Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Лејди супер комбинации..Па и нова си на форумот и одма целосна слика.Браво! :)
    Посебно првата ми се допаѓа,мала замерка за една од комбинациите,пантолончињата се прекратки!
    Воглавно супер! :clap:

На D.Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Абе луѓе форумов нуди многу повеќе од натпревар за лепота, не си ги покажувајте лицата од одма!!
    Патем не видов некој лошо облечен на странава, немам забелешки
    Баге :up:браво за втората комбинација, ептен интересна!

На rossonerka, BoaVista и sesilija им се допаѓа ова.
  3. D.Lady

D.Lady Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    Ти благодарам. Инаку панталончињата и не се толку кратки вака, но така личеше на сликата :)))))
    Жалам што си единствена од која што ќе добијам коментар за начинот на кој се облекувам, ама малку се налутив и ги тргнав сликите.........

4. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Најмногу ми се допаѓа оваа комбинација на Мис Индепендент. Премногу убавина на едно место + косата :inlove:

Повеќето комбинации ми се допаѓаат и имам само пофални зборови за сите вас. Се гледа дека сите тука знаат да се облечат и се многу згодни :P :lol:

На H.VAGA и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  5. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Тинкербел морам да те пофалам, имаш убав избор на чевли во двете комбинации ;) Највеќе ми се допаѓа последната комбинација, а инаку сите се убави....Според мене немаш направено никаков кикс :)

Багуфче Супер се и двете комбинации, само што мислам дека на првата и фали по некој акцесорис, од втората ми се допаѓа горниот дел ;) , хајскул грл. Во секој случај одлично :clap:

На tinkerbelll му/ѝ се допаѓа ова.
  6. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Еве ме мене пак со старите слики хахаха :) Еве уште некоја од мене ;)

Прикачени фајлови:

• Copy of DSCN8012.jpg
      Copy of DSCN8012.jpg
      Големина на фајлот:
      99,6 KB
      Прегледи:
      467
    • Copy of SDC13114.JPG
      Copy of SDC13114.JPG
      Големина на фајлот:
      249,8 KB
      Прегледи:
      468
    • DSCN0997.jpg
      DSCN0997.jpg
      Големина на фајлот:
      157,9 KB
      Прегледи:
      466
    • DSCN1931.jpg
      DSCN1931.jpg
      Големина на фајлот:
      259 KB
      Прегледи:
      467
    • DSCN1687.jpg
      DSCN1687.jpg
      Големина на фајлот:
      25,7 KB
      Прегледи:
      465
    На blonde-girl, Hipica, tinkerbelll и 4 други им се допаѓа ова.
  7. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Супер си ФБИ.
    1. Многу ми се допаѓа тоа фустанче, да го имам некаде видено сигурно и јас би си го купила. Баш се гледам јас во него :D Лаковани ти се чизмите супер ќе е и ташната да е таква. Ама не е проблем ни да не е :)

2. E oвде не знам што да коментирам добар граден кош :D Сепак фино е ланчето, многу ми се допаѓа што така си го ставила.

3. Супер топла комбинација, чантата е супер, само не ми иде оваа со патики. Со чизмички да ;)

4. Оваа е најдобра комбинација ептен сакам вака. Преубава јакна а уште поубави ланче и прстен :inlove: 10че.

5. Убава блуза, ама оваа комбинација ти е до сега најобична :)

А да те прашам приметив зашто секаде ставаш ставаш блуза во фармерки :) Не изгледа ич лошо посебно не со онаа плава кошула на претходните слики. Ама ретко гледам девојки што така носат блузи во фармерки. Мене тоа еееееептен ретко ми текнува :lol:

А и јас најдов во еден фолдер стари слики, мож ќе ги ставам подоцна. Послаба сум :D

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  8. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    ФБИ
    Најмогу ми се допаѓаш на препоследната слика. Јакничката ти е ептен убаво и убаво изгледа така откопчана за да се виде блузата и ланчето. Ептен фраерски 8)
    И на последната слика баш убаво ти стои кошулчето со фармерките. И каишот ти одговара со чевлите.

9. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    Браво за Багуфче, таа втората комбинација со сукњичка, кошулче, џемперче, високите чизми (или се само чорапи до колена :?: ?) и малата машна напред е супер! :clap: :clap: :clap:
    Naughty school girl :P - во најубава смисла на зборот. :*

На baguf4e и rossonerka им се допаѓа ова.
  10. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    91.758
    ФБИ многу убави комбинации, посебно четвртата. Не ги кометирам сите посебно зошто сите ми се убави, но имам забелешка за белата кошула и за патиките.

11. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.692
    Допаѓања:
    8.751
    Благодарам Трендафилка :* Инаку чорапи се,не се чизми :)

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Фала Сиа-ра и Скајенџел :*
    Да, да Росоњерка и ташната е лакована, а фустанчето случајно го најдов во Бисер, за многу ниска цена од 400 денари
    Од втората комбинација....тоа не е ланче ама јас така го искористив, од маичка со гол грб е...Марама спомна дека има замерки за кошулата, сепак во тоа време во кое е сликана сликата се носеа сатенски кошули (сигурно ви текнува) хаха
    Очигледно ми фалат чизмички за третата комбинација, али ете се дешаваат киксови, ама според мене и вака добро помина :P
    Третата и четвртата се комбинации во кои што се чувствувам многу пријатно

Едноставно ми изгледа многу убаво (сериозно, деловно ), особено кошулите ммм :inlove: никогаш не ги носам врз фармерки :)
    TOП летна комбинација ми е бела кошулка, џинс шорцеви, кафен каиш.......темен тен и се разбира јак накит мммммм (мразам зима :puke: )
    Пробај можеби ќе ти се допадне
    Незнам каква си била порано Росоњерка ама сега воопшто не си дебела, ТОП си ;)
    И јас бев порано послаба, ама вака пополна сум позадоволна .....

И луѓе не крадете туѓи идентитети, многу е непријатно чувството, немате никаква корист од тоа.....како што можете да забележите имате само штета!

13. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Едноставно ми изгледа многу убаво (сериозно, деловно ), особено кошулите ммм :inlove: никогаш не ги носам врз фармерки :)
    TOП летна комбинација ми е бела кошулка, џинс шорцеви, кафен каиш.......темен тен и се разбира јак накит мммммм (мразам зима :puke: )
    Пробај можеби ќе ти се допадне
    Незнам каква си била порано Росоњерка ама сега воопшто не си дебела, ТОП си ;)
    И јас бев порано послаба, ама вака пополна сум позадоволна .....

И луѓе не крадете туѓи идентитети, многу е непријатно чувството, немате никаква корист од тоа.....како што можете да забележите имате само штета!
    [/quote]

Росоњерка само да ти го доловам моментот со кошулата, извинете за оф топик..... :^)

Прикачени фајлови:

14. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289

На anastasija85, Angelche, Fearless и 5 други им се допаѓа ова.
  15. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    rossonerka
    На втората слика ептен е убаво палтенцето и патките.Убаво си искомбинирала ама јас мислам дека поубаво би стоела оваа комбинација со фармерки.
    На последната слика ептен ми се свиѓа како си се дотерала само имам замерка за ланчето.Некако блузата е по спортска , а ланчето :^) Поубаво би стоела таква блуза со некое ланченце во вид на синџирче ( знаеш за какво зборувам) но самата блуза е шаренка и не и ни треба ланче.Ти го сакам каишот ! :*

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  16. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    ова +
    гледам на првата слика носиш тренерка или дуксерка(што и да е), некако не ми одговара со кошулката, сепак ова ти е некоја поспортска варијанта, па кошулата ти е вишок

17. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Вака значи.......Росоњерка
    1. Топ :) Наутика стил, проверена комбинација што не може да потфрли.
    2. Секојдневна комбинација, ама палтото е топ, а и патичињата си ги држиш 8)
    3. Добра комбинација, еднинствено некако каишот многу ми боде очи, мислам дека поубаво би изгледала без него :$ (ако не е составен дел од пантолончињата)
    4. Ептен добра комбинација, јас би го отстранила само ланчето за да делува поспортски :)

Продолжи вака :clap:

18. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Дуксер е. Ова е на апсолвентска екскурзија. Така да реално не ни имав многу збор на гардароба во куферот. А кога си на екскурзија 20 дена веќе се мешаш од куферот и комбинираш, гледаш само што не е износено, испрљано итн битно да ти е корисно и да не измрзнеш сабајле во 7 кога ќе станеш или вечерта во 10 кога ќе дојдеш, а да не ти е топло попладне. :lol:

Кошулата и елекот наутика се всушност 1 блуза. ;)

На TheKiketoo му/ѝ се допаѓа ова.
  19. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    91.758
    Росонерка првата комбинациај ми е многу убава. Многу сакам така споени работи како што ти е горното. На втората палтенцето ми се допаѓа многу, иако не сум спортски тип би се облекла така. Е третата комбинација ми е врв, целосно. На четвртата каишот ми боде очи, а бидејќи сакаш накит не се бунам за ланчето ;)

20. samovilce

samovilce Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    15
    па никаде не сум сама леле ке мора да превземам нешто нема смисла да ставам и од колешките слики ке се препознаат па после тешко че биде :rofl: :devil:

Прикачени фајлови:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.