Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Spidy фустнчето е добро и бојата ми се свиѓа.
    Втората коминација дефинитивно ми е стилски промашена и не ми се допаѓа...кошулата искомбинирана со вакво елече одговара на фармерки, а не со сатенски шорцеви, а уште помалце со вакви чорапи. Кондурите со добри и плус не гледам некое деталче...алка, прстен..

2. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    OzzyAngel
    1. Ништо не се гледа на сликава за жал, баш ништо!
    2. Убави панталончиња и пред се саат.
    3. Овој стил јас не го сакам така да сепак вкус си е во прашање, не дека лошо е искомбинирано ама не знам да го коментирам, :) иако прво на видик што ми паѓа се панталоните кои како машки да се не ми се допаѓа како ти стојат! :|

Spidy
    1.Убавко фустанче, супер прстенче, ама овие светли црни хулахопки ич не ги сакам, потемни си требала.
    2. Си сакала модерно да изгледаш ама се ми е испомешано тука. Панталончињата се супер, кошулката и елечето ми се поспортска варијанта, не за сатенски панталончиња. Чорапите ги сакам, али тешки се за комбинирање, тука не ти требале во оваа варијанта и мислам дека подобро ако ги носиш друг пат малку подрврати ги да не се толку високи и на чизми поубаво стојат!
    Чевлите ти се ептен убави.
    Абе убаво е секое парче гардероба, ама сите заедно вака не е добро :/

Ajде очекувам новогодишни изданијааааа 8)

3. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Spidy, фустанчето многу ми се допаѓа и убаво ти стои! имаш 5ка од мене.
    Втората варијанта е убава, но некако боите не ми се складни, особено чорапите се премногу светли, со тоа бојата на панталоните не ми се вклупува.

Rossonerka, фала за критиките, и мене не ми се допаѓа како ми стојат панталоните ама многу ми беа убави кога ги купив, не дека се машки туку јас сум премногу слаба и не ми стојат убаво :( сепак е поинаков стил мојот...

4. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Епа еве ме и мене вечерта за Нова! :) :) :)

Прикачени фајлови:

На al-vik, feminna09, Juicy и 8 други им се допаѓа ова.
  5. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.767
    СЕКСИ баш си била Секси. :*

Убаво ти е фустанчето , малце краткичко ама со темните хулахопки не се познава. :*

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  6. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.662
    Допаѓања:
    8.640
    Спајди:
    Првата комбинација е добра,мада јас би ја одзела марамата околу вратот и би ги сменила хулахопките.
    Втората комбинација ти е испомешана,според мене тотална утка.Парчињата одделно се добри ама не ми се допаѓа како се искомбинирани.

Сексилејди:
    Убаво ти стои,добро си облечена само си требала да додадеш уште некој маслинаст детаљ што ќе ти одговара со болерото.

7. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    ^ ааааа Секси сигурно си им била најубаво облечена синојќа, таму кај што си славела. :) Многу ми се допаѓа фустанчето, преубаво искоминирано - интересно, модерно и стилски...10че, а и фризурата мора да ти ја пофалам.

8. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Фала многу Скај, Багуфче и Среќичка...

Инаку Багуфче, имав маслинаста алкица и прстенче, али тоа сум јас - малер |( , од брзање ги заборавив... Сепак фала ви на сите! :* :* :*

9. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    еве ме и мене за новата година,
    не ми кажувајте кратко дека е-супер ми беше во него :tmi: :tmi:

секси лејди супер ми се допаѓа твојата комбинација само посветли хулохопки супер би дошле,но веќе поминало и затоа мислам дека ова ти е супер избор,иако е кусичко убаво ти прилега. ;)

Прикачени фајлови:

На em4e.-1, ketisk, UniqueCreature и 13 други им се допаѓа ова.
  10. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    ^
    Какво кратко, преубаво си облечена до детал од глава до пети. И пократко да е има што и да се покаже :) Фустанчето со деталот и шнолата чиста десетка браво анастасија!!

11. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Анастасија фустанчето е сон..а ти стои топ облечена..Шта је лепо нек се види ;) Сигурно имало многу паднати вилици таа ноќ :lol:

12. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Еве од Нова година :)

На em4e.-1, esperanca, al-vik и 4 други им се допаѓа ова.
  13. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Анастасија и Сексилејди преубави сте биле за новогодишната ноќ. Немам ама баш никакви замерки :)

14. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Анастасија, браво девојко, прекрасен стајлинг :clap:

Другите :x :worried:

Ози, од мене една забелешка, знам дека имаш големи гради, ама девојко, мораш да си набавиш некој стегнат градник- вака ептен ти се паднати, и не е воопшто убаво за око :!:

15. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Mене пак ме бендиса последната слика поточно панталоните на Ози. И браво за храброста да се облечеш ХЦ. Но некако ми се измешани и стилови и бои.

