Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Да видов дека си полуматурантка, ама мислав маааалце повиочка да би била штиклата....не 12 :D поубаво би изгледало според мене :)

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Првата комбинација ја имам носено кога бев во средно :) Само што тогаш бев послаба и не ми беше толку кратка сукњата :) Втората за излегување, третата еден врнежлив ден во Охрид(тоа ми беше единственото нешто на долги ракави) :), на четвртата немам поубава целосна слика од фустанчето, петтата за на свадба, наредните онака :)
    Постари слики, однемав веќе од новите :D затоа немојте да се смеете на комбинацииве ;) :$

На Angelche, baguf4e, OzzyAngel и 2 други им се допаѓа ова.
  3. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    701
    БоаВиста свака ти част,совршена ти е секоја комбинација :clap:

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Боа прескрасни комбинации, посебно ми се свиѓа фустанчето на 4та слика и комбинацијата на 3та слика, а првата воопшто не ми се допаѓа. :) За другите немам замерка 10ка :*

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  5. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Абе и мене не ми се свиѓа првата слика, ама не сум размислувала така пред 5 -6 години :D

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. T.vampire

T.vampire Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    55
    ве и од мене неколку :)

Прикачени фајлови:

7. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.291
    Допаѓања:
    10.505
    Еве како ми излезе комбинацијата за вечерва после толку двоумење и соборастурање.

ПС боа виста прекрасна си на секоја слика,браво! :clap:

Прикачени фајлови:

• rsz_dsc08394.jpg
      rsz_dsc08394.jpg
      Големина на фајлот:
      102,6 KB
      Прегледи:
      362
    На bona, annii, Angelche и 8 други им се допаѓа ова.
  8. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Баге супер комбинација :) Немаш утка во ниедна комбинација, а што е најбитно се што ќе облечеш убаво ти стои :)

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  9. pufi-cufi

pufi-cufi Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    382
    Допаѓања:
    1.764
    Морам да си ги пофалам фаворитките мои...Мисс индепендент, БоаВиста , ФБИ и Росонерчето...другите да не ми се лутат сите се убави на свој начин и што е најбитно бомби во телото ;)
    ај сеа мене уште малце да ме критикувате.. :P

Прикачени фајлови:

На bona, annnni, karina8 и 20 други им се допаѓа ова.
  10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    :angel: супер стил имаш пуфи, мене многу ми се допаѓа, женствен, пристоен а секси :D и во предходните постови те имам заприметено!
    килцата знаеш како да си ги носиш, цицка до небо прекрасна си држиш :D

На pufi-cufi му/ѝ се допаѓа ова.
  11. pufi-cufi

pufi-cufi Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    382
    Допаѓања:
    1.764
    хаха фала лудо..ме изнасмеа,ама и мене некогаш не ми е лесно со нив,неможам да си облечам се со сакам.. :worried: .. :*

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  12. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Ајде пак на работа, да ги засукаме ракавите и да ги објавиме критиките (добронамерни) и комплиментите :lol:

Росоњерка првата комбинација е супер, комотна, спортска....баш фино. И јас си се облекувам вака за шетање ...
    Втората е топ !!! Баш супер си искомбинирала се. Кошулата и палтото се преубави!
    Третата е ок, само мислам дека не одговара ташната (доколку е сребреникава) :*

Гоу грл.......девојче зрело јаболче , пофалби ласкања и све остало хахахах (ма малку да се нашалиме)
    Црно-коласика, првата комбинација ми изгледа баш како топла :)
    За втората би кажала дека е супер секојдневна и практична ...ама затоа на третата и четвртата ме остави без зборови. Преубаво искомбинирано хулахопките, салонките, капутот . Од мене една чиста 10ка со сите можни поени ;)

Штрумфета многу згодна !!! Убави комбинации, би ги издвоила пантолоните од првата слика. Косата ти е преубава :)

Боа 4, 5, 6 се супер! Најмногу ми се допаѓа 5, права мачкица :* А за првата слика, комплетно разбирам.....дејгиди луди млади години хахаахах

Твампир ми се допаѓа 4тата комбинација

Багуфче супер искомбинирано. Единствено ми боде очи цветчето на маичката, ама и вака е ок ;)

Пуфи Јако, јако морам да признаам. Втората и третата комбинација се супер! Фаворит ми е комбинацијата со палтото :inlove: Ааааа ептен стилски, браво !!! Само пофалби од мене. Секое парче си е на место ;) 10+

Дамииии и дамииии толку од мене. Имајте пријатен ден и сликнете некоја комбинација за критики ;)

На pufi-cufi, Strumfeta93, Go-Girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Боа првата комбинација не ми се свиѓа, целата ми е утната, али добро што и самата си кажа дека е така :) И втората не ми ништо посебно, сатенсково мантилче воопште не ми се допаѓа, а на третата си ок - спортски, за шетање.
    Од четвртата слика е веќе нешто друго :) двете фустанчиња се преубави, а за шесттата слика немам комантар. Супер си! Добро искомбинирано, а посебен впечаток ми остави палтото...абе целата си супер на сликава :lol: и за последната немам замерки.

