Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Избришав многу офф-топици и ќе ве замолам во иднина да пишувате мислења поврзани со темата.

2. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.692
    Допаѓања:
    8.752
    Фиарлес,првата комбинација ми е топ,преубаво ти стои и убава е облеката единствено ако би ја носела би ставила црни обетки :)
    Втората е топ,без замерки...Фустанчето воопшто не е кичесто,убави се монистрите и не се забележуваат многу.Колку сакам вакво фустанче :lol:
    Третата е супер за дневна прошетка,само со патики или балетанки.
    Четвртата што ја отстрани веќе кажав,преубав фустан,многу ама многу ми се допаѓа.

На Fearless и FBI им се допаѓа ова.
  3. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Фиарлес на првата слика најмногу ми се допаѓаш.На втората слика преубаво ти е фустанчето само јас нејќам сетен ама убаво ти стои, да си го носиш повеќе :!:
    На третата слика исто така си ми преубаво облечена.Дај ми го џемперчето оваа зима се кафено си купувам. :D
    :up:

Mamurna таквиот разголен стил ама воопшто не ми се допаѓа и не ми изгледа провокативно.Ефтино некако ми е. Според мене доброто тело и во нешто позатворено се гледа дека е добро. А и машките ги привлекува повеќе она што е по покриено. ;)
    На вторите слики капутчето ти е многу убаво,само јас би одбрала друга боја.

На Fearless му/ѝ се допаѓа ова.
  4. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Ете мене за на факс.Носам доле темтни тесни фармерки.

Прикачени фајлови:

• kos1tt.JPG
      kos1tt.JPG
      Големина на фајлот:
      87,8 KB
      Прегледи:
      477
    На Fearless, rossonerka, mims-89 и 3 други им се допаѓа ова.
  5. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    Скајче ми се допаѓа ташничката и елечето.Јас имам исто такво елече ама бело е ;) Ма се е супер на тебе си докажа ти и со претходните слики.
    Фиарлес фустанчето црно е преубаво со додаток ланчето и преубаво ти стои и да си го носиш почесто ;)
    Морее колку згодни биле ова феминкиве :x Алал да ви е :)

6. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Ем згодни , ем модерни :clap:

7. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Скај единствено што не ми се допаѓа е тоа што кошулата е со кратки ракави.
    Неможеш да мешаш кратки ракави со крзнен елек, а инаку другото е супер.

Фиарлес, ми се допаѓа твојот став на сликите, свесна си за својата сексуалност. :)

А мамурна и по никот се гледа дека беше сопственичка на првите слики, а вторите ги украде од некаде бидејќи ја засрамивме, а таа сакаше да си го пофали телото и устата која btw и е супер, и сега ја снема.

Јас сакам да видам Лилит како се облекува, макар по лп ( без глава)

А јас не ставам слики, не ми требаат коментари, знам дека имам добар стајлинг 8) па зошто би си ја ризикувала приватноста ;) :)

Едит- Заборавив да ја пофалам ФБИ, многу ми се допадна :)

8. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Fearless ми се многу ми се допаѓа како ти е искомбиниран фустанот со ланчето. Впечатливото ланче ти ја разбива црната боја на фустанот, баш убаво си искомбинирала :clap:

skyAngel 10 од мене за изгледов ;) баш супер дневна комбинација. Немам никакви забелешки :*

9. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Зашто неможе да меша кратки ракави со крзнен елек?!? :?: Мене баш ми се допаѓа комбинацијата Скај :) И мислам дека нема врска кратки или долги ракави, битно е боите и парчињата да се усогласени. :)

Има многу примери каде се носи крзнен елек или крзно со три - четврт и кратки ракави, не е некоја модна грешка ( ако мислеше на тоа ) :)

[​IMG] [​IMG]

И да се надополнам... стилот на ФБИ - :up: :) влегува во групата на најдобро облечени феминки ( според мене ) .

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  10. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Ла чика после видов дека е краток и елекот тогаш :emo: ми е ок, ама глупо е нешто што е крзнено да го мешаш со такви кратки ракави, знам дека има такви примери, ама сепак глупо е се гледа дека кошулата е летна и тенка, сепак јас така мислам, па сега....

11. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Ракавите се подолги само јас ги подвиткувам бидејќи ми е убаво така.
    Секој си дава свое мислење, јас го прифаќам.

12. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Фала Sesilija :) и јас како тебе сум задоволна од мојот стајлинг, па дури и кога нешто мене ми се допаѓа не се грижам за тоа што другите го кажуваат, ама сепак ми се виде темава како интересна, па зашто да не :) .....и имаш право за приватноста, затоа и не ставам баш некои тазе слики .....ама незнам колку помага (ако некој ме познал, нека каже хаха :lol: )

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Ајде малку јас да ве фалам, одамна не сум :lol:

trendy- ми се допаѓа комбинацијата со розевото што ѕирка, немора секогаш само 2 бои да се носат. Комбинацијата со црното фустанче ти е бомбастична. Ако е кратко толку, на такви нозе и треба да се носи кратко, нека паѓаат мажите во несвест :clap:
    marama- ми се свиѓа твојата елегантна комбинација, боите, моделот на фустанчето, се..
    baguf4e- супер дневна комбинација, немам никаква замерка
    skyangel- супер комбинација, посебно кошулката и елечето, ако ти се завратени ракавите, убаво стојат елечињата и со 3/4 ракави :clap:
    rossonerka- супер комбинација, убава боја на капутот, но Рики те става некако во сенка, преубав е, :* за него
    FBI- бомба си. Само комбинацијата со црвеното фустанче не е мој стил, но ОК си е комбинацијата, а овие останатите, посебно последната :x
    Fearless- убаво е црното фустанче но јас би носела наместо гердан, обетки во таков стил. За последната оправдано што носиш јадранки, инаку балетанки или некои патичиња.

14. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Морам да ве пофалам сите, навистина убави комбинации. Се мислам и јас да ставам некоја слика :)
    Ќе ги издвојам ФБИ, Скај, Мисс и Боа некако се во мој стил ;)

На BoaVista и FBI им се допаѓа ова.
  15. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029

јас сум во фустанчето,темна мислам дека не ме познавте :lol:

за излегување....

а други кога ке ги средам без лице..... ;)

Прикачени фајлови:

На em4e.-1, soncicko, marama и 2 други им се допаѓа ова.
  16. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    стварно имаш 25 години ? со твоите живееше анастасија кога те сликале во вториот фустан? мн е убава бојата но е премногу кратко девојче...

17. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029

хахах знаев дека не треба да ставам слика,ама што сум тоа сум,а ова е сликано пред две години и ќе ставам по прибрани слики(ветувам),во живот два три пати сум носела кратко,ама ајт.... :) :)

18. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Аман од вакви коментари, не можам да се воздржам, многу завидливо звучат :puke:

anastasija85 прекрасна си во двете комбинации, екстра :clap:

На anastasija85 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Cia-ra

Cia-ra Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    34
    Анастасија и според мене фустанот ти е прекраток...инаку онака ми се допаѓа како си ги искомбинирала боите...ептен нежно...само должината на футанот го уништува сето тоа...ја би го носела со малку подолго фустанче за да останам нежна во целата таа комбинација... :)

20. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Tелото може да се потенцира и на други начини освен вака како се сте излезени од спотот на Кристина Агилера и Лил Ким can`t hold us down.

Анастасија, сигурна сум дека таа вечер имаше многу додворувачи :)

Сепак секоја чест за храброста да си го покажеш лицето

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.