Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Од на плажа и да биде после посетена фемина повеќе и од фејсбук. Ке експлодира темава од гости :) :) :) Рассонерка преубаво синото фустанче, ептен слатко, и супер одговара со накитот, а сандалчиња може и кафенки како ланчето. Втората комбинација посериозна ми се допаѓа, со ланчето и здолништето е супер, јас на пример можеби други сандали би облекла.

2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Со оваа убава комбинација можеш и салонки и чизми црни нормално.

3. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Mила да кафеави чизми носев со ова :D И џемперче ми е иначе :)
    За твоите комбинации : првата совршена , втората иако се е уклопено некако пресериозно ми изгедаш :) ВО секој случај одлично :* :*

4. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Носам на првото и бело џемперче, бел саат и бели сандали, а финтата со ланчето е баш онака да се добие летен шмек, пошарено онака. Да двои тоа.
    А сандали треба да бидат пак понежни, зашто сукњата е многу побогата онака чипка, сатени со машничка, набори ... големи убави црни сандали или со повеќе ремени ќе дојде бар според мене пренатрупано :)

А да и јас сметам дека сум сериозна. Ама на свадба кај братучет кој 3 пати сум го видела. :lol:
    Имам уште неколку сериозни слики од свадби ќе видите :D

5. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    91.758
    Боависта на првата слика не ми се допаѓа јакната, јас би ја облекла истата од втората. Втората комбинација е супер. Третата фустанот не е лош,а штиклите се ок, сакав и јас слични да си купам,ама тачната на што ти одговара? Четвртата комбинација -футанот мие убав, сакам жолто, ама штиклите не ми одат со оваа комбинација и некако ко пластични ми се.
    Ема Ск. убаво фуатнче, но не ми е ко за на свадба.
    Мисс многу убава комбинација, но каишот ми е некако многу голем за толку низок струк на фармерките.
    Скајче убава комбинација, можеш и со салонки и со чизмичките да ја носиш, убаво ќе стои и со нив.
    Росенерка на првата слика ми е вишок ланчето. Втората ми е многу убава. Може сум грешка ама на сукњата ја имаш сама доставано горе лентата со цветчето ?

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  6. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Епа јас сум :D

Offtopic
    Во средно ги имав, но негде после трета година сакав да си ја вратам косата, ставив надградба и спаднав само на една .... =)
    За факс веќе морав да се уозбилам ги извадив и пирсовите и косата си ја вратив природна ми остана само една суканица позди која се камуфлира со косата, по потреба ја потенцирам :D

Ова ми е од летово последната 8) :yawn: [​IMG]

На крајот завршува со fluffy пердувчиња розеви и циркон, но не се гледаат тука бидејќи е долга... :) :$

На BeYourself, Speechless, x.Daisy.x и 7 други им се допаѓа ова.
  7. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Супер е комбинацијата, многу убава сукњичка и блузичка. Ако си носиш чизмички.Само би додала некое црно ланче/герданче, но да биде кратко :!: и не би носела прстен :*
    Освен вака и со црни хулахопки би можела да комбинираш

На skyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  8. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Не не таква е сукњата со повисок струк и поделена како на 3 дела. Меѓу деловите има лента, таа што ја викаш едната со ко цветче од чипка, а на вториот дел преовладува чипката и меѓу неа се протнува лентата, што изгледа како испрекинато.

Иначе знам дека ти е вишок ланчето. Знам несакаш премногу накит. Ама знаеш и дека јас сакам накит, и не сакам обично без акцесорис. Така да очекував од тебе ваков коментар :lol: :*

9. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Хајди 100% различно од тоа што те имав замислено. Јас не сум многу по розево, а и не се гледа многу убаво што носиш.

10. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    БоаВиста првите 3 комбинации ти се гром, се ми се свиѓа...и јакните и ташната...се. Последната си е ОК комбинацијата но јас не ја сакам таа нијанса на жолта боја. Моделот на сандалите е 5+

Багуфче таа нијанса на жолта боја ја сакам многу и си направила убава летна комбинација

Мисс-независна супер ти е комбинацијата, фармерките ти се многу убави, во комбинација со карирано

Россонерка твоите комбинации се супер. Ми личиш на романтична девојка.Јас не мислам дека ланчето е вишок, баш си одговара на тој стил, фустанчето е едноставно и не е шарено ;)

На BoaVista и rossonerka им се допаѓа ова.
  11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Хајди слично е на тоа што те замислував, а сега па многу ме потсеќаш на една девојка. :lol: Не знам дали си таа. :wasntme:
    Инаку Боа, Мис Индепендед, Скај, Багуфче, Росоњерка, Душица и Фиарлес - прекрасен стил. :clap: :*

На Miss-Independent, baguf4e, Fearless и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Cia-ra

Cia-ra Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    34
    Zdravo devojki jas sum nova feminka... Sakav i jas da se vklucam vo komentiranjeto na vasiot stil, bidejki gi nema izgledano ubavo slikite na site ne mozam mn sega da vi pisam...ke pisam samo za nekoi koi mi ostavija dobar vpecatok t.e. odlicen...pa da pocnam.... Fearless super si, mi se dopagja kako se oblekuvas... isto taka bi se soglasila so mnogute od vas deka Boa e sexy chick i deka e pre pre moderna i doterana. Preubavo mi paltenceto od prvata slika,krznenoto, imajki vo predvid deka krznoto sega e vo moda...i se drugo...10+ si....

