Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Да видов дека си полуматурантка, ама мислав маааалце повиочка да би била штиклата....не 12 :D поубаво би изгледало според мене :)

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Првата комбинација ја имам носено кога бев во средно :) Само што тогаш бев послаба и не ми беше толку кратка сукњата :) Втората за излегување, третата еден врнежлив ден во Охрид(тоа ми беше единственото нешто на долги ракави) :), на четвртата немам поубава целосна слика од фустанчето, петтата за на свадба, наредните онака :)
    Постари слики, однемав веќе од новите :D затоа немојте да се смеете на комбинацииве ;) :$

На Angelche, baguf4e, OzzyAngel и 2 други им се допаѓа ова.
  3. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    БоаВиста свака ти част,совршена ти е секоја комбинација :clap:

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Боа прескрасни комбинации, посебно ми се свиѓа фустанчето на 4та слика и комбинацијата на 3та слика, а првата воопшто не ми се допаѓа. :) За другите немам замерка 10ка :*

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  5. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Абе и мене не ми се свиѓа првата слика, ама не сум размислувала така пред 5 -6 години :D

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. T.vampire

T.vampire Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    55
    ве и од мене неколку :)

Прикачени фајлови:

7. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.660
    Допаѓања:
    8.638
    Еве како ми излезе комбинацијата за вечерва после толку двоумење и соборастурање.

ПС боа виста прекрасна си на секоја слика,браво! :clap:

Прикачени фајлови:

• rsz_dsc08394.jpg
      rsz_dsc08394.jpg
      Големина на фајлот:
      102,6 KB
      Прегледи:
      362
    На bona, annii, Angelche и 8 други им се допаѓа ова.
  8. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Баге супер комбинација :) Немаш утка во ниедна комбинација, а што е најбитно се што ќе облечеш убаво ти стои :)

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  9. pufi-cufi

pufi-cufi Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    382
    Допаѓања:
    1.764
    Морам да си ги пофалам фаворитките мои...Мисс индепендент, БоаВиста , ФБИ и Росонерчето...другите да не ми се лутат сите се убави на свој начин и што е најбитно бомби во телото ;)
    ај сеа мене уште малце да ме критикувате.. :P

Прикачени фајлови:

На bona, annnni, karina8 и 20 други им се допаѓа ова.
  10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    :angel: супер стил имаш пуфи, мене многу ми се допаѓа, женствен, пристоен а секси :D и во предходните постови те имам заприметено!
    килцата знаеш како да си ги носиш, цицка до небо прекрасна си држиш :D

На pufi-cufi му/ѝ се допаѓа ова.
  11. pufi-cufi

pufi-cufi Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    382
    Допаѓања:
    1.764
    хаха фала лудо..ме изнасмеа,ама и мене некогаш не ми е лесно со нив,неможам да си облечам се со сакам.. :worried: .. :*

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  12. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Ајде пак на работа, да ги засукаме ракавите и да ги објавиме критиките (добронамерни) и комплиментите :lol:

Росоњерка првата комбинација е супер, комотна, спортска....баш фино. И јас си се облекувам вака за шетање ...
    Втората е топ !!! Баш супер си искомбинирала се. Кошулата и палтото се преубави!
    Третата е ок, само мислам дека не одговара ташната (доколку е сребреникава) :*

Гоу грл.......девојче зрело јаболче , пофалби ласкања и све остало хахахах (ма малку да се нашалиме)
    Црно-коласика, првата комбинација ми изгледа баш како топла :)
    За втората би кажала дека е супер секојдневна и практична ...ама затоа на третата и четвртата ме остави без зборови. Преубаво искомбинирано хулахопките, салонките, капутот . Од мене една чиста 10ка со сите можни поени ;)

Штрумфета многу згодна !!! Убави комбинации, би ги издвоила пантолоните од првата слика. Косата ти е преубава :)

Боа 4, 5, 6 се супер! Најмногу ми се допаѓа 5, права мачкица :* А за првата слика, комплетно разбирам.....дејгиди луди млади години хахаахах

Твампир ми се допаѓа 4тата комбинација

Багуфче супер искомбинирано. Единствено ми боде очи цветчето на маичката, ама и вака е ок ;)

Пуфи Јако, јако морам да признаам. Втората и третата комбинација се супер! Фаворит ми е комбинацијата со палтото :inlove: Ааааа ептен стилски, браво !!! Само пофалби од мене. Секое парче си е на место ;) 10+

Дамииии и дамииии толку од мене. Имајте пријатен ден и сликнете некоја комбинација за критики ;)

На pufi-cufi, Strumfeta93, Go-Girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Боа првата комбинација не ми се свиѓа, целата ми е утната, али добро што и самата си кажа дека е така :) И втората не ми ништо посебно, сатенсково мантилче воопште не ми се допаѓа, а на третата си ок - спортски, за шетање.
    Од четвртата слика е веќе нешто друго :) двете фустанчиња се преубави, а за шесттата слика немам комантар. Супер си! Добро искомбинирано, а посебен впечаток ми остави палтото...абе целата си супер на сликава :lol: и за последната немам замерки.

