Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Да де 21 век сме, време на гаќите и голиот гз.
    Носи кратко, нормално, ама не до п**ка. И ако не знаеш да седиш со таков фустан и сите да ти ги сликаат гаќите ... боље не носи!
    Посебно за летно време, зимно време со хулахопки и хеланки е друга приказна.
    Мене ми се грози низ дискотекиве кога "сликам" гаќи на девојки. Претерано е тоа. Па уште и подѕвездици кога носат и да сде гледаат, која мода е таа бе? |( Во дискотека се или во кревет на некој дечко пред секс?
    Јебига може имам застарено мислење, ама немам мерак гаќи да гледам низ дискотеки.

Стално стално гледам такви/вакви ...
    Уште и при сликање не знаат да се наместат, а кога нема фотоапарат сликаат се околу нив.
    Секое ставање слики на зазабава. кадевечер .... има гаќичкииииии. Ради 21 век де. Модерни сме!

На joelle му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.237
    Допаѓања:
    157.257
    Во ова ниедно време,глуво доба,од претходниве постови,се што прочитав и разбрав беше...секс,секс,секс,секс,подвезици,секс,секс...и спарклс ин мај ајс! :rofl:

На Strumfeta93 и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  3. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    helouuu,јас реков дека треба да се оди со гол газ и да ти зиркаат гакичките?и дека е тоа нешто убаво и пожелно во 21 век? :^) не реков такво нешо мислам...
    реков дека не е до толку кратко фустанчето на анастасија за да добие такви коментари.не ми изгледа претерано,не и до под п**ка као шо си напишала.може е смело но не е безобразно.
    аман те бе женски со тој лажен морал "уф леле колку кратко облекла" итн небере вие никогаш не сте облекле кратко во животот. ;) .
    не ја разбирам таа потреба кај жените нон стоп да се објаснуваат и докажуваат колку тоа се они морални и поштени а другите не чинат :) тики ајде,да не забегуваме од темата,отидовме у офф топик а и не ми се влегува во некои безцелни дискусии.толку од мене ;)

На miss.ella, TennisBabe, pufi-cufi и 2 други им се допаѓа ова.
  4. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655

На esperanca, soncicko, Angelche и 8 други им се допаѓа ова.
  5. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    BoaVista very nice, и јас имам таква сукњичка како на втората слика :D

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  6. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Самовилче :), мој фаворит е четвртата комбинација. Баш се убави и марамата и маичката :clap: .

Тренди фустачето ми е купено од Рома12, не знам дали се сеќаваш, во Сити Галери беше и претежно носеа роба од Италија (најверојатно што ќе начекаа на распродажба таму). Ама многу ми се погоди и многу го сакам :inlove:
    А кога сме веке кај чевлите, свадбата беше на 21 октомври, така да .......сандали не доаѓаа во предвид хаха, а чизмички воопшто :D

Боависта Ме воодушеви првата комбинација :inlove: преубава е! И другите ти стојат убаво, ама првата е врвот.
    Сепак се работи за различни вкусови и стилови, но мислам дека јакничката само како крој е многу модерна и немало потреба од нитните :?:
    Како и да е не се сомневам дека прекрасно ти стои, бидејки изгледа е во склоп со твојот стил.
    Морам да те пофалам изгледаш феноменално
    P.S. те имам на ФБ :P

7. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Спремна за секоја прилика, БРАВО девојко (ова се бара) ;) !!! Немам никакви критики, а особено ме воодушеви втората комбинација, можам да замислам преубава летна свадба :) Чиста 10ка од мене

8. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Боависта ооооодлично!
    1. првото е супер свечено, оооодлично.
    2. БЕЗ ЗАМЕРКА! :inlove: Ланчето е топ, сукњата супер, чевлите преееееееееееубави!
    3. Јакната не ми се допаѓа, светкавите ременчиња т.е. А саатот е одличен!

9. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Морам да ги пофалам Росонерка и Боа виста за последниве слики. Росонерке, за елегантност во движење, ем младо и модерно :clap: На двете комбинации.
    Боа виста, очигледно сакаш да експериментираш, ама си скоцкана вау, браво и за тебе. :clap:

На BoaVista и rossonerka им се допаѓа ова.
  10. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    91.758
    Росонерка на двете слики ти се преубави комбинациите. Па и бројаниците ти се погодиле со боите :)
    Боависта на првата слика ти требаат месо боја хулахопки, овие не ми се допаѓаат, ја прават многу сериозна комбинацијата. На втората слика ти требале црни кондури, не дека овие не се убави, но не за со оваа комбинација. Јакната од третата и четвртата слика ми еубава како модел, но да ги немала нитните, па и златни.
    Тренди ти ги сакам чизмите :inlove: а и преубава комбинација. Сите комбинации ти се убави.

