Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сестра ми е на оваа слика :lol:

2. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Преубави и се штиклите оффи , прекрасна готик комбинација. Би додала уште ланче во таков стил. :inlove:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  3. pufi-cufi

pufi-cufi Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    382
    Допаѓања:
    1.764
    брокен имам алка сребрена и обетки така поголемки на последната слика и исто свецено малечко чанте како чевлите а фустанчето назад ми е со сребрен синџир,ама ете не се гледаат на слика а ме мрзеше да пишам шо како.На првата слика си дозволувам кратко сега а и сопругот ме сака во кратко,но не би си дозволила на 40 год,а сега сметам дека ми се години па зошто да не сепак фала ти примам и негативни критики ;)

Трендафилче фала ти и тебе на убавите зборови,Кога ке подразмислам и мене сеа ми пречи коланот :D и како што кажав во една др. тема одам обавезно на педикир и маникир еднаш неделно..секоја жена треба да се негува..:*

вики44е фалааа :*

На broken099 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Уфффф, пак сум заостанала многу.....ми се насобрале многу женички за коментирање. Ма каков Монси, врска нема он, нека чита и нека учи од нас хахаха
    Би започнала од почеток.......

Анастасија 85- џемперчето е сон (бар мој) многу ми се допаѓа што пак е во тренд шарата со снегулките, колку убаво и топло изгледа :) Со здравје да си го носиш.

Гоу ЈАс би го тргнала само ланчето ( ова го кажувам од мој аспект, се водам спрема мојот вкус, не мора да се свати сериозно). Инаку огнена ти е комбинацијава, браво имаш став и карактер за носење на црвената боја :) СУпер си цела од глава до пети

Багуфче дезенот на туниката (фустанчето) многу ми се допаѓа, уште доле да си го искомбинирала со некоја повисока чизмичка....топ :$

Боа перфектно како и секогаш ;) Скоцкана и се и е на место. Единствено црвеното џемперче не е во мој стил ....

Jawn искрено јас немам ниту храброст, ниту желба да се облечам така. Можеби тебе ти се допаѓа тој стил, но искрено може да им се створи искривена слика на луѓето (ќе бидеш потценета). НАјмногу ми се допаѓа втората комбинација. Ќе заборавев.... можеби си во тие години, таа шминка ти е интересна, но е пренападна - верувам после неколку години ќе го змениш и начинот на шминкање :)

Синдерела супер! Прво ми се допаѓа комбинацијата на боите, баш си ги погодила :) Од мене имаш само пофалби

Штрумфета мноооогу си згодна, фустанчево ти стои преубаво. Веќе ти кажаа а и самата си знаеш за чизмите :) Во иднина носи ги со фармерчиња, шорцеви или пократка сукња.

Брокен навистина не ви е лесно на вас струмичанките, од 14 години да се дотеруваш. Инаку имаш преубав стил и парчиња за девојче на таа возраст :) Но морам да кажам дека најприкладна за твоите години е комбинацијата со фармерките. И сакам да кажам имаш многу убава коса

Хипи добро е....си држиш ниво. Најмногу ми се допаѓа последната комбинација

Пуфи куфи супер женска :clap: многу добри комбинации, втората особено, ма и последната ...маичката е профи

Офи мене ми се допаѓа комбинацијава супер е и вака, но некогаш можеш да ја искомбинираш со топ ;) и салонки .

Ме уморивте бе женички, ама ако.........Извинете што нема смајлиња, морав да ги бришам .....

П.С.Викиче морам да признаам многу си ги сакам салонките зашто се многу високи но и многу удобни. Фала

На Hipica, broken099 и Go-Girl им се допаѓа ова.
  5. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Ајде и јас.
    Многу многу не излегувам во град и комбинациите ми се претежно кежуал, факс, за кафе прошетки и така.
    Напоменувам имам златно ланче предраго и не го вадам од себе па тука не би примила критика.
    И напоменувам на некои од сликите сум во послабо издание за разлика од сега.
    Па ајде пукајте. 8)

Прикачени фајлови:

• SL732533.jpg
      SL732533.jpg
      Големина на фајлот:
      93,4 KB
      Прегледи:
      357
    • SL733862.jpg
      SL733862.jpg
      Големина на фајлот:
      108,5 KB
      Прегледи:
      355
    • SL7334221.jpg
      SL7334221.jpg
      Големина на фајлот:
      225,3 KB
      Прегледи:
      355
    • SL732179.jpg
      SL732179.jpg
      Големина на фајлот:
      187,2 KB
      Прегледи:
      355
    • SL733808.jpg
      SL733808.jpg
      Големина на фајлот:
      182,6 KB
      Прегледи:
      354
    На Hipica, BoaVista и macysh им се допаѓа ова.
  6. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    Ми се допаѓа твојот стил и сите твои кезуал варијанти, единствено имам една забелешка, црната маичка на третата слика не ми се совпаѓа со твојот стил :)

