Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Swci,без навреда,но мене комбинацијата ми изгледа како да е од некоја уводна шпица на нискобуџетен порнич.
    Сори. :(

На MarchelineAmaru и Yipman2 им се допаѓа ова.
  2. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Несака ни да се download од што е тапа и нискобуџетен :lol:

а после 5 мин download ти дава Error computer can not download this kind of shit

На MaggieTatum, MarchelineAmaru, Strumfeta93 и 11 други им се допаѓа ова.
  3. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    Mало потсетување :!: ;)

-Swci воопшто не ми се допаѓа како си ја сложила комбинацијава. А сукњата .... :x

-Александра ок си. Само ти фали уште една боја колку да ја освежиш комбинацијата, како што кажаа и другите феминки.

4. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Јасно е.
    Доста феминки те искритикуваа и сама си знаеш зашто.
    Еве мое мислење али не го сваќај како навреда туку како комплимент.
    Не наликуваш на нормална. Треба да си луда да се сликаш и да ставиш ваква слика а уште полуда да искочиш вака. Немам коментар :x
    Чекаме нова комбинација од тебе, но глеј да е понормална :!:

5. Elen.b

Elen.b Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    40
    [​IMG]-ова мене не ми личи на суќна :x :x :x :x Никако вака надвор :x

6. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Ваква да излезам ќе ме нема недела дена а после на делови ќе ме вратат ...

Да ти бидам искрена знаејќи ја сврци прци мислам не ќе да е нејзина слика ко земана да е од Пинк тв или блгарската Планета .

7. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.091
    Допаѓања:
    66.954
    Се гледа дека девојчето ја стави сликата како провокација, а и рече дека не излегла така. Сигурно се смее на коментариве, па и преку десет страни се наполнија. Ставете лајк на некој што го кажал истото и завршена работа.

8. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Искрено многу врева за ништо. На крај краева кој како сака така ќе си се носи. Пораката што сака да си ја испрати си е негова работа. Се согласувам дека ова е малце посмело од што е нормално ама не ја сваќам цела оваа паника околу суќната на swrcii или како и да е |(

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  9. JoxyTheFreak

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Јас реков дека ми изгледа така како што ми изгледа поради очајната комбинација која изгледа повеќе од евтино.
    Не прокоментирав ништо во врска со физ. изглед. Ниту јас ниту Јипи. ;)
    Напротив,убава линија има типката,no doubt :P

Целта на темата е да дадеме свое МИСЛЕЊЕ на комбинациите на членовите.
    Доколку некој некого го искритикувал,не значи дека му забранува да се облекува така. Тоа е само индивидуално мислење,и дали членот ќе го послуша е негов избор. :)
    Неможе некој да рече "Сукњава и во на Тито времето била демоде. Да не си ја облекла уште еднаш дане ти свирнам три васпитни."
    Мислам може да го рече тоа,но треба да е луд/а ако мисли дека некој член ќе ја послуша. :D

10. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Александра90 класична комбинација, ти треба барем уште една појака боја....а салонките се прекрасни :wasntme: дај ми ги :D

11. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    "Јас реков дека ми изгледа така како што ми изгледа поради очајната комбинација која изгледа повеќе од евтино."

Ок де.

Joxy, па да си можел прееска на друг начин да ја искритикуваш а не да споредуваш и кажуваш дека те потсеќа на нискобуџетен порнич кој знаеме, нели, таму какви цури " глумат". Тоа не е навреда? :^)

Нема тука филозофија или ти се допаѓа или не ,а ако имаш некоја замерка укажи ја како што треба, вакви коментари и исмејување сепак мислам дека не се потребни тука. ;)

