Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    [​IMG] ми се допаѓа комбинацијата, немам забелшки ;)

doktorka-an
    На првата фотографија блузата некако не ми се софпага со останатата облека си мозела да облечеш некоја кафеава :)
    На втората цвекето на средината не ти треба.
    На третата ми се допаѓаш но си можела да ставиш и некој златен детал (каиш, накит) или барем чантатата да не се целата во бело...
    И последната ти е најдобра комбинација, фустанчето ти е мн убаво :*

2. soncicko

soncicko Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    73
    докторка ке мозе да ми казес од каде ти се фустаниве преубави се позззз

3. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    doktorka-an

Првата слика - Маичката во никој случај не одговара со ташната :x Две премногу различни упадливи шари! Многу подобро би било кога би имала некоја црна или темно кафена маичка (и по можност без шари, бидејќи шарата на ташната привлекува доста внимание и не се потребни уште шаренила во outfit - от!

Втората слика -
    Премногу кич за мој вкус :|
    Сатенски панталони со светкава маица дополнета со шљокици :worried: :shake: ... Не иде некако, горе светка од сите страни, доле сатенот мава, пак свети... Поубаво ми било кога би имала маичка/блузичка која не би светкала... Чевлите не ти се гледаат, затоа тука немам што да коментирам.

Третата слика - Хм, бела комбинација искобинирано со златно/сребрено (неможам убаво да видам каква боја се сандалките).. Океј е, летна комбинација, иако малце чуден ми е кројот на фустанот. А да, и дали тоа фустанот се скрозира? :o

Четврта слика - Убавко е фустанчето, чевлите не се гледаат баш убаво, но доколку се црни салонки океј е.. :) Убаво искобинирано.

4. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Офф првата комбинација е топ, баш по мој вкус, бравос. Убава чанта, супер џемперче, убава фармерка. ТОП. По два јас ти ја обожавам сукњава мнооооогу уникатна. Супер е и каишот, ама може треба со друга блуза која нема да е принтана, зашто вака чипка, каиш, шаренило многу доаѓа. Доволно е бела или црна блуза и ланче и топ си! Е тука не ми се свиѓа долга блуза врз сукња. Бисерите ти се супер. А чевлите најсупееееер! Само смени блуза! :)

Велешанка топ комбинација ми се допаѓа, 10че.

Докторке вака.
    1. Црно/бела/сива комбинација нема потреба од кафен каиш и уште пошарена ташна. Црн каиш и црна ташна би било совршено. Вака блузата и ташната се контраат со шарите тотално различни се.
    2. Овде ми се допаѓа иако сатенки панталони несакам, супер ланче, само она меѓу градите цветчето не го сваќам. Ако се вади... извади го!
    3. Супер акцесорис 10ка за него. фустан е или блуза и сукња? Како и да е горе комбинацијата е топ, супер ти стои, ама надоле не ми се допаѓа дека доста долга ти е сукњата вајда.
    4. Фустанот е убав. Само што бев лани на 2 свадби и на двете го носеа трудни жени истиов фустан една ваква боја една зелен :lol:

5. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    Оффи изгледа само мене не ми се свиѓа првата комбинација. :(
    Дали е до сликата или до облеката, сеедно, те прави дебела, а ти не си ич.
    Не ти ласка воопшто на фигурата, плус јас лично мразам такви наметки, џемпери, whatever, тоа навидум крзно околу краевите секогаш ме потсетува на опаш од умрена животинка.

Втората комбинација е веќе друго. ;)
    Сукњичката е прекрасна, јас би ја носела да сум послаба. Ми се допаѓа балон-формата, тебе ти стои, имаш тенка половина и визуелно те издолжува.
    Би рекла само заради материјалот, горниот дел треба да е еднобоен и мат - секаква боја доаѓа во предвид, јас би црно, ама може и бело, црвено или сиво.
    Преубаво ти стои.