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  7. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    850
    Леле ама убави и модерни женски на форумов 8) Сите се убави и впечатливи со својот посебен стил.Но,еве ќе издвојам неколку чии стил најмногу ми се допаѓа:
    - Гоу-доволна е една слика да се процени вкусот и начинот на кој се носи облеката :inlove:
    - Багуфче- нежни,убави комбинации кои прекрасно и стојат и навистина немам замерка за ниту една нејзина комбинација.Девојка со стил! :clap:
    - Фиарлес - ноу комент! :angel: :wasntme:
    - Мисс индепендет - секогаш скоцкана,прекрасна девојка со прекрасен вкус!
    - Душица - плавуша во убава летна комбинација! Суперр
    - Броукен- :clap: :clap: Само за полуматурата имам исти забелешки како повеќето,но изборот на сите слики е супер
    - Тедии - баш вака те замислував меченце! Прекрасни кежуал комбинации ;)
    - И не можам а да не ја пофалам Оффи :rock: Девојка со сопствен стил,за кој другите немаат храброст да се одлучат!
    ...Неможам сите одеднаш,некои подоцна ќе ве прокоментирам.
    Упс,уште за Росонерка да кажам дека тешко ми е да и најдам забелешки во комбинациите ;)

На broken099, Go-Girl, Miss-Independent и 2 други им се допаѓа ова.
  8. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    За на кафенце со бојфрендот :D

Хеланкиве имаат шари баклави ама не се гледаат :?:

На naturally, Strumfeta93, Hipica и 8 други им се допаѓа ова.
  9. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    ^ Убаво маче, ти си згодна, на убав човек се' му стои, мене лично повеќе би ми се допаднало сукњичка од потемен тексас, некако овој светлиот ми е летен, а тука имаш хеланки и чизми до колена, не ми оди баш :^)
    НО, пофалба за детаљот во косата :clap: и убава марама.
    И капутчето ти е супер.
    Убаво што на пример, не си се ограничила само на црно-бела комбинација, ова џемперче внесува свежина, ама пак ќе кажам по мое мислење сукњата треба да е потемна. ;)

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Се сложувам потполно за темниот тексас и јас сум за тоа светли фармерки и светол тексас е за летно, а потемниот е зимски период.
    Арно ама мини сукња немам во темен тексас оваа ми е единствена. А ми се носесе мини сукња. И таа си ја облеков. ;)
    Фала за пофалните зборови и за советите :*

Иначе не знам за што мислиш за марама? Ми се гледа марамата на последната слика црна е, а она се карнери од блузата што се гледаат кај лилјаковото џемперче. Многу сакам кошули/блузи со карнери, машни, нешто да има на нив :lol:

11. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    РОСИИ јас одма кај бојата на тексасот најдов замерка. Потемен тексас се носи во зимно време. Иначе се друго ти е супер.
    Тоа на косата е многу убаво ама јас не можам да носам такво бидејќи имам шишки, а шишки имам оти имам ГОЛЕМО чело. :(

12. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    rossonerka- добра комбинација,а и венчето е премногу ефектно :)
    teddybear -опуштени кежуал варијанти, слично на мој стил,само на првата слика имам замерка, бидејќи си измешала две нијанси на лилаво и си ставила уште розев шал, па малце ми делува неускладено, најдобро би било само бело џемперче да носиш со розевиот шал и лилавите фармерки :)
    За другите слики,добри комбинации :)

Eве ме и мене :)
    *и огледалото многу си го сакам, ме кажува малце послаба :D

На Hipica и BoaVista им се допаѓа ова.
  13. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Ashling многу ми се допаѓаат и двете слики како си облечена. Само мислам дека на првата би можала да ставиш некое ланче колку да ја разбие обичноста на фустанчето. Друго се си е супер! :) :*

На Ashling му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    Моја грешка, се извинувам.
    :$
    Мене ми се виде баш тоа со карнери како убаво врзана марама или тенко шалче.
    Ама нема врска, стојам на кажаното, лила џемперчето "те отвара" (што би рекла мајка ми). :D

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    фала :)
    планирам да купам и некој xxl тиркизен прстен или пак некое подолго ланче со срце или нешто слично :)

16. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Скај срцее топ само закуљај го кошулчето , и можеш некоја црна алка да додадеш :)

17. cinderellce

cinderellce Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    47
    девојки си купив ново фустанче и планирам да си го носам на нова година (иако не беше наменето за тоа)па да ми кажете што мислите за вака да го искомбинирам ;) очекувам критики

Прикачени фајлови:

На Strumfeta93 и Hipica им се допаѓа ова.
  18. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    Мене ми е убава комбинацијата Синдерелче. Само можеш да ги подвиткаш чизмите, поубаво би стоело, или пак облечи некои пониски чизми. А болерото мислам дека не ти треба :)

19. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    ^ некако чизмите не ми се вклопуваат во целата оваа комбинација,да пробаш со друг вид на чизми или пак салонки.а фустанот не е нешто посебен за нова година ама ако ти милуваш така ноѕ проблем тогаш :) ми се допаѓа :)

20. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    И белиот каиш/машна е вишок, црн треба кога веќе другиот акцесорисот е црн.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.