Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    ^^^Малце офф топик- Оффи, абе јас имам кратка коса, патам да ја пораснам долга, па можда би било интересно да пробам со вакви плетенчиња... Само кажи ми, за одржување како е??? Нели кога ја миеш косата им треба малце повеќе време за да се исуши волната?!

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Епа тоа е лошо што е малку не хигиенски, јас затоа повеќе ги отплетов, а бев во план да ги поносам. Почна да ме чеша главата, незнам дали до волната беше :?: ... А мене ми требаше од прилика 4-5 часа додека да се исуши и малку гадно на влага мириса додека се суши. И од кога ќе ги отплетеш ќе ти се оштети многу косата. А инаку за летно време се 5ка. Цело време имаш фризур4е ( :D ) и можеш секако да ги врзуваш, во пунџа, само две собрани... Интересно е :) Ова лето ќе си ја направам со црвени конци :)

3. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Офи колку време ја носеше?
    Јас издржав 2 недели и веќе ми се имаа направено антени насекаде и ме нервираше и ја расплетев :emo:

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    1 недела и нешто. Збудалев ми се чини почна да ме чеша главата како вошки да фатив :D Леле бре, ќе не убијат, претеравме со оффтопици :bandit:

5. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672

На esperanca, gami, FBI и 13 други им се допаѓа ова.
  6. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Боа Ни една критика немам за тебе. Згодна цура-што и да облече добро и стои. Посебен впечаток ми остави јакната на втората слика.

На Cia-ra му/ѝ се допаѓа ова.
  7. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Боа, значи секоја чест на телото, ме интересира дали вежбаш нешто?

А за комбинациите, убави парчиња облека, ми се допаѓа чантата, само мислам дека на втората слика ти фали колан и некој шал или марама, вака изгледа премногу обично.

Жолтиот фустан е преубав за исончан тен, ама не морало да го комбинираш со жолти сандали бидејќи изгледа многу ефтино, а за црниот фустан претпоставувам дека сликата ти е постара бидејќи фустанот беше актуелен пред 4 години, црните чевли ми се преубави :)

Во секој случај интересно но некомплетно ми делуваат комбинациите

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.326
    Допаѓања:
    4.782
    На свадба кога бев :) малце постара ми е сликава,се гледа по косата дека ми е пократка.

Прикачени фајлови:

• emma34.jpg
      emma34.jpg
      Големина на фајлот:
      98,2 KB
      Прегледи:
      392
    На Victorya му/ѝ се допаѓа ова.
  9. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Не вежбам, нити држам некакви диети, јадам се што ми се јаде и мислам дека нема човек кој јаде повеќе хамбургери од мене :).Ама имам многу брз метаболизам и најверојатно таков ми е организмот и конструкцијата. Долго време мака мачев да се поправам барем малку, зошто додека студирав(последните две слики) бев 55-56 кила и некако не си се свиѓав ич, мислев дека сум многу слаба. Кога почнав со работа(првите две слики) се поправив 3-4 кила и некако поубаво се чувствувам вака :) . Сега почнав малку да внимавам на исхраната зошто сакам да ја задржам оваа килажа, да не качам уште некое килце.
    Инаку да, последните две слики ми се постари, пред три-четири години се сликани после одмор, затоа сум толку црна, инаку немам црн тен.

10. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Боа ма ќе се заљубат сите во тебе, ТЕЛО ГРОМ! :inlove:
    Ај што тело имаш гром, ама и убав стил.

Него вака јакната на првата слика е топ, иако мене би ме нервирало што само 2 копчиња има :lol: Карирана кошула одоздола? Прекрасно 8) Ама најпрекрасна е чантата. ауф ја обожавам.
    Втората слика си е супер, уште марама ти фали за 10че ;)
    Црн фустан си е секогаш во мода, ми се допаѓа мене, со тоа што машната на чевлите е супер, ама другиот дел проѕирен е? Мрежаст? Тоа ИЧ не ми се свиѓа. На црн фустан вака исончана да си облекла подречливи кондури ќе било топ.
    Жолтото фустанче на тенот ти е совршено. Ама некако ми е денско фустанче, онака памучно за на плажа, не ми иде за со свечена штикла и вечерно искачање. Оваа слика досега ми е најнеубава од твоите. Поради комбинација на летно денско памучно фустанче со свечени штикли.