Pozz i sleduvaat drugi komentari samo da gi poglednam ubavo slikte

[mod-kirilica:2fugf1n7][/mod-kirilica:2fugf1n7]

На Fearless и BoaVista им се допаѓа ова.
  13. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Прекрасна комбиација, да ја носиш секако :).. само на врат можеш да врзеш некоја марама со црна основа и некоја шара на неа може да има, но внимавај на боите на шарите, нека останат неутрални :) [и секако марамата да биде онаква тенка од тенок материјал, не од оние ко шалови што се, од подебел материјал :D ] (Можеш и без марама ама некако делот кај вратот е празен и блузичката е едноставна :) )

*** Ааааааааа МИСС Преубава комбинација :inlove: - нема што да додадам, само ми смета едно -- ако каишот е со циркони :worried: , не иде баш на ваква опуштена комбинација, друго се е убаво и со стил.

**** Росонерка :) - Првата слика - Едноставно но убаво фустанче искобинирано со бели римјанки (бар така ми личат :lol: ) и интересно ланче - СУПЕР!
    Втората слика - Незнам дали е ова фустанче или сукња со маича ( или кошулка :?: ) како и да е , малце сукњата ми е чудна во првиот дел, каде што има како бела трака, како пресечена е ... ама океј тоа е моделот на сукњата (фустанчето ).. останато се ми се допаѓа како е искомбинирано...

14. trendy

trendy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    172
    еве од есенва :$

На Victorya му/ѝ се допаѓа ова.
  15. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    trendy Убави ти се фармерките и многу убаво ти стојат,и белата блуза ми се допаѓа но место таа маичката розевка што ѕирка си требала некоја црна да облечеш што ќе ѕирка и ќе ти одговара на каишот.

На trendy му/ѝ се допаѓа ова.
  16. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Мисс Фемина: БоаВиста :) топ тело, се што носи е прекрасно, знае како да кобинира и најбитно се гледа дека знае како да го носи. Мислам дека овие комбинации на некој друг не би му стоеле така добро ко нејзе. Одлично издефиниран стил.
    Miss-Independent исто одлично. Блиску до мојот стил, би ги носела нејзините комбинации. Посебно оваа последнава, браво
    И за rossonerka немам збориви, освен првата комбинација што ја стави се друго ми се свига, посебно онаа за работа шо пиша, со елечето и белата блуза со пуфкаси ракавчиња, перфектно. Те знам и онака и ставрно ми се свиѓа стилот, секогаш топ средена. Имаш една слика ептен ми се свиѓаш таму, косата локни, фустанчето бело/сиво/црно, посвечена комбинација, стави ја таа, ептен ми се свиѓаш таму :)

И јас би сакала да ставам слики, ептен сакам критики :D ама неможам да најдам слика никако, ниту сум се сликала така средена, а таму кај шо сум сликана не се гледа, немам такви каде што се гледа аутфитот. Овие од летово ми се само по купачи....а толку храбра не сум :)

Се извинувам за ова, ама најголемо промашување ми е cinderellce, со црниот фустан и жолтите чорапи :o очајна комбинација

На rossonerka и BoaVista им се допаѓа ова.
  17. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515

Не, јас не ставив комбинација, само ја исеков суканицата од една слика, за да го уверодостојам муабетов. :$
    Си пишав дека сум ОфТопик...

Ама ете веќе почнаа да ме препознаваат и по суканицата, така да си останав на првобитното да не ставам слики =))) :D

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  18. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    91.758
    Еве уште нешто. Ги оставив обетките, да го доловам изгледот, имаат камче иста боја ко чевлите, чантата и фуртанот. На другата рака носам таква боја на алка и прстен,ама за жал не се гледаат.

Прикачени фајлови:

• DSC00016.JPG
      DSC00016.JPG
      Големина на фајлот:
      158,2 KB
      Прегледи:
      539
    На skyAngel, GeorGinnA, Fearless и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Mjauu

Mjauu Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    78
    Накратко,Боа виста и мис независна :rock: супер,а нашироко за наредни слики :)

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  20. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Кај сте бе :?:
    Затишје пред бура? :lol:
    Ајде како бевте облечени на снегот? Јас вечер ќе ви покажам ;)

Туку Марама супер е ова, слатко фустанче, само некако моделов ми одговара да има и мали прерамчиња, корсет ептен стегнат ми е за без прерамки. Ама ако тебе не ти паѓал фустанот, тогаш добар е и без ;)
    Супер менѓушки, лајк ит, ташната е уште посупер, и чевлите супер. Само алка си требала нежна да ставиш. Користи го накитот што го имаш дома, за карање си :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.