На третата слика не ми се допаѓаат штиклите.
    За бисерот не можам да кажам против, зашто си сакам бисери, те прави малку озбилна, ама со црни салонки впечатокот ќе е друг. ;)

Како и да е, таа сукња е одлична, знам дека не е твој стил, ама побогу - многу си секси :*

6. samovilce

samovilce Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    15
    :clap:

Прикачени фајлови:

7. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Малце изместена сум во кошулата ама ќе ми опростите :$

Прикачени фајлови:

• SDC12537.JPG
      SDC12537.JPG
      Големина на фајлот:
      33,2 KB
      Прегледи:
      387
    На BoaVista и Phyramide им се допаѓа ова.
  8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Леле Мис, мене ова не ми се допаѓа :tmi: Многу некако е нададено како на спратови да си се облекувала :tmi:

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    OOOOOO Мисс лајк! :) Само една замерка.. Кошулчето да е ставено внатре во сукњата и ќе биде најлајк! :D

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Miss-Independent

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Абе многу е долго мада на сликава не изгледа така и не стои ич кога е закуљано ова кошулче :D А иначе Оффи ја па секогаш вака слоевито се облакам незнам зошто убаво ми е :tmi: :)

11. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Самовилче кога ќе те видам на прва и втората слика ептен ми се разликуваш. На првата си подебелка или те прави подебел фустанот. И не ми се допаѓа многу фустанот. Ама затоа на втората слика си ми убава. Убавко ти стои, посекси! А на третата имаш неколку утки и тоа прво тие чевли балетанки не ти одговаат на комбинацијава, а уште помалку со таа шарена ташна која на ништо не одговара. А и кога носиш топ без прерамки тоа значи без прерамки! А не да оставаш да ти се гледаат прерамките од градникот. Обавезно се тргаат тие.

Мис независна би додала нешто слично на Ла Лока, убаво е во слоеви облекување, посебно со фармерки јас тоа обожавам. Горниов дел со фармерки би бил топ, ама со сукња не треба баш секогаш така (бар по мое секако). Сукњата не треба да се покрива поголемиот дел. Розевкото да е во сукњата поубаво би било. И хулахопките ти се наааајубави и супер ти одговараат! ;)

12. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571

Па баш дека е долго бе ... :) Ќе го пикнеш внатре и малце ќе го подизвадиш од сите страни, не припиено да ти биде, така послатко ќе изгледа... :) (ако сакаш мислам :wasntme: )

13. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Ко конобар ќе биде бе :D :D
    Инаку супер си и многу ти е убава кошулката:)
    Самовилче , 2 фустан ти е преубавв :) :)

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  14. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Самовилче третата слика многу визуелно те смалува, те прави пониска- друг пат носи сукња со висок струк ;) ( другите не би ги коментирала од причина што не сакам сатен воопшто па би била пристрасна)

Мис, исто би кажала и за тебе, горниот дел комбиниран со високи рамни чизми многу те смалува.

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Мисс - мачкица си нема што! Ми се допаѓа, ама тоа е мое мислење. Тоа ти е стилот и ми се совпаѓа со вкусот, многу сакам вакво облекување во слоеви што би се рекло.
    Хулахопките ти се убави!
    Браос мор чупо. Тој што те „спобркал“, среќен е - освен другото, може да се прчи и со тоа каква репрезентативна мачкица шета покрај него! ;) :*

На BoaVista и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  16. Miss-Independent

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Ме усрамии срцко :$ :D

17. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    91.758
    Самовилче ми се допаѓа само 2та слика.
    Мисс убава комбинација, само требало пократка кошула, ако е над сукњата. А хулахопките се :inlove:

18. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Не се срами де! Биди си свесна за квалитетите, јас ништо невистинито не реков! ;)
    Е сега прочитав дека високи чизми и пуштено кошулче скратуваат. Ама гледам џемперчето одозгора ти е пократко. Колку што знам, токму тоа дава ефект на продолжување на нозете.
    Не знам...мое мислење. Или сум го преземала од една особа која се разбира во мода, и секогаш знае да ми даде добра критика за тоа што носам и токму ова ми го кажа во една прилика.

Абе ми се свиѓаш како си облечена и точка. Ко оној Црногорецон - страааашно ми се свиѓаш мачко, мааајке ми! Тотааално си модерна! :D

Ете толку од мене. Ако ме спукаат будалите, наскоро ќе ви дадам материјал за сеир да ми пукате ;)

19. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Самовилче ми се допаѓа втората слика со црниот фустан.
    Мисс Индепендент Целата си топ скоцкана ;) многу јака комбинација. И мораш да ми кажеш од каде ти се хулахопките :P

20. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.690
    Допаѓања:
    8.746
    Секојдневна прошетка :) Инаку си ја обожавам баретката,од мама кога била на моја возраст стои и чувана е како нова...
    PS shame on me :) Почнав да правам фотки специјално за темава...ццц :$

Прикачени фајлови:

• page.jpg
      page.jpg
      Големина на фајлот:
      45,8 KB
      Прегледи:
      360
    На Hipica, BoaVista и rossonerka им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.