Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.330
    Допаѓања:
    285.784
    @ swrcii

бојата на тапетите, постелнината и косулата :?: како сцена од филм
    тело :?: како на глумица
    комбинацијата прејако деколте и прекратка сукња за мој вкус

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Не го разбирам делот со кошулата?Мислам кошула пола у сукња пола у каиш и плус гол стомак?
    А и сукњичката воопшто не ти стои.Неќам да замислам како изгледа од позади. :tmi:
    Имаш убаво тело,не си слаба него баш имаш облини и ваквата сукња прави да изгледаш ептен вулгарно.
    И ја носам доста кратко и сукњи и шорцеви ама се треба да биде со мера и со вкус.
    Многу би била поубава комбинацијава кога прекраснава кошула би ја забутала ЦЕЛА во НОРМАЛНА сукњичка и би закопчала уште едно копче кај деколтето. ;)

На equip, girl.23 и starfish им се допаѓа ова.
  3. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Swrci, убав тексас каиш имаш. Надоле што ќе облечеш?

На calliope, blosson, Mahidevranfan и 62 други им се допаѓа ова.
  4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Богами доволно јасно е хахаха :D

Да бидам сериозна, комбинацијава според мене е голема утка. Ептен, што и да носиш надоле, па и кога би имала кратко здолниште што би рекла Маца, зошто имаш парче тексас завиткано околу струк и на него конец, односно каиш.

5. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.094
    Ај шо ми е целата слика ко монтирана или нешто преправано, не е ни битно, ама тоа е СУКЊА?

6. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.463
    Допаѓања:
    17.155
    swcii - ми се свиѓа се, само можело малку подолга сукњичка ;)

7. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Swrcii тотална утка!! :|

8. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    девојки Swrci ви даде пример како треба да се облечете ако одите на некое интервју за работа или пак за пред мтв :)

На S-girl, agirl17, JoxyTheFreak и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Kristinna92

Kristinna92 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    168
    мене МНОГУ ми се допаѓа комбинацијава, секси е, и супер ти стои ;)

10. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    да суќна е, благодарам за мислењата :) инаку само вака се имам сликано ја носам со црни хулахопки .. поздрав до сите :*

11. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    А сигурни сте дека е тоа Swrcii на слика?? :?:

На DragonA420 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    swrcii
    Искрено ќе ти кажам некои работи ама без љутиш. :)
    Најпрво: сликава ми делува како да не е твоја, многу ми е извештачена, дали како (по)правена на фотошоп или симната од нет.... не знам. Не те набедувам дека не е твоја, ама тоа е мое мислење.
    Потоа: интересна ти е замислата што си сакала да ја фатиш, ама според мене овој обид ти е fail.
    Следно: Сукњата е ПРЕМНОГУ, ама ПРЕМНОГУ кратка. Не сум против миничи, напротив и јас носам, но ова е ЕКСТРЕМНО. Значи гледам напред уште милиметар ќе ти ѕирнат гаќичките
    и другарката :tmi:
    и не можам да замислам како ти стои одпозади кај задникот, сепак тој е поиспапчен од предниот дел и секогаш одпозади е пократко отколку од напред. А кога ќе помислам само како си се движела... :tmi:
    Трето: не ти ја фаќам мислата што си сакала да постигнеш со кошулата? Половина бутната во сукња, половина надвор, др дел во каиш... и покрај тоа закопчана само на 3 копчиња? :o
    Совет: ако веќе сакаш да се разголиш, (фала богу кој не сака :) ) иди на две опции: Или разголени нозе - покриено деколте, или обратно.
    Ова е премногу вулгарно и нефкусно.

Мила, згодничка си (доколку навистина е твоја сликава), но не мора до толку да се расоблекуваш за остантите да приметат дека си згодна.
    И не сакам реплики и мислења од типот: „Тие што ми кажаа дека сум многу разголена, само ми љубоморат дека сум згодна...:!:

Толку од моја страна, простете за директноста ама морав да прокоментирам. :*

На LittlePinky, S-girl, Lady97 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Како можете коланот/каишот да го наречете сукња? Не гледате дека е мало парче материјал?

Сукња е ова :

А НЕ тоа мало парче тексас што го ставила на себе.

На MaggieTatum, MarchelineAmaru, girl.23 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Значи сликава е моја, само што ја правев во paint да не се гледа главата секој си има право на свое мислење пак ке кажам суќната не ја носев вака туку носам хулахопки за вечерно излегување. Ако сака некоја нека ме контактира преку ЛП :)

15. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Епа ти сакаше критика за овде-поставената комбинација, а тоа дали си одела со хеланки или без ние не знаеме а и + ти не напиша уште во постот со комбинацијата такво нешто туку пиша
    И според тоа што го видовме, искоментиравме. Доволно ни беше јасно за да дадеме критика де :) А еве бидејќи очигледно не си објаснила доволно добро, и со хеланки да е, пак не ја бива комбинацијата и од кој аспект и да ја гледаш е многу невкусно, недолично дури и безобразно. Не би сакала да ми се сервира комбинацијава во живо, а + тоа што е дневна, е тоа тек. Ова парченце на тело преку ден да го видам, шок. И не ме разбирај погрешно, многу девојки носат миничи носам и јас фала богу, ама ова не може да се нарече ни минич, не па саглам здолниште...

На equip му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Aleksandra-90

Aleksandra-90 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    213
    Нешто поформална комбинација...Ќе следуваат и други :))

Прикачени фајлови:

• 1.jpg
      1.jpg
      Големина на фајлот:
      50,5 KB
      Прегледи:
      911
    На perlaa, Divinebutterfly и SexyLady им се допаѓа ова.
  17. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Јасно и отповеќе е... :tmi:
    Не знам што да се коментира овде? Рекламираш демек урбана мода? |(
    Тексас палтото ти е де-мо-де.
    Кошулата е ок, ама тоа ставено-иставено ми е глупаво.

А, не знам што те нападнаа за сукњата дека е кратка или ваква-таква. Тоа колку што гледам не личи ни на сукња!??? :?: Дај објасни што е...

На S-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  18. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Ми се допаѓа но формалното не мора секогаш да биде монотоно и без накит нели? ;) Ми фали некое жарче, мало, мало ама да разжари. :)

19. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Добро е, но не ми се допаѓа што е стрикно црно-бело. Убаво би било да додадеш црвена чанта, црвен ѓердан, или некој друг моден додаток во некоја друга боја што убаво би прилегала и би разбила монотонија. Или па дел од облеката да беше во друга боја :) Убаво би се вклопил и рачен часовник, да изгледа баш професионално. Инаку ми се допаѓаат чевлите и ноктите :)

20. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.330
    Допаѓања:
    285.784
    Чевлите,панталоните/фармерки,белкото косулЧе се супер,плус Часовник и сако и како јас да се гледам кога одам на работа.
    една многу мала забелеска за каисот, не ми се совпага во комбинација во оваа косулка.но мозеби и до мене е, јас оти не обозавам ваков тип на каиси.
    у целост супер

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.