Модни критики за храбри феминки

Discussion in 'Мода и стил' started by rossonerka, Dec 12, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hipica

Hipica Форумски идол

ЈуникЛејди... вау! прекрасно и елегантно!

Багуф4е, фустанчето ти е преслатко. Чевлите... мене баш и не ми се допаѓаат, некако ми се како старски, но сепак, се работи за вкус.
    Слатко, во секој случај.

Еве уште една моја, во домашна атмосфера.

Attached Files:

• page.jpg
      page.jpg
      File size:
      51.7 KB
      Views:
      366
    aNy-to and unique.lady like this.
  2. FBI

FBI Популарен член

Алиса оргинал Лоботин се :o ???? аааааа ти завидувам.......или ти ги крадам ако те сретнам некаде низ град :P Искрено покрај првава комбинација, особено покрај чизмичките втората комбинација неможам да ја коментирам ( падна во сенка ) :D

Багуфче ми се допаѓа фустанчето, ептен весели бои...супер за потопли денови :)

Хипи Комбинацијата ти е супер, само јас би ги тргнала или ланчето или обетките, за да биде посекојдневна комбинацијата :)

Hipica likes this.
  3. BoaVista

BoaVista Форумски идол

4. rossonerka

rossonerka Популарен член

Багуфче мноооооогу убаво фустанче супер, само ептен ми е летно, за со римјанки балетанчиња а не за вакви чевли/чизми, кои инаку се прееееубавки„

Боа Виста
    1. Убава сукња, ама не ми одговара со таа блуза, блузата е поинаков крој, не е свечена како сукњата, а посебно не одговара делот кај деколтето којшто е шарен. Блузата сама по себе е одлична. И хулахопки од тој вид не сакам ич. Така да ова ми е една од понеубавите твои комбинации.

2. Убавко фустанче блуза што и да е :) Jaс би го носела со хеланка дека е во вид на туника широчко и не ми одговараат овие чизми кои се поспортски.

3. Е ова ми е убавка спортска комбинација. Сууупер патики. Преубави се.

BoaVista likes this.
  5. Offspring

Offspring Форумски идол

Еве нешто ново од мене.

Attached Files:

HeidiDiWalt, karak, BoaVista and 7 others like this.
  6. 2468

2468 Популарен член

Аууу, Оффи... За кај си се стегнала ма? а? а? а? а? М? :geek: :geek:
    :D :D

7. mims-89

mims-89 Форумски идол

Офи првата комбинација ти е супер, многу ми се допаѓа, џемперче со крзно многу модерно.
    Во втората комбинација лично мене не ми се допаѓа сукњата ко балонка од причина што уште пониска може да те направат, но тебе одлично ти прилега во комбинацијава и одговара со кошулчето.
    Третата комбинација би ги извадила бисерите и би ставила друго ланче, другото е ок, ми се допаѓаат сандалките ;)

8. Offspring

Offspring Форумски идол

За на темава да ставам слики :D Не дека бев некаде, одма после сликањето пижамки си облеков. Сега чекам мислења, особено ме интересира за втората слика. Може не се познава убаво, комплетот што го носам на третата слика е виолетов сатенски. Долниот дел е здолниште со висок струк, а горниот е корсет и има чипка. На втората слика носам чипкасто здолниште. А првата слика ја ставив особено за Сеси да ја види :)

9. 2468

2468 Популарен член

Офи, мене втората комбинација не ми се допаѓа :x Дали оти не е мој стил, кој ме знае.
    Другите 2 ти се супер :*

10. FBI

FBI Популарен член

Офи Првата комбинација ми се допага целосно, супер избор, многу тренди ;) Од втората ми се допаѓа сукњата, мислам дека би можела да ја искомбинираш со топ (вака премногу се затвараш)...Од третата комбинација би ги тргнала само бисерите :)
    Морам да кажам дека многу ми се допадна твојата искреност за сликиве, дека се наменети за темата :clap:

заборавив да ја искоментирам Боа
    Првата комбинација ми се допаѓа целосно, многу несекојдневна но убаво прилега :)
    Во втората, мислам дека поубаво би прилегала некоја кожна јакничка (мислам дека имаше на претходните слики една која е иста боја како чизмите) :?:
    Третата е супер, баш секојдневна, опуштена ;)

BoaVista and Offspring like this.
  11. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Мене втората комбинација ми се допаѓа. Сукњата е интересна и слатка, и многу ми се допаѓа како е изразен тенкиот струк.