Ама како и да е со Фиарлес сте први на листа за најубав стил.
    Па и најдобрите грешат нели :lol:

На BoaVista и Fearless им се допаѓа ова.
  11. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    BoaVista чантата на првата и втората слика ти е прекрасна :inlove: И сите комбинации, навистина преубаво изгледаш на секоја. :clap:

12. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    BoaVista на првите две слики многу ми се допаѓаш. Чизмичките ти се ептен убави . И јас се согласувам дека на втората слика си требала да ставиш шалче или каиш. На третата слика фустанот не ми се свиѓа не носам таков. На последната слика убавко е фустанчето само штиклите не,не...поубаво би стоело фустанчето со некои обични рамни балетанки.

13. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.249
    Допаѓања:
    56.994
    БоаВиста на првите две слики се’ е супер.
    Црниот фустан прекрасно ти стои и никогаш не е немодерен :) . Е чевлите не ми се допаѓаат, како пластични се некако...
    Жолтото фустанче е супер на тенот, само комбинацијата ми е премногу жолта.
    Во секој случај, се’ ти стои прекрасно. Ги гледам сликиве и си викам јас ваков жолт фустан да облечам како би изгледала? :shake: А на тебе е супер.

14. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.781
    Допаѓања:
    8.957
    ^^^
    Малку оф топик,и јас исто Боа Виста.Ниту вежбам,ниту држам диети...Јадам мрсно и многу благо,јадам кога и да ми се јаде и пак сум многу слабичка.Воопшто не се поправам :) Да не се подречам,си се сакам ваква каква што сум.Убаво знаеш дека е прекрасно да имаш брз метаболизам.Ваљда и мене ми е таков...

Инаку,мене многу ми се допаѓаш на сите слики,убаво ги бираш парчињата.И јас имам слично жолто фустанче,само со црн каиш во средината и ми беше срам да ставам слика бидејќи е жолто... Еве сега
    ќе ставам,ти ме охрабри.На втората слика би додала марама,ем потопло ќе ти биде ем поубаво ќе изгледа :D
    Поздрав Боа :* Супер си!

Значи еве ми ја комбинацијата со фустанчето.Инаку носев црна плик ташна и не носев хулахопки.

Прикачени фајлови:

• zoltooo page.jpg
      zoltooo page.jpg
      Големина на фајлот:
      56 KB
      Прегледи:
      422
    На Victorya, rossonerka и BoaVista им се допаѓа ова.
  15. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Фала Росонерка за комплиментите. Инаку да, тоа на чевлите е проѕирно, кога ги купив ми се видоа многу уникатни и ги земав заедно се таков проѕирен со црно каиш и таква ташна :)

16. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    најмногу ми оставија впечаток скај ангел,боа виста и мис независна,најубаво облечени и многу згодни.секоја чест на храброста.

На DeDee, skyAngel и BoaVista им се допаѓа ова.
  17. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Да ги пофалам Боа Виста и Скај :*

Прикачени фајлови:

• SDC12533.JPG
      SDC12533.JPG
      Големина на фајлот:
      35,4 KB
      Прегледи:
      504
    На Ane10, 2505, FortuneTeller.xD и 12 други им се допаѓа ова.
  18. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Мисчеее многу ми се допаѓа кошулката јас таква барам ,кафена карирана сакам за да ми одговара на новите чизми па. :(

:clap: :clap:

19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Багуфче твоето жолто фустанче одговара со чевлите, зашто каишот му дава свечена доза :)
    Скај 10ка! Нема што да коментирам повеќе. Ми се допаѓа ептенски.
    Мис независна многу убавко, се надевам и кафени кондури, чизми носиш. Џемпер или сако ти е тоа црното? :)

Јас би за девојкиве да размислат да стават слики од плажа, да видиме дали им биле модерни купачите (очи да се исплакнат 8) ) :lol:

Ова е постари, 2-3 години.

На BoaVista, TheKiketoo, la-chicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.249
    Допаѓања:
    56.994
    За МисНезависна: супер! Фармерките се ооодлични и супер ти стојат. 10+

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.