Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Боа ептен згодна риба си била. Премногу ми се допаѓа болерото, 10-ка за целата комбинација. :*

Едит: Дел од фустанчето или болеро е?

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  2. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Боа, комбинацијата е супер, само си можела повисоки штикли и дезенирани хулахопки да облечеш, ама ептен кратко бре, ме интересира како одиш, зарем не ти се крева фустанот? :^)

Искрено кога те видов, посебно на сликата од позади во глава ми дојдоа стиховите Доџи и узми меее.... таква претстава добив од стајлингот :tmi:

3. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.434
    Допаѓања:
    91.661
    Боа фустанчето е убаво ама ептен кратко. Си можела барем потемни хулахопки да облечеш. И штиклите не ми се допаѓаат, па имаш нога и тоа добра нога, па облечи 12ка да дојде во израз. Плус на вакво фустанче треба висока штикла.

4. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Фустанче е целото, такви се ракавите, не е болеро :)
    Тие сликите од позади намерно така ги сликав за да се види моделчето на фустанчето.
    Го пробував и на подебели темни хулахопки, ама некако не ми стоеше многу убаво, а на дезенирани не ми текна да пробам :)
    Повисоки штикли не облеков зошто и онака сум висока, а и повисока од дечко ми ќе бев и затоа :lol:

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  5. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Сигурна сум дека фустанчето имало ефект врз дечко ти, дефинитивно ;) :D

6. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Aх.. Боа Биста, супер е фустанчето многу ми се допаѓа! Си можела само повисоки штикли да облечеш

7. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Strumfeta93
    Ми се допаѓа супер е комбинацијава, марамата е преубава и ташната. Ама само едно не ми се свиѓа што ваква ташна се носи во школо, немора ранец има убави ташни на страна, никогаш не ми било убаво девојчиња со вакви ташни во школо. Да речеше изглед за на кафе 10ка ќе добиеше од мене ;)

pufi-cufi
    Стварно добар стил, со тоа што да не се надополнувам со феминките би била топ цура со помалку килограми.
    1. Убаво е фустанчето светкаво супер одлични чизми и ташна.
    2. Убаво е фустанчето ама сатенот не ми иде со вакво памучно болеро, чевлите ти се топ. Aма и ташната отскокнува си можела црна само да земеш
    3. 10ка за чантата и чевлите и супер фустанче-кошула
    4. јас не сакам енимал принат ама вкус си е, а и не ги сакам овие најлон хеланки, сепак модерна си!
    5. е тука само едно не ти требало она чипканото елече другото е ооооооодлично!

TheCandy880
    Супер за во училиште само марама со лажен луи витон мразам.

Lovely
    Убава, модерна, згодна, супер топ топ

doktorka-an
    џемперот мене ми е парче облека за топлење, а не за свечени облекувања, така да не ми се допаѓа комбинацијава па плус и со каишот.

BoaVista
    10ка за фустанот, преееееееееееееееееееубав е!
    Ама не ти ги сакам хулахопките :))) знаеше дека тоа ќе замерам нели? :D ама добро си се изјасни дека не сакаш потемни тоа е вкус така да сепак супер си, а јас те сваќам за понискиве чевли си имаме сличен "проблем" :P

На BoaVista и Lovely им се допаѓа ова.
  8. UniqueCreature

UniqueCreature Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    44
    БоаВиста прекрасно си облечена, фустанчево е сон, преубаво, немам зборови, јест да е кратко ама има што да се покаже и не си ти воновна што производителиве на облека немаат во план дека има и високи девојки :) За штиклите ќе се согласам дека можело повисоки ама и вака е ок, па и кога ќе се земе предвид проблемот со висината на дечкото :) - Тоа за ова второво
    Она на Нова Година вечерта исто така ми се допаѓа многу иако јас би ги носела обратно - второво за вечерта на Нова Година, а првото за 01.01 :D Од мене имаш 10ка.
    Морам да кажам и дека ми си една од најубаво облечените феминки, ако не и најубаво облечената, мислам на сите слики кои ги имаш постирано, немаш ни еден промашај, сите се прекрасни комбинации, а знаеш и како да ја носиш облеката - тоа е најважно.