На BoaVista и rossonerka им се допаѓа ова.
  11. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    Никој не ми даде никоја модна критика па решив да се обидам уште еднаш...

12. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Lovely фустанчето на првата слика те прави некако крупна, и постара, не знам зошто таков впечаток добив :( Додека на втората слика си супер,премногу ми се допаѓа бојата на фустанчето. И за третата слика немам никаква забелешка, супер зимска комбинација :up:

13. Cia-ra

Cia-ra Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    34
    Епа вака имав голема желба да ја коментирам марама и се обидував да најдам нејзини слики, бидејќи во неколку коментари приметив дека ја критикува Боа во однос на гардеробата....Мене искрено Боа ми една од најубаво облечените феминки, заедно со ФБИ, Фиарлес...имаше уште неколку но ги мешам... На првата сллика фустанчето ми е слатко...додека пак на втората слика воопшто не ми се допаѓа шарата на фустанот како и тоа што го носи на хелани, а забелешка ќе упатам на прерамките од прслукот, мислам дека не треба да се гледаат...

Боа на новите слики ми е супер, како што и кажав една од најубаво облечените феминки...на првата слика мислам дека си носи месо боја хулахопки...и преубава е целата комбинација, а како и стои пааак... едноставно чиста 10-ка :inlove:

14. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    91.758
    Се мислев дали да ти вратам и ќе ти вратам. Значи се работи за вкус. Јас не реков дека Боависта воопшто не се облекува убаво. Си кажав што ми смета мене. А твојата критика ја прифаќам што се однесува на моите слики, а тоа што јас коментирам мислам дека воопшто не е твоја работа.

15. Cia-ra

Cia-ra Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    34
    Да така си е, тоа си е твое право да си коментираш, како и мое... :) Инаку така пишав за тебе бидејќи не ги приметив многу твоите слики а сакав да видам како се облекуваш ти. Инаку секој си има свој вкус и право да го произнесе свотео мислење..било какво и да е

16. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    да се изјаснам дека ќе ставам и други слики па тогаш ќе судете за мене.ги почитувам сите ваши мислења,а не ми се гледал г*з во фустанот,не ни дозволив.
    сакам да кажам дека росонерка има добар фкус и стил на облекување ми се допаѓаат парчињата (имаме ист фустан-бело со сиво сатен),исто и тренди имаме исто кошулче-имаме сличен вкус....сеуште си стојам на своето за скај и за боа виста.за багуфче и за марама чекам да видам повеќе слики па да дадам мислење,а за сесилија но комент освен фала за мојата храброст....поздрав сега ќе ставам нови слики ;) ;) :)

17. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Не стигнав да ја прокоментирам Анастасија, еве сега ме потсети....згодна девојка си и симпатична, стави слики сосе ликот :clap: респект ;)
    За розевото фустанче што коментираат дека е кратко, нема врска убаво е...па секојдневно гледаме девојки со толку кратки фустани (голема работа).....туку мене друго не ми се допадна кај фустанот тоа што во горниот дел ти е широк, сметам дека премногу ти е широк, а како што си слабичка ти стои како вреќичка некако.....незнам можеби во живо е поубав ама вака тој впечаток го добив.....ако е малце порастресен одозгора немора залепен....но во случајов многу е широк горниов дел.

18. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Јас верувам дека не ти се гледало ништо и немој да се замараш, млада си и сега е времето за кратко...не кога ќе бидеш теткица!!!
    Сите што знаат да носат кратко, кога ќе седнат веднаш скрстуваат нозе, и постојано така седат, така да, на тие слики од zazabava девојките можеби сакале да им се видат гаќичките или едноставно незнаат да носат кратко ;)
    А во автомобил кога се влегува се влегува странично, и не се трти г***т, мислам, ако сакате некој да не ви го види :rofl:

19. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    еве сум и не сум ногу висока :) :) :)

Прикачени фајлови:

• jas11.JPG
      jas11.JPG
      Големина на фајлот:
      38,1 KB
      Прегледи:
      510
    • jas22.JPG
      jas22.JPG
      Големина на фајлот:
      41,9 KB
      Прегледи:
      510
    • jas3.jpg
      jas3.jpg
      Големина на фајлот:
      79,1 KB
      Прегледи:
      509
    • jas44.JPG
      jas44.JPG
      Големина на фајлот:
      39,9 KB
      Прегледи:
      509
    • jas55.JPG
      jas55.JPG
      Големина на фајлот:
      61,9 KB
      Прегледи:
      509
    На 2505, marama, 2468 и 7 други им се допаѓа ова.
  20. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    ^^ Мене ми се допаѓа стилот на Анастасија,посебно ми се допаѓа црното фустанче.Имаш добро телце и добро ти стои.Само една замерка,носиш розови сандали,си можела и некој розов детал да ставиш.Се на се ми се допаѓа.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.