Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Броукен зарем носеше штикли за полуматура :o
    јас помислив за матура е сликата....убаво, но искрено не е за полуматура - ту мач :!:

Лудото убава алка имаш, едно време и јас барав таква за една комбинација ама не најдов :(

2. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432

Tу мач? Ова Гоу е најмалку .. кај нас во Струмица да видиш какви одат за полуматура, ќе помислиш јас сум светица! :D

3. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    91.757
    Броукен супер комбинации, но никогаш не би ти дала 14,15 год. не видов точно колку имаш. За полуматура комбинацијата е супер, ама па не изгледа ко за полуматура. Е јас каква бев за полуматура-детенце.

Лудо многу ти си убави и обувките и накитот.

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Всушност во сите други градови сите се детенца. Кај нас се слави на големо како и матурата има три вечери, сите со фризури, миничи и слично.. не доликува да, ама навикнато е веќе. Во секој случај благодарам :)

5. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    лелееееее па тоа е ужас....извини стварно ама некако неможам да се согласам за таков начин на славење :x
    што се однесува на комбинацијата супер ти е и приметувам дека нема деколте или пак мини должина фустанот што е одлично и кога мора да е толку свечен барем на тоа си внимавала да го прилагодиш за твоја возраст....а штиклите се прекрасни :)
    незнам со ташничето во раце што се случува...ама вишок ми е на сликава некако :^)

6. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Брокен струмичанка?
    Ах мора да признам на моменти многу сте кичести со сатени уште од 12 годишна возраст. Ама сите така се носите. На излегување во Струмица гледам фустани, сатени, тигрести дезени насекаде. Никоја во фармерки, НИКОЈА! Бугарија ви е многу блиску и изгледа многу влијание има врз вас :)

Првата комбинација не ми се свиѓа многу за полуматура посебно. Ама барем пригодно е фустанчето, а штиклите се сепак убавки.
    Фустанчето плаво на втората слика е фантастииично! Супер со бело џемперче и римјанки. ТОП!
    Фустанот и римјанките на третата слика се супер. И ова е предобро.
    И тука си топ балетанчиња супер, убаво ташниче, панталони, блуза се!
    Супер стил за твои години.
    Само тоа за полуматура ми боде очи, ама ај :)

7. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Броукен те препознав :D :D
    иначе точно е ова за Струмица, уште 8 со штикли, ама сега како сите и ти така :)
    Многу ми се допаѓат Мис Индепендент, БоаВиста, Багуфче, Феарлес, Марама, Росонерка, Гоу.. абе сите сте срцки :lol: :*

На Miss-Independent и BoaVista им се допаѓа ова.
  8. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    И ти да не си нешто од Струмица или од ова околина? :^) значи залудни ми биле тие круговите на лицето :D

инаку фала на останатите.. а рассонерка јас лично на излегување носам фармерки и патики или чизми :D и Гоу за тоа ташничевоо.. и мене некако не ми се складираше ама телефонот и таквите работи морав да ги ставам во него :$ :D :D

[​IMG]- во името на моето излегување во фармарки :D :D

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  9. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    ^да, да.. и јас сум од Струмица :) а иначе стварно морам да ти пофалам стајлингот.. и фустанчето за полуматурата е ептен слатко! меѓу најубавите што беа полуматурантки оваа година (уште малце мината).. :)

На broken099 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Од последново лето...

Прикачени фајлови:

• 06062010 (21).jpg
      06062010 (21).jpg
      Големина на фајлот:
      125,1 KB
      Прегледи:
      530
    • 29062010 012.jpg
      29062010 012.jpg
      Големина на фајлот:
      121,9 KB
      Прегледи:
      530
    • 29062010 021.jpg
      29062010 021.jpg
      Големина на фајлот:
      229,9 KB
      Прегледи:
      529
    На irenna, broken099, velesanka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Хипи, на првата слика се е добро, само јас преферирам класична бела мајца да не е со тоа лилаковото, инаку другото супер :) на втората слика палтото некако не ми се вклопува со ситуацијата, би било подобро да има некое жолто или плаво џемперче одгоре а под џемперчето некоја мајца розево со нешто низ неа( гледам розева е таа што ја носиш или така ми се чини, се гледа ептен малку од ракавчето на палтото) а за третата немам никакви забелешки, се е добро вклопено :) :*

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ Не ми е розева маицата, тоа е бројаница што ѕирка. Носев БЕЛА маичка. Цела бев БЕЛА вечерта, и сандалките ми беа БЕЛИ. Само ташната ми делеше и зелените обетчиња кои не се гледаат тука.