Панк-панталончињата (Vicious-kи) се супер, само малку бројчето како да тие утнато...или пак се машки модел. Инаку знаат совршено да стојат на девојка. И во комбинација со готско/металски каиш и girly рамбовката даваат прилично лош финален впечаток. Плус кафената ташна НЕ се вклопува во приказната, како и накитот.
    И врв на се се Хипи римјанките. :worried:

Со таква панталона, Док Мартинс, Конверс стартки или било што што наликува на нив...
    :!: Да беше Sid Vicious жив би ти се налутил :doh: :)

:D

No Hard Feelings Ozzy...Многу ми се допадна храброста да ги облечеш вишиските без оглед на се =) :*

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.198
    Допаѓања:
    156.839
    Абе речете шо сакате,ама ај кратки фустанчиња на згодни нозе,оди,немам ништо против кратко,напротив,ама тоа чарапите врз хулахопки (ми нема логика на минус двеста да сте со голи нозе под нив,а ако сте,стварно сте збогом памети) као подвезици стварно не разбирам.Што е поентата?!Отворена провокативност?!Провоцираат брате,па после шо ми се лигави будалава на рамо,сељак!Е стварно бе зошто?!А стварно немаат поента!Ако сакате такви,у кревет,пред партнерот или повисоки да ги покриваат фустаните и здолништата,се останато ми се граничи со невкус и претеризам.Под дефиниција дама,не ми оди ваков тип на чарап.Суптилно да знаеш да провоцираш е тоВа е дечки умешност и вистински сексапил!
    Јас магарица од дваесет и кусур срам би ми било моите да ме видат дека така излегувам од дома,најсериозно,а па не да пропарадирам низ град.Дека изгледа интересно да,ама...навкус фуче.Една облече,од прелани до сега сите такви станаа,со чорапчињата.

На Angelche, Neytiri, mims-89 и 5 други им се допаѓа ова.
  17. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Лилит, за подвезици сум против,навистина е глупаво такви [​IMG]чипкани да ги шеташ низ град- се знае дека се за во спална, или да ги носиш под сукња и да си се осеќаш секси, а за вакни [​IMG] чорапи врз хулахопки сум дефинитивно ЗА.

Знам дека не беше постот реплика на мојот, само сакав да се надоврзам :)

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Можеби се во мода, ама мене некако ми изгледа како облекувано на спратови и наддавано. А за подвезици не би да излезам таква како оние од сликите на Yawn. Тоа е веќе претеризам. тие се знае за што се, а не да ги шеташ низ град.

19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.198
    Допаѓања:
    156.839
    Првичната намена на тие чорапи тн подвезици (колку што знам подвезица е она што ги држи,а чорапот е чорап,ама може и да грешам,не сум упатена баш) не е долна облека,туку е за под здолништа и фустани под кои не би било фино да се познаваат црти од горниот дел од хулахопките или пак ете,некој не може да носи хулахопки,не му се удобни.Јас познавам жени кои ги носат,толку умешно што не им се познаваат,значи не е поентата да се види чипката или да откриеш дел од својата интима.
    Ама овие до над колена...што е разликата јас не ја разбирам?!Евидентно дека сакаш да откриеш нешто и да испровоцираш.Не се слатки,врескаат со секс,секс,секс,секс...јас немам ништо против,ама ме вади од кожа после тоа жалењето демек ми се обеси,ми се пушти,ми се онакво,ми се вакво или леле како ме нарекоа (јбг,Македонија сме,владеат стереотипи).Јас стоев пред една дискотека лани,со дечкото и друштво,помина една ваква и сите зинаа точно,но со ист коментар,о**с**ја,да и го пииип,да и пиииип.И што да речам?!Не поштено изгледа!Таа може да си е поштена,ама што да им правам кога изгледот е тој што прв не претставува,не можам да речам,добра душа има!Значи не стереотипи и застарени сфаќања,си има работи кои се во рамките на добриот вкус,а има работи кои едноставно се претерани.Ова е од тие работи.Исто ќе му дојде како и чипката од подвезиците да се гледа на крајот на краиштата,на исто асоцира и не може да негираме.Попоштено ми доаѓа кусо фустанче без ваквиот опасен детал,како што кажав...асоцијацијата....

На XstrongerX му/ѝ се допаѓа ова.
  20. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Лилит, тоа е, секој има резлична перцепција на нештата.

И јас не сакам и нема да дозволам да ми се гледаат подвезиците или работ од хулахопките, ама вакви чорапи не ми се воопшто курвински, туку само секси.
    Баш прееска видов една таква девојка, ептен беше згодна и со вакви чорапи, само прокоментирав дека е мачка ипол

[​IMG]Еве ова ми е баш секси, а не оросписко, ама како што кажав сите имаме различни сфаќања за нештата. :)

На mina, anastasija85, HeidiDiWalt и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.