Модни критики за храбри феминки

Discussion in 'Мода и стил' started by rossonerka, Dec 12, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Убо е фустанчето. А извини шо треба за нова година? да не треба да земи со тулој, со циркони да свети ко ѕунѕурка.

mims-89 and lackygirl like this.
  2. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Вака, немав време деновиве да делам коментари :) само ги гледам и ги читам вашите :) сите сте убави на свој начин, секој си има свој стил ќе издвојам неколку ---Багувче, Боависта, ФБИ итн а најслатка ми е Блонд :rofl: сега ќе имам повеќе време завршив со колоквиумите па ќе ве дружам повеќе а можи ќе ставам и некое сличе :lol: кисссови за сите ХРАБРИ ФЕМИНКИ :*

3. lackygirl

lackygirl Форумски идол

супер си, само без болерото и по можност салонки намести чизмички ;)

4. broken099

broken099 Истакнат член

Oфи, згодна е сестра пред се :D и преубава ми е комбинацијата и сега се во мода фустанчињата со еден ракав така да.. топ ;)

Тедибер, во ред е првата комбинација, само мислам дека менѓушките не се складни со стилот.. инаку друго ништо. Втората е суперр, само ланчето мислам дека е вишок зошто сепак стилот е по спортски.. За третата комбинација презрамките би ги спомнала ама знаеш и ти самата дека е тоа, оддоздола си напишала. Четвртата комбинација супер, ништо за спомнување само јас никогаш не носам широки мајци со колан ставен потоа зошто ме прават лудница во телото :D . И за петтата комбинација само пофалби, се на свое место :)

Россонерка, многу си згодна, патам за такви нозе :( и супер комбинација ништо лошо нема да кажам, а посебно ми се допаѓа тоа на косатаа :D

Аshiling, што сакаш да те прави послаба кога си таман.. инаку да, на првата слика некое ланче што ќе виси или некои алки подебели 2-3 да имаш ставено мислам дека би стоело побогато.. А за второтата комбинација се е на место :)

SkyAngel, прекрасно е, иако ланчето виси :D

Cindarellce, и јас гласам за без болеро и нема потреба да имаш алки и на двете раце, на едната е сосема доволно(ако е тоа алки и на двете раце, толку и гледам) и исто и за чизмите како што рекоа другите ако можеш да искомбинираш со некои пониски би било супер ;)

:*

Ashling and teddybear like this.
  5. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се надевам сега сум ги погодила чизмите :)

Attached Files:

6. marama

marama Форумски идол

Штрумфета со марамата е многу поубаво-10ка!

rossonerka and Strumfeta93 like this.
  7. rossonerka

rossonerka Популарен член

И јас како Марама се согласувам за марамата :lol: Многу убава марама, ептен е добра и и дава на комбинацијата свежина.
    Само овие бели или ептен светли фармерки какви и да се се летни, апла летни. :sun: Така да јас не би ги комбинирала со џемпери и чизми.

Ах да и молба до Марама да стави комбинација со марама. Сериозно јас те замислувам само со марами тебе :lol:

8. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

и јас би коментирала за комбинацијата на штрумфета, марамата е одлична, а за фрмерките не би се согласила дека се летни, напротив разбиваат монотонија....можеби светло сиви би биле уште подобри....но црни или обични фармерки од темно плав текасас би биле монотони. ;)

9. marama

marama Форумски идол

Росоњерка ретко носам марами. Така ми е корисничкото име зошто вечерта пред да се зачленам, носев марама, ама ветувам дека ќе ставам некоја каде што носам :D или ќе морам почесто да носам , еве да ми станат заштитен знак :D

10. Strumfeta93

Светло сини се и не се баш летни мислам ниту ептен тенок материјал ниту пак дебел. Најобични фармерки, омилени ми се, ги утепав од носење :)

11. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Искрено го мразам тоа правило во лето светол во зима темен тексас..што има врска бојата битна е дебелината.Мислам дека таа фраза настанала од продавачките кога немаат фармерки од светол тексас во зима па ајде не се носело ќе ти каже :^) Ај ако не се во црно ќе се облакам зашто е зима |(
    Штрумфета одлична комбинација ,уште ако имаш некој тиркиз накит да уфрлиш по негде екстра би било :)

velesanka and rossonerka like this.
  12. cinderellce

cinderellce Истакнат член

Не носам алки на двете раце на едната е бројаница и саат не ги вадам никогаш а само на десната рака носам алка, крмовата лентичка е дел од фустанчето....во таква боја се копценцата и дел од линиите на карираното :) а инаку баш ќе пробам да видам како ќе стои со овие чевлички ;)

Attached Files:

Hipica and broken099 like this.
  13. la-chicka

la-chicka Популарен член

Росонерка - Супер кежуал комбинација, немам никакви замерки, (усогласени бои и дезени :) ) едноставно знаеш да комбинираш :nod:!
    Ах тоа венче! :inlove:

Штрумфета - Убава комбинација, и повеќе ми се допаѓа таа со марамата, бидејќи без е премногу едноставно :) .. Само, една замерка :!: :D , марамата да ја врзеш на друг начин зашто вака ти ја прекрива цела блуска :) .

rossonerka likes this.
  14. Lovely

Lovely Популарен член

Cindarellce Јас мислам дека треба да го носиш со чизми, само без болеро.
    Strumfeta93 Кежуал комбинација, подобра е таа со марамата ;)

15. rossonerka

rossonerka Популарен член

Мене лично не ми се свиѓа ептен светол тексас со високи чизми црни.
    И јас неќам бели панталони кога се носат во зимо, па уште на дожд кога ќе ги видам и цели лом позади грдо |(
    Јас лето време си носам бела, жолта, сина, тиркиз ... светли бои повеќе. Многу ретко летно време да облечам црно нешто, освен навечер некоја блуза или евентуално црни панталони.
    А зимно време кафена, сива, тегет, маслинеста... тие ми се есенски зимски бои. Не дека не сакам жолто џемерче и зимно време или тиркизен акцесорис, ама јас некако си ги имам распределено боите на зимски и летни со тоа што во монотони комбинации си ставам нешто дречливо :)
    Мене на дожд, кал, снег... не ми идат светли панталони!
    Ама затоа си постои вкус нели. Ако некој сака да ги носи негово право.

16. FBI

FBI Популарен член

Леле пак ми се насобрал многу матерјал за коментирање :lol: ама ќе се постигне ......

Теди мече, баш прилагоден стил за твоите години, ми се допаѓа....иако мислам дека си ја утнала маичката на третата комбинација :)

Росоњерка повеќе не знам што да искоментирам, мислам дека немаш грешка во комбинациите. Јас не ти замерувам за сукњата, ми се допаѓа и вака, за да ги разбие темните нијанси ;) Траката е профи .....Уште една 10ка од мене

Ашлинг топ :clap: Посебно ми се допаѓаат салонките, со превисока штикла ....

Скајче мислам дека кошулата сепак поубаво ти стои со елече, а ланчето е прекрасно ;)

Синдерелче не ми се допаѓа само болерцето, а и можеш да ги потспуштиш чизмичките, тогаш комбинацијата би била супер ;)

Штрумфета 10+ за комбинацијава, марамата и дава посебен ефект :inlove:

Уффф 8) тешка задача беше ова

17. broken099

broken099 Истакнат член

Cinderellce во ред е тогаш ако нема никогаш вадење :D ви реков дека не ми се гледа многу многу :tmi:

Strumfeta93, убиствено добро ти стојат фармерките и многу побогат изглед дава онаа комбинација со марамата, вел дан :)

:geek:

18. Strumfeta93

Нешто постаро, немам никакви додатоци на мене :tmi: прифаќам критика :)

Attached Files:

palavoto.devojce likes this.
  19. skyAngel

skyAngel Популарен член

Штрумфета Со вакво фустанче не идат вакви санадали (според мене ). Си требала некои ниски балетанки да облечеш.

20. FBI

FBI Популарен член

Штрумфета одвоено и двете парчиња се супер :) ама во комбинација не ми се допаѓа....... :?:
    Само јас би ја сменила бојата на сандалите, пример тегет или црни (но ти си знаеш за каква прилика си ги купила) ;)

Thread Status:
Not open for further replies.