Багувче супер комбинација, преубаво фустанче и убаво ти стои, што ако не е многу свечено...па не треба сите да бидеме накитени како елки за Нова Година. Зависи и каде си била на дочек :)

ПуфиЦуфи добар стајлинг, речиси се убаво искомбинирано...морам да ти кажам дека другите комбинации ми се поубави од таа за Нова Година, ама се разбира дека нема да облечеш штикли за прошетка низ град или за на плоштад.

Анастасија85 многу убаво фустанче, супер белегзија, шнолка и чевли и се на се одлична комбинација ама јас не би облекла такви чорапи во никој случај - би облекла месо хулахопки.

СексиЛејди ми се допаѓа комбинацијата ама имам замерка за маслинестото болеро - не ми се вклопува никако, инаку се друго е добро и одлично ти стои.

Докторката добра кежуал комбинација, за Нова Година во домашна атмосфера па што треба да се облече не знам освен нешто вака. Мене ми се допаѓа.

Росоњерка ми се допаѓа и твојава комбинација, само ќе се сложам дека не би се облекла вака баш за Нова Година. Е сега секој има различни чувства и сфаќања за се и ако ти си се чувствувала убаво така облечена, тогаш супер ;)

9. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    doktorka-an Мене баш ми се допаѓа таа комбинација за домашна атмосфера...
    BoaVista - Ова ми се многу повеќе допаѓа от тоа за Нова година, фустанчето ти е прекрасно...

10. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Девојки ме интересира што мислите за ова. Не сум сликана надолу, но носев црни панталони припиени за нозете и црни чизми, Викиче знае! :)

Прикачени фајлови:

На BeYourself, viki44e и teddybear им се допаѓа ова.
  11. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    OzzyAngel Без ланчето комбинацијата би била подобра...

12. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    знаев! и јас кога ја гледав сега на комп го помислив истото. :$

13. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Еве уште една моја малку постара комбинација,за пролетно шеткање :)
    p.s.носам и плави обетки...( а позава малку сум глупо застаната но нема веза...тоа беше време на глупирање та авечер ахх кога ќе ми текне :lol: )

На BeYourself му/ѝ се допаѓа ова.
  14. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Озииии!Сликитеее!Пофали ме,јас сум сликарот 8) :D

Прекрасно ти стоеше плетеното блузче,посебно во градите :geek:
    А на втората слика малку се забележува и нешто друго,чинам на десното раче! :^)

Кенди
    мислам дека фали само малку накитче,пример неколку алки и обетчиња.
    Инаку добро изгледаш,те замислував некако пониска и пoбуцкаста :lol:

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    ахах знам дека така сте ме сите замислувале буцко смешно :lol:
    а јас сум си 165 висока и 52-53 кг :lol:
    btw носам на левото раче часовник црн, а на десното не се гледа носам црна алка со мали бели цветови...а кажав си носам и обетки :)

16. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Дубоко се извињавам не прочитав :tmi:
    Тогаш супер,немам замерки! :)

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    да дааа... ама малце се гледа, не си го сликнала убаво! Ајде кажи, пофали се што е тоа!

18. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    Очекував дека ќе најдам слика и од сесилија овде но ништо......Штета!!
    Покажи се девојки знам дека секогаш си скоцкана, и модерна па може и ќе украдиме некоја идеа од тебе ;)
    Имам многу за коментирање но сепак би ги издвоила Боа Виста,Мисс и Анастасија85,Скај да не ја заборавам, како девојки кои се облекуваат добро и имаат стил.....

19. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Сите сте супер немам никакви посебни негативни крикити.. Секоја е преубава на свој начин, зошто секоја си фура свој стил :*

20. pufi-cufi

pufi-cufi Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    382
    Допаѓања:
    1.764
    Сега ме замисле колешке која можи да бидиш :sweat: :D пиши ми лп, ако сакаш,да знам која си не ме држи во неизвесност :$

И да се надоврзам тука за туничето за нова што го носев...значи не бев по кафани или по кафичи, бев во движење цела вечер па морав да облечам нешто така полесно..и :!: фала на сите за критиките позитивни и негативни ;) позз

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.