Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Cia-ra

Cia-ra Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    34
    Анастасија :clap: , сега влезе и ти во моите најубаво облечени феминки, мала замерка за последната слика...не ми се допаѓа фустанчето бидејќи не го сакам тој тигрест принт, но сепак тоа е нешто што моментално се носи... :)

На anastasija85 и FBI им се допаѓа ова.
  2. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Капутот го земав лани од Happening и имаше само црвен, црн немаше, барем во бутикот во мојот град :)

Сандалите се од една продавница од мојот град, нешто како претставништво на Biana е продавницата, така да мислам дека ги има во продавниците кои носат чевли од Biana.

На Bokicka и Cia-ra им се допаѓа ова.
  3. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    marama
    1. Не ставај друг пат слики со овие чизмички со машнички, зашто ќе дојдам ќе ти ги украдам :D
    Супер комбинација, мислам дека оваа ми е омилена комбинација од тебе до сега. 10ка
    2. Е тука не ми се допаѓа накитот зашто е сосема друга нијанса од чевлите и ташничката, посебно ланчето, алката не е лоша. Ама прслуче бело треба.
    3. Колку кошулки вакви имаш? :) Oваа ми е поубава од белата. И подобра комбинација Супер алка, лав ит.
    4 и 5 ќе ги коментирам заедно и ќе кажам на 4 изгледаш постаро, класично и подобро со други чевли и ташна, а на 5 изгледаш преееекрасно. Фустанот е ооооодличен! Бравос за комбинацијава.

anastasija85
    1. Плишано фустанче? Ми се допаѓа вака горе, иако реално комбинацијава ни 30% не се гледа.
    2. Кое е ова затворено лизгалиште? Ова не е во Македонија така? Додуше може и во странство живееш не знам :) иначе нормално поспортска убава варијанта. Леле бе ми се лизга и мене :(
    3. Mногу убаво џемперче, ама каишот ептен е голем и посебно она светкавото од напред. Со помал каиш поубаво би изгледало. Друго е супер.
    4. Солидно, денска комбинација.
    5. Тие чевли ги мразам морам да ти кажам. Нема погрди измислени чевли. А фармерките ти се супер. Другото не ми се гледа од ставот :D
    6. Не ми е ништо посебно фустанчето, а и не си требала со ваква боја чевли и ташна да комбинираш. Монотоно е.
    7. Е ова многу ми се свиѓа. Ако има тигресто стои преубаво. И чевлите се супер. Оооодлично. Само една замерка... лакот :)

И да имаш прееееееубава коса!!!

На anastasija85 и marama им се допаѓа ова.
  4. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    Еве и од мене нешто... А кога керката ке ја успијам ке ве искоментирам вас :)

Прикачени фајлови:

На skyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  5. samovilce

samovilce Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    15
    пу пу машала малечко срценце а дотрано ко принцеза нема лутиш ми се свиѓа твојот стил али пеперуткава мала е КРАЛИЦСА нека е здрава и жива :D :*

На peperutkaa и rossonerka им се допаѓа ова.
  6. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    На втората слика си супер, удобна комбинација за една мама која треба да трчкара цел ден по ќеркичката која е прееееееекрасна. Бело и розевко, ау преубавка е. Мала моделка :)

А на првата слика имаш ОГРОМНА ГРЕШКА!
    2 каиша? аууууу никако.
    Еден на половина а еден на колкови. Никако тоа не смее!

7. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    91.758
    Пеперутке имам мала замерка за каишите на првата слика. Инаку убава комбинација, си сакам црно јас. На втората си ко девојче, значи позитивен коментар, многу убаво, а малото принцеза.