Offspring likes this.
  12. Danilela

Danilela Популарен член

Мене па баш второто ми се допаѓа :) и убаво ти стои.И првото е прекрасно и супер искомбинирано.Мене третото не ми се допаѓа многу...
    Инаку Офи многу различна те замислував :)

Offspring likes this.
  13. sesilija

sesilija Популарен член

Офи, првата комбинација е супер, втората комбинација би била многу поштосна со обична бела маичка на прерамки, како рамбовка, и црни хулахопки.

Третата комбинација те прави многу сериозна, би било многу поубаво ако комплетот го разделиш и го комбинираш со нешто друго- пример сукњата да ја комбинираш со обична маичка :talk: ( се повторувам, знам :lol: )

Offspring likes this.
  14. velesanka

velesanka Популарен член

eве уште една слика од мене :)

Attached Files:

rossonerka and Hipica like this.
  15. FBI

FBI Популарен член

Велешанка фармерките се топ!.... немам посебни забелешки за комбинацијава, убава е :)

16. velesanka

velesanka Популарен член

Offspring првата и втората комбинација ти се супер.. но
    во третата комбинација не ми се допаѓа сукната..

17. girl1985

girl1985 Популарен член

Оффи многу си слатка, особено поради тоа што си искрена како секогаш. Одлично изгледаш! :*

Offspring likes this.
  18. Blanca

Blanca Популарен член

Алиса супер ти се сите комбинации само јас на тие чизмички би носела потесни фармерки за да не се брчкаат толку, инаку штикла екстра

Хипика убава комбинација само обетките и ланчето не одговараат едно со друго. Ланчето е прекрасно

БоаВиста на мене ми се допаѓаат сите комбинации и сите се за различни пригоди. Првата е малку поозбилна. На втората би носела една од оние 2 јакни претходно, а третата е измислена за долги прошетки

Оффспринг првата комбинација ти е тип-топ. На втората ми се свиѓа сукњата но јас би ја носела со нешто поедноставно ( без надувани ракави и без карнери ) и еднобојно. На третата јас не би ги спојувала тие 2 работи. Тоа чипканото е долго и можеш да си го комбинираш со други работи. Вака многу озбилно изгледаш, како уште да не ти е време за вакви комбинации ;)

Велешанка мајцата, фармерките и чевлите се супер. Само алката би ја сменила бидејќи е секојдневна и не ми одговра на комбинацијава ( белото прслуче немој да ти ѕирка друг пат :lol: )

Offspring, BoaVista and Hipica like this.
  19. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

хахахха 100 години ме нема и гледам нешто интересно сте отвориле,еве и јас ке ставам само две три слики ма да немам баш време за бирање облека,па советувајте ме.... :)

иначе сите слики ги видов и мисс ми е најубаво облечена заедно со боа виста и анастасија.
    на второ место кај мене ми се допаѓаа стилот на россонерка,марама и скај :* :*

Attached Files:

Miss-Independent and soncicko like this.
  20. sesilija

sesilija Популарен член

Докторке, прво добредојде назад, а второ сакам само да ти укажам друг пат повеќе покривај го лицето вака сепак ти се гледаат цртите.
    И прави кроп на сликите, за да не се гледа толку околината каде си, така како што ти се сега полесно можат да те познаат ;)

А за стилот ќе оставам други да оценуваат :)

Thread Status:
Not open for further replies.