pufi-cufi ни една замерка немам за тебе. Ти девојко дефинитивно знаеш што да облечеш и како да искпмбинираш. 10ка од мене :clap:

На pufi-cufi и BoaVista им се допаѓа ова.
  14. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    BoaVista
    1. Смешничка си :lol: Ама тоа беше модата тогаш и јас имам ист џемпер само розев, а во бебешкава плава имам сомотски панталони :lol: Тогаш сигурно си била типка ипол со комбинацијава. Е хулахопките и ден денешен ти се модерни.
    2. Кошулава е меѓу палто и кошула, ама па преубаво ти стои. Послаба си била нели? :$ Иначе фали накит.
    3. уууууф што убаво ти стои спортски стил, бравос одлично
    4. убава шара има фустанчево, супер е.
    5. 10ка за фустанчето и алката!!! Ама јас лично ич не сакам мрежасти хулахопки.
    6. Преееееееееееееубаво јакниче и блуза. Ах обожавам тиркизно. Е само чантата ти е утка :)
    7. Тука си ми типична средношколка, супер си.

baguf4e
    СУПЕР! Многу подобро од првичната замисла. И хулахопките се супер. 10че 8)

pufi-cufi
    Дефинитивно една од девојките со најдобар вкус и стил. Бравос одлично.
    1. Малку само долниот дел од фустанот да ти е широк, ама во глобала комбинацијата е супер!
    2. ПРЕКРАСНО! 10ка :inlove: Палтото е фантазија и блузата и чевлите и фармерките и прстените ма СЕ! :inlove:
    3. Е тука блузава ти го истакнува стомакот и градите многу и изгледаш подебело, прееееееенајубави ти се чевлите и чантата. Е само златното ланче ти е вишок.
    4. 10че, супер. саатот е прекрасен! Малку е пошарена чантата ама затоа ти немаш многу бои на себе па баш таа е впечатлива! одлично

15. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Пуфи Цуфи :clap: толку од мене ;) прекрасно облечена на секоја слика

Боа Виста - ајт на рапорт кај мене од кај ти е зеленото мантилче на претпоследната слика? Прекрасно е а јас сум ти freak за зелени работи ;) И на таа слика убаво си искомбинирала, или барем мене ми се допаѓа. На другите слики ништо не е мој стил и не ме воодушеви, нема љутиш :( Сепак што е битно, битно ти да се чуствуваш ок во тоа што носиш ;)

Багуфче - топ! Згодно моме си и убаво облечено плус, ми се допаѓаат посебно хулахопките ;)

16. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Пуфи Цуфи- навистина изгледаш прекрасно, баш ми е мило кога ќе видам девојки/жени убаво скоцкани без разлика на килограмите. Ти изгледаш 100 пати подобро од некои анорексични манекенки што често ги гледаме по нашите телевизии и прават модни утки до небо! :)
    единствена замерка ми е првата слика долниот дел некако не ми се свиѓа како стои и јас лично не сум обожавател на анимал принт! ама сепак, модерно е!
    За градите потполно те разбирам, и јас имам ист проблем ако не и поголем, ми треба поголем број на градник за да ги собере градите, а сум многу слаба па назад ми е широк и нема никаква функција. :(

На pufi-cufi му/ѝ се допаѓа ова.
  17. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655

Пирамитке зеленото палтенце(мантилче) го купив пред 3-4 години од Euroasia :)
    Еве слика и од позади ;)

Прикачени фајлови:

• S4033950.JPG
      S4033950.JPG
      Големина на фајлот:
      120,8 KB
      Прегледи:
      402
    На Angelche и Phyramide им се допаѓа ова.
  18. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Пуфи-цуфи :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Навистина ме воодушевуваш со секоја комбинација што ја ставаш- и јас ги сакам и ги носам тие бои :)

Пирамидке- и ти си луда по зелено? :D

На pufi-cufi, Phyramide и teddybear им се допаѓа ова.
  19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Гоу имаме слично капутче и моето е бело само што на некои места се разликува не е потполно исто. :)
    Eдит :
    :$

Прикачени фајлови:

• DSCN2521.JPG
      DSCN2521.JPG
      Големина на фајлот:
      180,8 KB
      Прегледи:
      402
    На Victorya му/ѝ се допаѓа ова.
  20. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    абе ова е тиркиз, меѓу плаво и зелено нели! не е зелено :lol:
    [​IMG] [​IMG]
    Се разликува многу.
    Јас се ставам меѓу вас фановите на тиркизнатаааа! Има нијанса накај зелено и нијанса накај плавко.

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.