pufi-cufi ни една замерка немам за тебе. Ти девојко дефинитивно знаеш што да облечеш и како да искпмбинираш. 10ка од мене :clap:

На pufi-cufi и BoaVista им се допаѓа ова.
  14. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    BoaVista
    1. Смешничка си :lol: Ама тоа беше модата тогаш и јас имам ист џемпер само розев, а во бебешкава плава имам сомотски панталони :lol: Тогаш сигурно си била типка ипол со комбинацијава. Е хулахопките и ден денешен ти се модерни.
    2. Кошулава е меѓу палто и кошула, ама па преубаво ти стои. Послаба си била нели? :$ Иначе фали накит.
    3. уууууф што убаво ти стои спортски стил, бравос одлично
    4. убава шара има фустанчево, супер е.
    5. 10ка за фустанчето и алката!!! Ама јас лично ич не сакам мрежасти хулахопки.
    6. Преееееееееееееубаво јакниче и блуза. Ах обожавам тиркизно. Е само чантата ти е утка :)
    7. Тука си ми типична средношколка, супер си.

baguf4e
    СУПЕР! Многу подобро од првичната замисла. И хулахопките се супер. 10че 8)

pufi-cufi
    Дефинитивно една од девојките со најдобар вкус и стил. Бравос одлично.
    1. Малку само долниот дел од фустанот да ти е широк, ама во глобала комбинацијата е супер!
    2. ПРЕКРАСНО! 10ка :inlove: Палтото е фантазија и блузата и чевлите и фармерките и прстените ма СЕ! :inlove:
    3. Е тука блузава ти го истакнува стомакот и градите многу и изгледаш подебело, прееееееенајубави ти се чевлите и чантата. Е само златното ланче ти е вишок.
    4. 10че, супер. саатот е прекрасен! Малку е пошарена чантата ама затоа ти немаш многу бои на себе па баш таа е впечатлива! одлично

15. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Пуфи Цуфи :clap: толку од мене ;) прекрасно облечена на секоја слика

Боа Виста - ајт на рапорт кај мене од кај ти е зеленото мантилче на претпоследната слика? Прекрасно е а јас сум ти freak за зелени работи ;) И на таа слика убаво си искомбинирала, или барем мене ми се допаѓа. На другите слики ништо не е мој стил и не ме воодушеви, нема љутиш :( Сепак што е битно, битно ти да се чуствуваш ок во тоа што носиш ;)

Багуфче - топ! Згодно моме си и убаво облечено плус, ми се допаѓаат посебно хулахопките ;)

16. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Пуфи Цуфи- навистина изгледаш прекрасно, баш ми е мило кога ќе видам девојки/жени убаво скоцкани без разлика на килограмите. Ти изгледаш 100 пати подобро од некои анорексични манекенки што често ги гледаме по нашите телевизии и прават модни утки до небо! :)
    единствена замерка ми е првата слика долниот дел некако не ми се свиѓа како стои и јас лично не сум обожавател на анимал принт! ама сепак, модерно е!
    За градите потполно те разбирам, и јас имам ист проблем ако не и поголем, ми треба поголем број на градник за да ги собере градите, а сум многу слаба па назад ми е широк и нема никаква функција. :(

На pufi-cufi му/ѝ се допаѓа ова.
  17. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672

Пирамитке зеленото палтенце(мантилче) го купив пред 3-4 години од Euroasia :)
    Еве слика и од позади ;)

Прикачени фајлови:

• S4033950.JPG
      S4033950.JPG
      Големина на фајлот:
      120,8 KB
      Прегледи:
      402
    На Angelche и Phyramide им се допаѓа ова.
  18. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.283
    Пуфи-цуфи :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Навистина ме воодушевуваш со секоја комбинација што ја ставаш- и јас ги сакам и ги носам тие бои :)

Пирамидке- и ти си луда по зелено? :D

На pufi-cufi, Phyramide и teddybear им се допаѓа ова.
  19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Гоу имаме слично капутче и моето е бело само што на некои места се разликува не е потполно исто. :)
    Eдит :
    :$

Прикачени фајлови:

• DSCN2521.JPG
      DSCN2521.JPG
      Големина на фајлот:
      180,8 KB
      Прегледи:
      402
    На Victorya му/ѝ се допаѓа ова.
  20. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    абе ова е тиркиз, меѓу плаво и зелено нели! не е зелено :lol:
    [​IMG] [​IMG]
    Се разликува многу.
    Јас се ставам меѓу вас фановите на тиркизнатаааа! Има нијанса накај зелено и нијанса накај плавко.

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.