Росонерка имам две такви кошули ,а да не пишувам колку пари се :D Штиклите ти ги позајмувам , ако носиш 35ка ;)

8. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    знам.. шејм он ми :$ И јас си се чудам како сум можела така да заминам... :?:

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    2 каиша и на мене не ми се допаѓаат,инаку вака се е ок.Иначе супер си на втората слика,згодна мама си :lol: Ќеркичката ти е прекрасна од ова што можам даго видам :)

Инаку сакам да ги искоментирам сите кога ќе имам време,сега само ке кажам дека најмногу пофалби имам за Боависта. :*

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  10. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Ништо страшно не е.
    Секој греши.
    Најважно е грешките да не се повторуваат ;)

На peperutkaa му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Да те поправам, комбинацијата на марама со чевлите е перфектна, преубаво одговараат со чантичката. Ептен елегантна комбинација :up: Сепак мислам дека треба некако да се ограничи темава за коментирање и гледање, односно некој барем да е малку компетентен ако веќе коментира. Не ми се допаѓа идејата некој да се зачлени само за да коментира тука :?:

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    Браво, девојчиња! Супер сте (најголемиот дел), се гледа дека внимавате на изгледот :) . Млади и убави, дотерани :clap: (и плус сакате да се сликате :D ) Уште поважно од добрата комбинација е за каде е наменета, каде се оди така излезен. Освен оние поретките кои провокативноста ја сведуваат на вулгарност, колку што гледам, останатите имаат „чувство за осет“ :D
    Мене лично најмногу ми се допадна стилот на Боа затоа што се гледа дека навистина се труди да биде тип-топ, Мимс89, Багуф4е, Офи (затоа што ми личи дека она што го носи однадвор го следи она што го носи во себе)...

На mims-89 и BoaVista им се допаѓа ова.
  13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    За Охридскиот Пивофест.

Прикачени фајлови:

• page.jpg
      page.jpg
      Големина на фајлот:
      74,5 KB
      Прегледи:
      357
    На mims-89, rossonerka, marama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Cia-ra

Cia-ra Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    34
    Јас пак мислам дека секој има право да коментира на која тема сака.... А Фиарлесс јас кажав дека не ми се допаѓаат штиклите на марама бидејќи не носам такви, не значи дека и на неа и на тебе не треба да ви бидат убави.... Мислам уште на почетокот кога се отвори темата сите бевте свесни дека некомпетентни ке ги коментираат вашите стилови... Јас си го кажав моето мислење како и сите други на форумот,меѓу кои и ти коментираш. И нема врска не се зачленив ја на форумот за да се расправам и да делам правда како треба и што, ми се виде темата интересна сакав да пишам и јас...а кога ке се поослободам малку ќе се активирам и на другите теми... поззз

15. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ^^ Hipiiiiiiii :clap:
    јас и во живо ти ја видов комбинацијата и убаво ти стоеше :D :up:

редакирано: ФБИ ако добро се сеќавам целосно беше како туника на прерамчиња и со црни хеланки :D

На Hipica и FBI им се допаѓа ова.
  16. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Хипика Ташната ми влезе во окце, а и интересен ми изгледа горниот дел од маичката, ама искрено сеуште неможам да дефинирам дали е болерце или составен дел од маичката :)
    Сепак морам да признаам дека ти прилега комбинацијава ;)

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Хипи интересна комбинација,добро скоцкана баш по мој вкус, by the way добро ци*е држиш :o

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  18. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Штосно морам да признаам, не сум сретнала такво туниче низ продавнициве :) ......а би се надоврзала и на Среќичка добар граден кош :P

19. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Сикупив и фустанче, кога ќе ме сликаат ќе ви ја покажам комбинацијата...да не се сликам пред огледало :D

На Ana.Jones, MeLL, bona и 6 други им се допаѓа ова.
  20. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    прво за сесилија,направив грешка и првиот пат не сакав да ми се гледа лицето кога ги ставив сликитe и спомнав,затоа што темно беше на мојот екран кога ги ставав и мислев дека не се гледа лицето но сигурно било проблем само со тој екран,дома кога видов имаше што да видам,ми се гледаше лицето а не ми беше тоа целта.... :rofl: :rofl: :rofl: веќе беше касно и ајт ништо-згрешив,а потоа го криев лицето зошто не ми е тоа целта,сакав облеката да се виде и како ја носам со косата а не лицето,па затоа го бришев....позз сеси тебе ништо не ти бега
    (добронамерно) :lol:

росонерке ти благодарам за советите,ќе ги послушам а за лизгалиштето добро погоди не е во македонија,често сум на релација србија-македонија па таму сум сликана,а детали не откривам не се ни битни :lol:

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.