Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Еве ако може јас да кажам нешто за Саншајн :)
    На првата слика мислам дека ланчето ти е вишок, некако премногу ми е ланче и обетки истовремено, пренападно ми е. Не зборувам само за тебе, туку во сите случаи. Иначе многу ми се допаѓаат обетките. ;) Фустанчето ми е ОК, мада не обожавам светлуцави работи.
    На втората слика многу ми се допаѓаат штиклите кои ги носиш. И фустанчето ми се допаѓа, ама подобро би одговарало со некои кафеави или крем сандалки.
    Третата слика ми се допаѓа, баш ти одговара тоа спортско издание. Имаш супер телце. Поздравче до тебе и до сите згодни феминки. Баш се радувам што во земјава има толку згодни цури со стил :*

На Sunshine88 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.759
    Не ми се допаѓа фустанчето, но тоа е вкус. Инаку добра е комбинацијата, само не ти требало ланче.
    И на втората слика ланчето ти е вишок според мене, инаку прекрасни обувки.
    Третата комбинација не ја коментирам, не сакам спортски стил, но не ми се допаѓа хеланки со кратка маичка, иако си згодна.

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    56.909
    Ајде и јас да дадам некоја оцена. Да напоменам за да не се повторувам надолу: не ми се допаѓаат повеќето од комбинациите со каиши на фустанчиња или туники. Туниката ми изгледа некако романтично, а со каиш се уништува тој впечаток. Ич не сакам кога ќе видам некое преубаво фустанче или туника комбинирано со ефтин каиш :tmi: . Е сега, некогаш и стои. Ова е секако мое мислење - јас не пратам мода опсесивно и она што е модерно најчесто и не ми се допаѓа :( Ај хоуп нема некој да ми се налути. Реков - моето мислење не е многу релевантно :D

Душица - Летните слики многу ми се допаѓаат, твојот лежерен стил ме потсеќа на ветер :) . Вечерната комбинација ми е ок, само патика-штиклите не ми се сфиѓаат.
    МисНезависна - Првата комбинација многу ми се допаѓа. Кај втората не ми се допаѓа тоа што ти е прекратка маичката, поубаво ми изгледа кога е изразено деколтето маичката да е подолга и да не се гледа друга кожа. Останатите комбинации ми се ок.
    Багуфче - супер е црно-сивото фустанче, не би додала ни одзела ама баш ништо. Тексас фустанчето не ми оди некако со каишот... И двата пара чевлички се препреубави.
    Розич - комбинацијата со спортското палтенце ми е супер.
    Божица - прекрасен нежен романтичен фустан.
    Марама - фаворит ми е. Прекрасни комбинации и одлично одржано тело.
    Офспринг - и јас сум изненадена. Те замислував малку понападно, а испадна нежно слатко девојче :) Единствено што не ми се допаѓа е ставот на првата слика, многу згужвано ми делуваш, исправи го вратот ;) Наочарчињата супер ти стојат. Сите комбинации ти одговараат совршено.
    Фиарлес - Чиста десетка. Се заљубив во фустанчето со црна-беж комбинација.
    Боависта - Го слушна ова повеќе пати, ама многу си згодна. Единствено виолетовата комбинација е малку ту мач во боите, другите комбинации - 10!
    Гламурлејди - Ми се допаѓа втората комбинација, само не ми одговара некако со обувките.
    Блонд - фустанот од веридбата е преубав.
    Грл1985 - некако пресериозни ми делуваат комбинациите, како за некоја повозрасна, но убави се.
    Росоњерка - туника комбинацијата е супер, само ташната не се вклопува. Сивата блузичка со кругови многу ми се допаѓа.Виолетовото фустанче е преромантично и преслатко, а дневната комбинација 10+.
    Лудото - :inlove:
    Синдрелче - црно-жолтата комбинација :shake: . За комбинацијата со шорцевите: Гледам дека имаш убави нозе и сакаш да ги истакнеш, но широкиот горен дел те прави визуелно покрупна во струкот.
    Бјутифул - Единствено не ми се допаѓаат фармерките на третата слика, другото е :up:
    Саншајн - првото фустанче ми е пресветкаво, второто супер, и спортската комбинација одлично ти стои.

На Fearless, skyAngel, rossonerka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    јас само саншајн како последна ќе ја "критикувам" сега
    на втората слика супер ми е комбинацијата, а на првата јас мислам дека отповеќе е ланчето, а не обетките, мислам дека тие повеќе си одговараат со фустанот, одколку ланчето, тоа мислам дека повеќе одговара на кошулчиња или на некои еднобојни блузички или фустанчиња

5. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    rossonerka ова го купив специјално за една презентација каде што морав да бидам по сериозно облечена.Знам дека е пресериозно за 18годишно девојче.Не ми е големо ,едвај го закопчувам фустанчето.
    Sunshine88 На првата слика многу си накитена.Не ти требало ланчето.
    На втората слика исто така без ланчето , но на раката си требала поголема алка да ставиш оваа што ја имаш не се гледа.Штиклите ми се допаѓаат.
    На третата слика и јас како Марамчето не сакам кратка маичка со хеланки.

6. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Да, и јас некако не сакам мн мн ланчиња ...а некако девојка без обетки не ми личи.....Замислете сеа, средена нашминкана и на ушите се познава само дупка од обетки....а за ланчето, незз некако премногу голо го осекам вратот и под вратот. Можеби грешам ама ете.....Сепак фала, секој совет е добредојден, зошто немам у околина луѓе на кои можам да им верувам(не ги бива за мода :lol: ), а вака кога некој не те познава лично е многу подобро и ќе ти даде искрена и реална критика.

7. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Не мора да носиш празни дупчиња, нежни обетки се секогаш добродојдени.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

trendy
    Супер фустанче, ми се допаѓа, добро си го искомбинирала со црно, а алките сиви се или светло лила?
    Иако можеби си требала црни да ставиш, сепак богат е фустанот, може и со понежна алка ;)
    Ми се свиѓа бојата на фустанот, многу нежна боја :$

На Sunshine88 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.759
    Еве уште нешто од мене...

Прикачени фајлови:

• 091809_194452.jpg
      091809_194452.jpg
      Големина на фајлот:
      100,1 KB
      Прегледи:
      356
    • DSC01753.JPG
      DSC01753.JPG
      Големина на фајлот:
      189,8 KB
      Прегледи:
      353
    На Victorya, TheKiketoo и Queen.S им се допаѓа ова.
  9. trendy

trendy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    172
    прекрасна си марама ама на втората слика си можела да си ставиш по темни штиклички а иначе многу си секси(ти завидувам)

10. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    матна е сликата, ама ако колку што гледам на првата слика сандалите се со панделче-нежни, а ланчето понападно и посериозно

11. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    марама - ми се допаѓа комбинацијата на првата слика само мислам дека фали нешто на раката, некој повпечатлив прстен или нараквица

и втората е добра, само не ми се допаѓаат чевлите и некако не ми одговараат со останатото

12. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.759
    Тренди не ми завидувај, не ставам слики скорашни зошто сум го гуде :rofl: Инаку штиклите ми одговараа со ташната ама неа ја нема на сликата.

На првата слика ми се допаѓаш многу. Алката совршено стои со фустанот, само наместо каиш јас би ставила црна лента или клот црн каиш, ми пречи тоа од напред.
    За втората слика имам замерка само за хулахопките.

13. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    еве една моја сликичка од одмор :)

Прикачени фајлови:

• na odmor.jpg
      na odmor.jpg
      Големина на фајлот:
      253,1 KB
      Прегледи:
      416
    На Twinkles, Minnie93, blonde-girl и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Тренди на првата слика си се сокрила а девојките во позадина, нема некој нив да ги познае? Инаку фустанчето ми се допаѓа, но премногу е свечено за таков каиш.

15. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Марама секси сииии :inlove:
    Али подобро алки да си стваила него ланчето. Иако мене преобична ми е блузата, на црни панталони сакам нешто поштосно. Ама разбирливо по коментарите имаме сосема различен стил :lol:
    На втората слика си ми поштосна, повеќе бои, маичката супер стои на хеланки и болерото е топ за да се покријат рамењата. Само што јас никогаш не носам хеланка на кондура. За мене хеланката е за со чизма.
    Иако мора да признам ептен ти ги сакам чевлите. 10че за нив :inlove: :inlove: :inlove:
    Јас би ги внела нив во првата комбинација, нив и таква чанта како што кажа дека имаш, црни панталони и црната блуза и топ би било тоа, 10ка. 8)

А тренди се си испошкртала на сликата, јас не можам да се снајдам :lol:

Велешанка јас хеланки на кратка блуза почитувам само при пилатес, фитнес итн.
    Вака не.
    Мразам низ град кога низ град ќе видам тинејџерки со хеланки и кратки блузи и на сите газовите им се мрдаат и сите ги зјапаат само у газ. Сори за сите што сепак така се облекувате :wasntme:

На HeidiDiWalt му/ѝ се допаѓа ова.
  16. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    и јас не носам во Македонија и каде што има многу луѓе што ме познаваат, ама тука сум на одмор во странство така да бев послободна... :) а и морам да признаам дека ми беа бааги згодни за доолгите прошетки.. (али сепак само во странство ги носам, дома не !! )

17. trendy

trendy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    172
    aко неможеш да се снајдеш да ти ја дадам неиспочкртаната на лп :lol:

18. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    ^ па ти играш валцер со партнерот не се ни гледаш многу, ако имаш слика право сликана тоа е најдобро.
    Сепак поубав е лилјаковиот фустан. Мене ептен ме бендиса тој.
    Го шиеше? Го купи тука некаде во Македонија? И каде? :)

19. trendy

trendy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    172
    го шиеше мајка ми

20. Offspring

Offspring Форумски идол