росонерка убаво ти е фустанчето, само што јас секогаш преферирам пократко :lol:
    Втората комбинација ти е преубава :clap:

5. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Се си има и време и место.
    Кога одиш на прослава за роденденот на фирмата во која си вработена каде се шефовите и колегите треба да се почитува и дрес код.
    Така да по мое е таман над колена должината, во зависност од приликата во која го носев.
    Иначе на друго место и во друго време може и нозе да се покажат, разбирливо 8) :lol:

6. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.694
    Допаѓања:
    8.755
    Еве уште нешто од мене :)

Росонерка,преубаво си облечена :*

Прикачени фајлови:

• page2.jpg
      page2.jpg
      Големина на фајлот:
      65,3 KB
      Прегледи:
      394
    • page.jpg
      page.jpg
      Големина на фајлот:
      58,1 KB
      Прегледи:
      395
    На Twinkles, Victorya, bona и 9 други им се допаѓа ова.
  7. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    ^^^

Убави кондурчиња :)

8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.759
    Росонерка првата коминација не ми се допаѓа многу, а и ланчето мислам дека ти е вишок. Втората комбинација ми е многу убава.
    Багуфче првата комбинација ми е многу убава, но би облекла или скроз црни хулахопки или проѕирни. Втората е совршена.

9. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    Еве нешто и од мене (игнорирајте ја несредената соба плис :) )

Прикачени фајлови:

• ddd.jpg
      ddd.jpg
      Големина на фајлот:
      401,7 KB
      Прегледи:
      512
  10. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Фирлес ми остави најголем впечаток со својот стил. Росонерка исто така, особено со вторава кежуал варијанта. Се пронаоѓам себеси во вашиот стил :)
    БоаВиста и Мисс ми се страшно секси и згодни девојки и што и да облечат се ТОП!!
    Поздрав и до сите други феминки кои изгледаат беспрекорно и ја разубавуваат темава :*

На BoaVista и rossonerka им се допаѓа ова.
  11. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    200
    Алал да ви е на сите за храброста, посебно на Офи :bow: јас ја немам. Не би се осудила дури ни слики од облеката да ставам :worried:

12. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Росонерка фустанчето е преубаво :)
    Багуфче одлични се и двете комбинации, посебно втората :)

13. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Багуфче и на двете слики ми се допаѓа комбинацијата.Посебно на втората чевличките ми се допаѓаат и нараквицата.

Росонерка фустанчето ти го сакам !!! :)
    На втората слика многу ми се допаѓа елеченцето, елечиња многууу сакам. :)

14. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    TennisBabe. Слатко е фустанчето,убаво ти стои само малце да е подлчко. :)

На TennisBabe му/ѝ се допаѓа ова.
  15. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Пак се јавувам на темава, бидејќи, нели Скајчето ме замоли да ја искоментирам :)

Скај, немам нешто посебно да кажам, типичен тинејџерски стил, можам да кажам дека ми се допаѓа се, освен патиките што ги имаш на сликата со сиво џемперче, некако не ми се женски :tmi: грубо ми делуваат на комбинацијата.

Исто така сандалите и чантичето од матурата ти се преубави, само воопшто не одговараат со фустанот, совршено би одговарале со тексас, што се гледа на сликата каде што ги носиш на светлите тескас фармерки.
    Исто така одговараат и со некои еднобојни фустанчиња на сиво или бело за тие да дојдат до израз.

Тоа е, немам некоја посебна пофалба или критика, како што кажав типично тинејџерски.

Што се однесува до другите заборавив да го пофалам телото на Мимс, јака мачка е, и Синдарелче е доста стегната мома :lol: :lol: , а комбинациите не ми се баш по кејф :tmi:

А многу ми се допадна последната фотка на МисНезависна

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    ООО ме изненадуваш, сега уште штиклите да ги видевме за целосна 10ка да имаш

17. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Сака да ја фалат ;) :D :D

А Џули, девојките мора да се јаки после толку совети за нега на тело :lol: :lol:

18. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Багуфче морам да прокоментирам но мислам дека на кафениот каиш не му е таму местото (барем на такво фустанче не би ставила каиш, било каде) инаку гривната многу ми се допаѓа а и кондурчињата се преслатки. Сестра ми си купи такви слични. :)

А мислам дека должината на фустанчето е баш таман, ниту предолго ниту прекратко. :)

19. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    И јас решив да бидам храбра :) Инаку, за сите девојки.......сите изгледате преубаво.

На Victorya и red им се допаѓа ова.
  20. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    baguf4e
    1. Баш ми се свиѓа, и супер што носиш ролка зашто носиш прекуси панталончиња, деколте не е потребно тука ;)
    2. Супер фустанче, кратко е ама ми се свиѓа ако, каишот е солиден иако може и без него и алката е предобра :inlove: , чизмите се преслатки, иако не одговараат со акцесорисот, ама сепак супер е комплетната комбинација.

Одличен стил :up:

Sunshine88
    1. Светкав фустан, светкави обетки и алка и ѓердан не ми иде. Јес да и јас претерувам со акцесорис така да јас ти простувам :lol: Се забораваме вајда кога ставаме накит :D Менѓушите овојпат ми се вишок.
    2. Ова е веќе супер, супер сандали, слатко фустанче и накит супер.
    3. Ова спортско не коментирам.

И мора да признам уште една згодна феминка. :clap:

На Sunshine88 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.