13. pufi-cufi

pufi-cufi Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    382
    Допаѓања:
    1.764
    сликите се малку постари, година , две , зависи, а има и од пред пола год. ...напаѓајте :D

Прикачени фајлови:

На BoaVista, Miss-Independent, teddybear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Пуфи цуфи, само на последната не ми се допаѓаш, на другите си супер

15. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Брокен и јас имам замерка за првата слика :!: :D Ту мач!И некако црното чанте не ми се вклопува во целата приказна..Другите комбинации се океј,посебно ми се допаѓа таа за вечерно излегување (со шаренкото блузиче) :emo:
    Штрумфетке истото што ти го кажаа другите.Чизмите не одговараат со фустанчето,инаку фустанчето е супер.Имаш висина и одлично ти стои.И чизмите ми се допаѓаат многу само во некоја друга комбинација..
    Пуфи Цуфи Маичката на четвртата слика! :x :x Преубава!

16. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Pufi-cufi на првата слика прекусо ми иде ова, а на последнава слика си можела да ставиш некоја сребрена голема алка или некој поголем брош на туникава врз хеланкиве. Другите слики се доста убави и стилски дотерани, а ти ги сакам сандалките на втората слика, чантата и римјанките на четвртата слика ;)

^ Хипи, без очила сум ништо.. :geek: епа тогаш немам замерки, ама сепак послатко мислам дека би стоело со некое подрачливо џемперче.. :$ :*

^И за тоа ту мачот, сите кај нас да дојдете на полуматура во Мај-Јуни :D се шалам, фала сепак до сите :*

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    pufi-cufi

Женска со облини :clap: ;)
    Браво, убав тен, претпоставувам од одмор, преубаво изгледаш.

Втората слика - убави фармерки, убаво маиче (или две се?), мене лично ми е вишок каишот, ама можеби до мене си е - мразам ремени, ужасно ме нервираат :D ненападен накит и бели, летни штикли.
    Супер, минус каишот. :)

Сатен не сакам, ама ти некако го провлече овојпат за мој вкус. :D
    Некако убаво стои на твојата фигура овој модел, башка тенот темен, слатки чевли.

За претпоследната слика ми се допаѓа се' , освен ташната.
    Гломазна, некако многу накинџурена, не сум фан на такви чанти.
    Инаку, од маичката, до белите панталончиња, часовникот, па дури и рамните сандали со штрас, ми се допаѓаат многу.
    Многу смело од твоја страна, буквално чевлите тука ти се украс и вешто си ја одбегнала замката да се пренакитуваш со други додатоци, освен таа чанта. :^) Не ја бендисувам не само во комбинацијата, општо не ми се допаѓа.
    Ама овој изглед е одличен, ти прилега супер.
    ;)

И Цуци секоја чест и пофалба за ноктињата.
    Суредени и на рацете и нозете.
    Девојки учете од овој блескав пример :up:

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Девојки, црното чипкасто здолниште пробав да го комбинирам со оваква блуза. Ај веше мислење дали вака повеќе одговара и дали воопшто одговара :)

Прикачени фајлови:

• SP_A1447.jpg
      SP_A1447.jpg
      Големина на фајлот:
      129,6 KB
      Прегледи:
      461
    На x.Daisy.x, Strumfeta93, FBI и 4 други им се допаѓа ова.
  19. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    дааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: само уште ако немаше ракав,уште поубаво
    ќе беше, но и вака е тооопппп!!! :wasntme: :rock:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    ^ Јас сепак гласам за маичка без прерамки, обичен топ значи, слично на ова

а и чевлите не ми се допаѓаат, на таа сукња би требало да оди ваква салонка,

ама најважно од се' е што СУКЊАТА Е ПРЕУБАВА, и ти стои совршено.
    :clap: :clap: :*

На Offspring и ludoto19 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.