Модни критики за храбри феминки

Discussion in 'Мода и стил' started by rossonerka, Dec 12, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. starfish

starfish Популарен член

Ова е Спешл едишн Старфиш, флерт издание. :D
    Шала на страна, мислам дека повеќе ќе јадам критики за овој изглед.
    Вака бев дотерана за излегување (можда и некој ќе ме препознае). И пак првата слика е со лош квалитет, ама немам убаво место за да се сликнам цела од галва до пети, а позадината да не е украсена со нешто. :D
    Знам дека нозете ми делуват анорексично на сликата, ама игнорирајте ги!!
    Пуцајте слободно, не се лутам.

Заборавив да кажам, дека д дресс ис блек(очигледно), со благо отворен грб позади. :)
    И носам мали обетки(шеќерезадки) во некоја лила-кафена боја, како хулахопките.

Attached Files:

BoaVista, FBI, Phyramide and 11 others like this.
  2. marama

marama Форумски идол

Старфиш супер си. Немав можност и првата да ја прокоментирам, затоа се во едно. Ми се допаѓа премногу каков стил имаш. Цела си слаба, затоа не би можела да ти најдам забелешка за нозете :D
    Ова издание малку повеќе ми се допаѓа од првото, особено што хулахопките ти се виолетови. Инаку имав исти чевли, ама ми се скршија. 10ка за тебе ;)

3. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Препрепреубаво! Браво бе женска! Највеќе од се ми се свиѓа тоа што не си облекла црни или месо боја хулахопки стандард што се више |( И тоа многу си им ја погодила бојата...А пак за акцесорајз се на свое место :up: Како што сум си по накитот...си ме погодила во срце :D
    Чист доказ дека деталите го создаваат изгледот :) А Старфиш знае како да го направи тоа совршено ;)

И нозете не ти се воопшто анорексични , напротив си имаш бутчиња и баш згодно делуваат :)

4. rossonerka

rossonerka Популарен член

Абе да си објаснам, знам женските ретко пратат фудбал, па да си кажам кај е сликано :rofl:
    А бидете среќни што сум облечена, вие не знаете колку ја Милан го сакам и колку бев тој ден среќна, на 7мо небо бев, може да заборавев да се облечам :rofl:

Туку да те коментирам.... 10 че! Супер си ми, ми се допаѓа што стави лила хулахопки. Прстените и ланчето се фааааааантастични, ќе ти ги украдам! Лепотица! Јади повеќе иначе :lol:

Duffy850 на првата слика чевлите не ми се допаѓаат, а и не ја ставај кошулата во фармерки ти скокнало салцето. Остави ја да паѓа надоле така ќе ги сокриеш вишокот килограми од стомакот. На другата слика ништо не може да секоментира, ај црно бели слики сите да ставаме!

sweetheart10
    1. Многу бои и дезени на тебе. Капутот е убав, шалот на ништо не ти одговара, сукњата е ок, ама не ми одговара на овој сив џемпер. Во глобала тука не ми се допаѓаш.
    2. Солидна комбинација само боите не се гледаат. Саатот не ми се допаѓа!
    3. Изгледа и претходната а и оваа слика мешаш кафено и розево, мене тоа не ми се допаѓа, исто и чевлите.
    4. Не ти се тесни панталоните?

5. specificone

specificone Популарен член

Старфиш многу уникатен стил имаш.
    Ептен убаво се облекуваш.
    Секоја чест девојко. ;)

6. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Морска ѕвездо, права дама си ми со имиџов! Изгледаш многу префинето, а истовремено не делуваш толку сериозно. Одлична комбинација!

7. starfish

starfish Популарен член

Фала девојки. :*
    И да знаеш дека јадам Расоњерче, и тоа за празнициве ни јас не знам кај ја бутнав цела таа храна. Ама за среќа, не ми се фаќа. :)
    И добро што си имаше така напишано над сликите, зашто јас поим немам од фудбал, ниту пак од стадиони и чуда. :D

8. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Собирам храброст па може и ќе ставам некоја слика, ако не се предомислам :?:
    Старфиш од кај ти е ланчето преубаво е се заљубив :inlove:
    иначе најубаво облечени ми се:
    фби
    мисиндипенднт
    старфиш
    марама
    росоњерка
    анастасија
    И за пуфи-цифи морам да кажам дека знае ептен убавво да се облече во согласност со градбата на телото и то :hai:
    А да и боависта не знам само како можев да ја заборавам :fubar:

