Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ЈуникЛејди... вау! прекрасно и елегантно!

Багуф4е, фустанчето ти е преслатко. Чевлите... мене баш и не ми се допаѓаат, некако ми се како старски, но сепак, се работи за вкус.
    Слатко, во секој случај.

Еве уште една моја, во домашна атмосфера.

Прикачени фајлови:

• page.jpg
      page.jpg
      Големина на фајлот:
      51,7 KB
      Прегледи:
      366
    На aNy-to и unique.lady им се допаѓа ова.
  2. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Алиса оргинал Лоботин се :o ???? аааааа ти завидувам.......или ти ги крадам ако те сретнам некаде низ град :P Искрено покрај првава комбинација, особено покрај чизмичките втората комбинација неможам да ја коментирам ( падна во сенка ) :D

Багуфче ми се допаѓа фустанчето, ептен весели бои...супер за потопли денови :)

Хипи Комбинацијата ти е супер, само јас би ги тргнала или ланчето или обетките, за да биде посекојдневна комбинацијата :)

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  3. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
  4. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Багуфче мноооооогу убаво фустанче супер, само ептен ми е летно, за со римјанки балетанчиња а не за вакви чевли/чизми, кои инаку се прееееубавки„

Боа Виста
    1. Убава сукња, ама не ми одговара со таа блуза, блузата е поинаков крој, не е свечена како сукњата, а посебно не одговара делот кај деколтето којшто е шарен. Блузата сама по себе е одлична. И хулахопки од тој вид не сакам ич. Така да ова ми е една од понеубавите твои комбинации.

2. Убавко фустанче блуза што и да е :) Jaс би го носела со хеланка дека е во вид на туника широчко и не ми одговараат овие чизми кои се поспортски.

3. Е ова ми е убавка спортска комбинација. Сууупер патики. Преубави се.

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Еве нешто ново од мене.

Прикачени фајлови:

• SP_A1431.jpg
      SP_A1431.jpg
      Големина на фајлот:
      26,4 KB
      Прегледи:
      267
    • SP_A1436.jpg
      SP_A1436.jpg
      Големина на фајлот:
      51,8 KB
      Прегледи:
      267
    • SP_A1444.jpg
      SP_A1444.jpg
      Големина на фајлот:
      42,4 KB
      Прегледи:
      266
    На HeidiDiWalt, karak, BoaVista и 7 други им се допаѓа ова.
  6. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Аууу, Оффи... За кај си се стегнала ма? а? а? а? а? М? :geek: :geek:
    :D :D

7. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Офи првата комбинација ти е супер, многу ми се допаѓа, џемперче со крзно многу модерно.
    Во втората комбинација лично мене не ми се допаѓа сукњата ко балонка од причина што уште пониска може да те направат, но тебе одлично ти прилега во комбинацијава и одговара со кошулчето.
    Третата комбинација би ги извадила бисерите и би ставила друго ланче, другото е ок, ми се допаѓаат сандалките ;)

8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    За на темава да ставам слики :D Не дека бев некаде, одма после сликањето пижамки си облеков. Сега чекам мислења, особено ме интересира за втората слика. Може не се познава убаво, комплетот што го носам на третата слика е виолетов сатенски. Долниот дел е здолниште со висок струк, а горниот е корсет и има чипка. На втората слика носам чипкасто здолниште. А првата слика ја ставив особено за Сеси да ја види :)

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Офи, мене втората комбинација не ми се допаѓа :x Дали оти не е мој стил, кој ме знае.
    Другите 2 ти се супер :*

10. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Офи Првата комбинација ми се допага целосно, супер избор, многу тренди ;) Од втората ми се допаѓа сукњата, мислам дека би можела да ја искомбинираш со топ (вака премногу се затвараш)...Од третата комбинација би ги тргнала само бисерите :)
    Морам да кажам дека многу ми се допадна твојата искреност за сликиве, дека се наменети за темата :clap:

заборавив да ја искоментирам Боа
    Првата комбинација ми се допаѓа целосно, многу несекојдневна но убаво прилега :)
    Во втората, мислам дека поубаво би прилегала некоја кожна јакничка (мислам дека имаше на претходните слики една која е иста боја како чизмите) :?:
    Третата е супер, баш секојдневна, опуштена ;)

На BoaVista и Offspring им се допаѓа ова.
  11. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.221
    Допаѓања:
    56.903
    Мене втората комбинација ми се допаѓа. Сукњата е интересна и слатка, и многу ми се допаѓа како е изразен тенкиот струк.

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Мене па баш второто ми се допаѓа :) и убаво ти стои.И првото е прекрасно и супер искомбинирано.Мене третото не ми се допаѓа многу...
    Инаку Офи многу различна те замислував :)

13. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Офи, првата комбинација е супер, втората комбинација би била многу поштосна со обична бела маичка на прерамки, како рамбовка, и црни хулахопки.

Третата комбинација те прави многу сериозна, би било многу поубаво ако комплетот го разделиш и го комбинираш со нешто друго- пример сукњата да ја комбинираш со обична маичка :talk: ( се повторувам, знам :lol: )

14. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    eве уште една слика од мене :)

Прикачени фајлови:

• IMG_4233.jpg
      IMG_4233.jpg
      Големина на фајлот:
      91,2 KB
      Прегледи:
      439
    На rossonerka и Hipica им се допаѓа ова.
  15. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Велешанка фармерките се топ!.... немам посебни забелешки за комбинацијава, убава е :)

16. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    Offspring првата и втората комбинација ти се супер.. но
    во третата комбинација не ми се допаѓа сукната..

17. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Оффи многу си слатка, особено поради тоа што си искрена како секогаш. Одлично изгледаш! :*

18. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Алиса супер ти се сите комбинации само јас на тие чизмички би носела потесни фармерки за да не се брчкаат толку, инаку штикла екстра

Хипика убава комбинација само обетките и ланчето не одговараат едно со друго. Ланчето е прекрасно

БоаВиста на мене ми се допаѓаат сите комбинации и сите се за различни пригоди. Првата е малку поозбилна. На втората би носела една од оние 2 јакни претходно, а третата е измислена за долги прошетки

Оффспринг првата комбинација ти е тип-топ. На втората ми се свиѓа сукњата но јас би ја носела со нешто поедноставно ( без надувани ракави и без карнери ) и еднобојно. На третата јас не би ги спојувала тие 2 работи. Тоа чипканото е долго и можеш да си го комбинираш со други работи. Вака многу озбилно изгледаш, како уште да не ти е време за вакви комбинации ;)

Велешанка мајцата, фармерките и чевлите се супер. Само алката би ја сменила бидејќи е секојдневна и не ми одговра на комбинацијава ( белото прслуче немој да ти ѕирка друг пат :lol: )

На Offspring, BoaVista и Hipica им се допаѓа ова.
  19. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    хахахха 100 години ме нема и гледам нешто интересно сте отвориле,еве и јас ке ставам само две три слики ма да немам баш време за бирање облека,па советувајте ме.... :)

иначе сите слики ги видов и мисс ми е најубаво облечена заедно со боа виста и анастасија.
    на второ место кај мене ми се допаѓаа стилот на россонерка,марама и скај :* :*

Прикачени фајлови:

На Miss-Independent и soncicko им се допаѓа ова.
  20. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Докторке, прво добредојде назад, а второ сакам само да ти укажам друг пат повеќе покривај го лицето вака сепак ти се гледаат цртите.
    И прави кроп на сликите, за да не се гледа толку околината каде си, така како што ти се сега полесно можат да те познаат ;)

А за стилот ќе оставам други да оценуваат :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.