Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ^благув4е еве ова комбинацииве супер, ама дете јади бре повеќе....слабо си ептен!!!

Сакав на Мис Индепендент комбинацијата да ја прокоментирам, за жал овојпат не ми се допаѓа....тоа кошулата надвор закопчана врз сукња не....а хулахопките се феноменални :D

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  2. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    Да не коментирам за секоја комбинација посебно, малку ќе е неблагодарно кога јас немам поставено мои слики вие да ме оценувате, ќе кажам само дека има добри комбинации, нема другите да ми замерат ако кажам дека посебно ми се допадна BoaVista, од она што го видов овие три ги издвоив како најдобри...

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  3. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Багуфче комбинацијата баш ти е соодветно избрана за пригодата ;)

4. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Багуфче имам замерка само кај фармерките. Според мене во зимо се носат потемни фармерки.

Мисче убаво ти е џемперчето и кошулката ама некако мн натрупано ми е. Бидејќи џемперчето се закопчува , а и кошулката. Поубаво би било со некое џемперче што нема копчиња.

5. unique.lady

unique.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    69
    Багуфче
    елегантно и многу секси како за таа воздраст ама можело да ставиш потемни фармерки
    а 2те слики се исти или различни пошто на едната се посветли а на другата потемни фармерките?
    ;)

6. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Само две од мене на темава колку да ми го видите стилот отприлика. Ама нема повеќе да постирам...оние кои ме познаваат, знаат многу добро каков ми е стилот на облекување :)

Ајде мавајте сеир или давајте критики. Што и да е, оставам на вас :)

На првата имам црн каиш и црни испреплетени кондури на штикла. Не знам ни како да ги објаснам. Само тоа не се гледа бидејќи седам а и така сум сликана.
    Втората слика ми е casual како што често може ме видите кога не сум на работа или кога шетам. Имам чисто бели адидас суперстар патики.

П.с. Џулс е од тебе очекувам најмногу критика! :devil: :lol: :*

Прикачени фајлови:

• Resize of PY01.jpg
      Resize of PY01.jpg
      Големина на фајлот:
      129,6 KB
      Прегледи:
      465
    • PY05.jpg
      PY05.jpg
      Големина на фајлот:
      122,4 KB
      Прегледи:
      463
    На FortuneTeller.xD, Strumfeta93, Lux и 31 други им се допаѓа ова.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.305
    Допаѓања:
    158.255
    Пирамидке одлична си,само што јас не би ставила црвен,пластичен накит,можеби нешто од старо сребро и би закомбинирала со некоја пастелна боја на чевли и ташна.Ама во секој случај ми се допаѓа и првата и втората,особено втората зошто се пронаоѓам. :)

На Phyramide, 2468 и sesilija им се допаѓа ова.
  8. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Пирамидке, се гледа дека си негувана жена :clap: :clap: , многу ми се допаднаа ноктите. :)

Ти го сакам саатот, многу е убав :!: :nod: :nod:

9. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    :clap: Пирамидке, искрено не се ни сомневав дека си тренди девојка ;)
    Особено многу ми се допаѓа втората комбинација, а саатот е ммммм преубав :inlove: . СУпер комбинација е и првата, од неа најмногу ми се допадна ташната :)
    Чиста 10ка од мене

10. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Ваууу, Пирамитка се покажааа :rock:
    Супер девојка со супер стил :*
    Се пронајдов :wasntme:

Само првата комбинација не би ја сложила со црвен накит :x (се сложувам со Лилитка).
    И од каде ти е првата блуска, ептен ми остана во срце, и одамна сакам таква, а не можам да си најдам :(

11. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.469
    Допаѓања:
    91.843
    Пирамидке вау :)
    Мене првата ми се допадна повеќе, иако изгледаш супер на двете. И јас имам забелешка за пластичниот накит, но некогаш е модерен. Иако ова е гарант од летово, такви обетки се носеа ;)

12. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Phyramide една од најдобро облечените до сега што ги видов :clap:
    интересни комбинации, стилски добро скоцкани, само јас не би ги ставила црвените менѓуши, затоа што мислам дека доволни се црвената ташничка, алката и лакот. Тоа ми е единствена забелешка. :)

13. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Тукушто, се спремав да си легнам, ама нешто убаво ми го одвлече вниманието на форумов!

Кога, што да видам, Пирамидка ни постирала сликички ;)

Првата комбинација ми се допаѓа многу (плавушице моја :lol: ), алката, менѓушките и ташничката се различни, а така добро склопени, што совршено му прилегаат на твојот интересен и несекојдневен лик (на лик мислам и карактер, не само физички). Фармерчиња и блузичка, сосем доволно, за оваа комбинација!