BoaVista, Miss-Independent and marama like this.
  9. Lovely

Lovely Популарен член

Springy дефинитвно не е за во диско.
    mims-89 Единствено елечето не ми се допаѓа т.е. тие буфки по елечето.
    OzzyAngel - не сум фан на фудбалот, па нема да коментирам + гледам нешто сликите ги нема.
    rossonerka - Си можела да облечеш фармерки тип цефка.
    Duffy850 - 1вата слика е Ок, немам замерки. 2рата- нареден пат слики во боја.
    sweetheart10 - 1вата премногу бои, циклама бојата мене ми е многу убава боја но мислам дека е премногу за капут. 2 и 3 - најди некоја соодветна ташничка кафеавата не ти одговара. 4 - ти личи на годините.
    starfish Доследна на својот стил. Супер.

10. SexyLady

SexyLady Популарен член

sweetheart10:
    1. Убава ти е комбинацијата, само мислам дека не три требал розевиот капут. Како што гледам суќната е карирана и има црвено па подобро би било доколку имаше на пример црвен капут а не розев. :)
    2. Комбинацијата на втората слика е убава, немам замерки, а исто и за другите слики, добро е. :)

Duffy850
    1. Убаво си облечена, значи за облеката немам замерки, само што мислам дека на тие балетанки(кондури) не стојат чорапчиња иако се тенки, а и не требало таа лентата да ја ставиш над фармерките. Инаку ми се допаѓа како одговараат фармерките со елечето. :)
    2. За втората слика океј е, немам замерки. :)

11. Avril.09

Avril.09 Популарен член

и од мене една слика :$

Attached Files:

12. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

За Нова Година :) Очекувам критики за деколтето,ама па нова година беше,се дозволува исклучок :tmi: :D
    [​IMG][​IMG]
    Едит:Само да објаснам :) Комбилизонки се ова и самите од себе имаат таков појас,не е каиш :)

13. SexyLady

SexyLady Популарен член

Ма какви критики, заслужуваш само пофалби! Преубаво! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Miss-Independent likes this.
  14. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Нежно, слатко и за твои години топ

Avril.09 likes this.
  15. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

:clap: :clap: навистина препреубаво, значи и за коланот една голема 10 разбива монотонија и супер изгледа , а деколтето па ако имаш ќе покажуваш( во умерена доза) ако немаш што ќе покажеш.

Dushica-sk and Miss-Independent like this.
  16. marama

marama Форумски идол

Мисс супер си. Конечно некој што не носел фустанче за Н.Г. :lol: Целосно изгледаш топ. Ми се допаѓа што си ставила големи обетки, а ланче што нема. Иако имам мала забелешка, би требало штиклата да биде потенка.

17. mims-89

mims-89 Форумски идол

Супер си мис, ми се допаѓа најмногу тоа што си била уникатно облечена за Нова Година надвор од оној шаблон на мини тесни фустанчиња со сатени :) преубаво и се е супер усогласено според мене :)

marama and Miss-Independent like this.
  18. Phyramide

Phyramide Популарен член

Старфиш - одлично!

Мисс Инди - одлично!

Толку. Вчера ми одумреа мозочниве ќелии, простете ми за мојот оскуден вокабулар, ама вие сте едноставно ОДЛИЧНО облечени.

Ми лајк, ми клик „ми се допаѓа“ батн ;)

LivingGlam and Miss-Independent like this.
  19. skyAngel

skyAngel Популарен член

Мисче многу ми се допаѓа како ти стои.
    Пофалби , ласкање и се остало :D :up: :up:
    Старфиш немам замерка ! Ептен убаво си искомбинирала. :clap:

20. rossonerka

rossonerka Популарен член

Мисс Независна ПЕРФЕКЦИЈА!
    Преееееубава комбинација без ниедна забелешка. Деколтето е совршено, па и онака нозете покриени ти се, дозволуваат панталониве одлично деколте. ТОП ТОП ТОП.
    Една од најубавите комбинации воопшто ставени тука, многу модерно и тренди. И дефинитивно најубаво облечена за Нова Година си била од сите што поставија слики новогодишни!
    оценка милионче :inlove: :lol:

Thread Status:
Not open for further replies.