На AIT, eli25, Ashling и 2 други им се допаѓа ова.
  12. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Мене ми се допаѓа комбинацијата, убаво ми е искомбинирано, да, е доста храбро, и затоа го носи кој ими. а храброст.
    Уште повеќе ми се допаѓа што си го носела надвор со хулахопки, ако па ако биле скрос темни, непроѕирни, супер ;)
    И ај, оладете малку...на ништо не личат коментариве. Да беше некоја од ,,другите,, форумџики имаше да летаат лајкови ко луди. И мене ми е мучно партали од дедо ное кога се ставаат и лајкуваат, лицемерие на претек.
    Не ми се допаѓа, а мој вкус пренападно, во тој стил коментар, сосема о.к. Ама овде паметување за приметување, до степен на губење, немојте. Погледнете се првин вие, и за вас можеби некој нешто слично сака да каже, да ве отреска од земја, ама од култура ќути. Имајте го тоа на ум ;) .

На RiRii, Dream-Girl, Tedi.Bear и 17 други им се допаѓа ова.
  13. JoxyTheFreak

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Мини,како што реков,тоа е мое мислење,и неможам да бидам хипокрит и да не му кажам што јас, Јипман и целиот машки свет би помислиле да видат девојка облечена вака.
    Можеби звучеше грубо,но го мислев добронамерно.
    Каква слика сака да остави таа за себе облечена вака?!
    Ама ок,нема зошто да дискутираме околу ова бидејќи сигурен сум дека сликата не е нејзина.
    Ако не очекувала критики,незнам зошто воопшто ја ставила сликата овде,кога повеќе од очигледно е дека на повеќето од нас ќе му изгледа пренападно.
    И,што сеа,земи каменувај ме што изразив свое мислење! |(

На MarchelineAmaru, goddess.Of.chaos и Cynthia им се допаѓа ова.
  14. DarkRose

DarkRose Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    21
    Кошулата на swrcii ми е преслатка :) За останатото нема да коментирам ..

15. k.a.j.a

k.a.j.a Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    34
    ми пречи коланот на половина... останатото е ок... само би додала маце боја..црвена најверојатно :)

На goddess.Of.chaos му/ѝ се допаѓа ова.
  16. mamaHana

mamaHana Истакнат член

Се зачлени на:
    8 октомври 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    31
    И јас сакам да се облекувам малку провокативно...мислам сакав до пред да се породам :D Сепак за мој вкус е премногу комбинацијава на swrcii.Нешто слично како што е облечена swrcii вчера видов во џамбо и тоа на дете со некои дванаестина години.Штикла 12 см,минич што повеќе открива него што сокрива.Се згрозив да ви кажам.Што беше уште потрагично девојчето беше со мајката.А таа облечена просечно со патичиња,фармерчиња.Леле леле си викам керка ми утре вака па нозете ке и ги искршам.Извинете може темава ми е малку оффтопик бришете ако сакате ама се потсетив,се изнервирав и морав да споделам.

17. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ^црни :^)
    јас гледам црвени :D

иначе фино е фустанчево како за матура и свадба пример :)
    ти треба и некоја алка или обетки, незнам дали си носела на сликава не се гледа :)

18. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    Swrci -за првата комбинација не коментирам ! Мислам дека само некој ненормален би излегол надвор облечен така ! Извини ама тоа е мое мислење :^) .Втората е нешто боље ама така - така :(

Александра90 - Класично ,ама убаво ! Исто така и на мене коланот ми е :x .Ама сепак ми се допаѓа :lol: И ми фали накит..ама само алки :D

19. ada21

ada21 Популарен член

Се зачлени на:
    27 август 2011
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    5.351
    од се што видов тука најмногу ми се допадна девојката со стартките и уште 2-3 ,другите тотална утка ,сум се чудела кога сум ги гледала овие парчиња облека низ бутиците дали некој ги купува...но ете имало за жал ,млади девојки па дајте малце креативност ,мода ,стил,естетика....се извинувам, но просто е прашање на вкус и тоа е моето мислење ...

20. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Летна комбинација :)
    Имам и црно ташниче кое скоро ич е се гледа, дека ми е од другата страна.

На girl.23, SexyLady и kate21 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.