Втората комбинација ми е баш за преку ден, а башка боиве кафено, бело и тексас :) си ме погодила ептен. Се ми се вклопува одлично!

А бе креативна душа, не може да не се облекува убаво!

Браво бе Пирамидче, алал да ти е!

Инаку сакав и за Боа да искоментирам, затоа што и она навистина многу ми се допадна, ама ај кога ќе бидам наспана и кога ќе имам повеќе време за анализа на комбинациите!

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  14. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Пирамидка оооооооооооооооооодлично :inlove:
    Првата комбинација ептен ми се свиѓа. И накитот ми се допаѓа ептен и ноктите и ташната супер. Имам такви тиркизни менѓуши и ептен се лесни се мислам ќе ги изгубам кога ги носам :lol:
    Ми се допаѓа блузата ептен ми се секси тие проѕирни блузи со ластик. Браво одлично.
    Втората ми е супер денска комбинација. Саатот е фантастичен! Ми се допаѓа комбинацијата на 2 блузи, марамата, каишот одлично. Е само јас лично не ги сакам тој вид фармерки, ко покакан да ни е газот :lol:
    Со други тесни фармерки 10че, вака 9че.
    Али си имаш стил се гледа, знаеш да го носиш ;)

Багуфче супер си, убава комбинација за секој ден. ;)

15. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Морам да кажам дека Пирамидка ја замислував МНООООООГУ поразлично од ова.. кога ги видов сликиве пријатно се изненадив :$ :wasntme: ... И првата и втората комбинација - Убави! Стилот , на скала од 1 до 5, јас ти давам 5! :) И те сместувам во групата на најдобро облечени феминки! :!:

Едино, ми сметаат тие пластични црвени менѓуши и алка на првата слика, од причина што мразам пластичен накит :worried: .. но во глобала океј ми е цела комбинација :)

16. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Епа ви благодарам девојки за убавите зборови, за критиките, за советите. Се црвенеам скоро како накитот кој ми го искритикувавте :$ :)

Немам премногу накит во црвена боја а сакав да разбијам монотонија, веројатно. Па ајде се црвено што најдов, наметнав. Не, стварно не сум преокупирана со мода, и немам време за мозгање ама ете жена сум па се трудам и секако дека не искачам во „дај шта даш“ ;)
    А инаку Лилитке, немам пастелни бои, обично си ги сакам тие есенските бои, кафена, зелена итн.

Бројче блуската е од H&M, и искрено не се ни сеќавам кога е купена, одамна сум ја зграпчила некаде на некој попуст мислам, ама ептен е лепршава, за лето е измислена!

Да редактирам за Ливинг, блускава е многу тенка и проѕирна, затоа одоздола носам маица без прерамки црна, оптегната, најобична. Не се гледа на сликава од блицот веројатно...

17. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.248
    Допаѓања:
    56.991
    Phyramide, јас право да ти кажам те замислував како аватарот :D .
    Прво што забележав е негувана кожа. :up:
    Особено ми се допадна што во првата комбинација носиш топ (или нешто без прерамки) под блузичката. Супер фармерки. 9на10
    А втората комбинација многу ми се бендисува. И мене не ми се допаѓаат такви фармерки, но на мене - а во ваква комбинација се’ изгледа совршено. 10+

18. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    ^ Скајче добро искобинирана дневна комбинацја,убави се кошулчето и ташната, а со елечето ептен си погодила, единствено не ми се допаѓа полната штикла на чизмите, не се мој стил :)

19. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    Е до сега не кажав за никоја ништо..тука се очекува моја критика или пофалба.Вака на првата слика мисла дека тоа прозирниот топ не е во ред...толку црвенило ми боде у очи,па уште и пластичен накит :tmi: ...А кај ти се сандалките ма?? :^)
    На втората слика каде со тие фармерки ко укакано бебе ]:) ...
    :D :D А бе што има да кажувам знаеш дека си комплетна и си го носиш својот стилот најубаво...Топ бре топ!Кис4е Сис :lol: :*

20. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Пирамитке мене ми се допаѓаш и на двете слики.
    На правата обечките ми се свиѓат бидејќи се дрвени нешто ова лето ептен бев по дрвените работи. :rofl:
    На втората слика фармерките иако се такви ко да си покакана :lol: мене многу ми се допаѓаат како ти стојат. И марамата ти е баш убава. :clap:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.