Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    Леа ми се допадна тоа што го носиш,но стави и други фотографии,нема врска тоа што си нова овде сме за да си коментираме други теми има кои содржат услови на оваа можиш да постираш слики колку што сакаш......нема услов!!!!!! ;)
    Ти ги разгледав неколкуте мислења и видов дека имаш висок осет за мода...браво за тебе!!
    Багуфче браво за храброста што си облекла таква сукничка и јас се спремам за наредниот викенд да испаднам во тој стил,инспирирана од тебе и старфиш.....инаку незнам зошто си се срамела кога толку добро ти стои...заборави на тоа дека живееме во мал град!!! ;)

На Leea...22 и baguf4e им се допаѓа ова.
  2. Leea...22

Leea...22 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    110
    Исто од летото,незнам дали се познава ама носам сукничка иста боја како тие на нозете,и метални обетки.Занемарете го црвениот лак!!!! :$

Прикачени фајлови:

• ooooo.jpg
      ooooo.jpg
      Големина на фајлот:
      43 KB
      Прегледи:
      357
    На x.Daisy.x, anastasija85, AlicaInWonderland и 5 други им се допаѓа ова.
  3. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Благодарам ФБИ, ловли и џуси... :)
    Гоу многу ми се допадна комбинацијата.....ПРЕКРАСНО :P
    Леа колку што можев да видам на сликата супер ми изгледа :)
    Багуфче не треба да се срамиш прекрасна е ваквата комбинација...и јас имам ваква суќничка си ја шив бидејќи мн ми се допаѓа....само ја комбинирам со кошула....во некоја друга прилика ќе гледаам да ставам слика :D

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Леа екстра си! :) Се гледа дека знаеш да одбереш што е добро,а веројатно тоа ти го овозможува статусот...Бај д веј добра кола ;)

5. Leea...22

Leea...22 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    110
    Ама јас прашав една од форумџиките која програма ја користат за елиминирање на позадината или нејзино прикривање....ми ја кажаа ама некако не можам да се снајдам со неа,само по едноставните функции,треба по детално да ја разгледам!!!!

6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.434
    Допаѓања:
    91.664
    Леа освен тие на нозете, ми се допаѓаш. За сандалите станува збор за вкус и не би коментирала за нив. Ми се допаѓа тоа како наметка што ти е. И за лакот не грижи се, па не треба секогаш да одговара со гардеробата. Барем јас не гледам да ми одговара. Супер! :)

7. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Ма мене ми се свиѓа таква марка на коли затоа така пишав Леа...немај гајле :)

8. teresa

teresa Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    3
    Јас сум нов член.Многу ми се допага темава и вие девојки прекрасни сте....и јас решив да ставам некоја моја слика...па очекувам да ме критикувате и позитивно и негативно :D

Прикачени фајлови:

• litka.jpg
      litka.jpg
      Големина на фајлот:
      25,4 KB
      Прегледи:
      249
    • kika.jpg
      kika.jpg
      Големина на фајлот:
      30,7 KB
      Прегледи:
      248
    • dddd.jpg
      dddd.jpg
      Големина на фајлот:
      31,4 KB
      Прегледи:
      236
    На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  9. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Леа мене многу модерно ми изгледа носењето чизмички во лето, но сеуште не сум се осудила на тој потег хаха. Добра е комбинацијава :clap: А ако си љубител и на брендовите облека, како што си на брендови на коли.......тогаш знам дека ќе изнесеш квалитетни комбинации ;)

Тереза си ја утнала првата комбинација со римјанките, многу е класично фустанчето за да се стави во комбинација со такви обувки на нозете ;) Чантата е супер.
    Во втората комбинација марамата ми делува како вишок, другиот дел е ок :)

10. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Teresa добре дојде на форумов :hai: .
    Значи да не бидам оф топик да ги искоментирам сликите.
    Браво за тебе
    Ми се допаѓа првата слика-најверојатно дневно излигување освен што мене лично не ми одговара кафено со сиво.
    Втората слика ми е супер комбинација сандалите со фустанчето и чантата се е супер искобинирано
    Е веќе во третата слика е нешто друго, супер комбинација преубава сукна со бела кошула значи божестевено.

11. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    teresa на првата слика ми се свиѓаш, добра дневна комбинација.

На втората слика фустанчето е убаво, добро скоцкано со алката и ташната, единствено имам замерка за сандалите. На ваков фустан и фризура одговараат штикли, а не вакви летни сандали за на кафе.

Третата комбинација јас би ја носела без марама иначе отанатиот дел е супер!

12. teresa

teresa Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    3

Заљубена111 не е кафено со сиво туку црно со маслинесто :D

13. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    Тeresa, на првата слика ми се допаѓаш, онака добро дневна комбинација.
    На втората слика сандалчињата не ти одговараат со фустанчето и со фризурата.
    Некако посвечено делуваш, а сандалките не се баш за свечени ситуации. На трета слика ми се допаѓа комбинацијата во целост. ;)

14. glammur

glammur Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    20
    [​IMG] - со црни салонки
    [​IMG] - со сиви салонки
    Сите слики ми се за излегување навечер. :)

На BoaVista, julie77, Queen.S и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.662
    Допаѓања:
    8.641
    Првото фустанче е убаво,но е прекратко за голи нозе :)
    На втората слика јас би облекла црни или кремасти штикли,ама и вака не е лошо.
    На третата слика би ги отстранила црните прерамки од прслукот и би додала малку накит,многу си ми црна вака.
    На четвртата си супер,само јас би облекла месо боја хулахопки но добро е и вака.Ланчето не ми се допаѓа,би ставила друго и пократко.
    На последната слика си ми тотална утка,без навреда.Никогаш не сум ги сакала ваквите хеланки,ама се е прашање на вкус,нели? Но,колку и да не ги сакам едно од модните правила гласи: Хеланките не се панталони! Тоа убаво запомни го :) Блузата не е лоша,ама е кратка за хеланки.Да би била подолга комбинацијава не би била лоша.Еве да замислиме дека е подолга блузата,салонки не ми идат на ваква комбинација.Подобро би било чизмички до глужд.Прерамките повторно се гледаат и тоа не ми се свиѓа.

На glammur му/ѝ се допаѓа ова.
  16. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Гламур, освен правата комбинација која ми делува ефтино се друго ми се свиѓа. Посебно предпоследната комбинација, многу ти е убаво фстанчето, и баш добро искомбинирано. Прво помислив дека фустанчето од 2рата и 4тата слика се исти, само различно комбинирани, ама видов дека само се слични, инаку и двете ептен ми влегоа во очи. На третата мислам дека потемно црни холахопки би биле поубави и последната незнам дали тоа се хеланки или црни панотлони....ако се хеланки какви што мислам,од оние што светат, тогаш ништо, мени ги одма, а ако се фармерки ми се свиѓа

17. glammur

glammur Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    20
    Багуфче пред се фала на убавите зборови и критики, заслужувам. :) Инаку секако дека се работи за вкусови, но сепак кожни хеланки се (но сепак секако на секој различно му се допаѓа носењето на хеланки), а за салонките се мислев дали салонки или чизмички до глужд но ете погрешниот избор сум го направила. :(

Алиса фала и на тебе :) Инаку различни фустанчиња се иако се речиси идентични, сепак ми се допаѓаат такви видови на фустанчиња и затоа имам речиси пет слични. :) Инаку хеланки се, како што реков горе. :)

18. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    Glammur,
    На првата слика фустанчето ти е прекратко, сепак ајде се си е до вкус можеби, но овде не ми се допаѓа тоа што носиш кратки чизмички до глужд, а боса нога. Сепак мислам овде би одговарале хулахопчиња, па и месо боја нека се :) .
    На втората слика ми се допаѓа фустанчето, само наместо сандалчињата, мислам би можело некои салончиња да облечеш, бидејќи некако овие ми се поспортски. А и ланчето некако како натрупано ми делува можеби од прерамките. Добро би ти стоела некоја гривничка на рацете со фустанчињата ;)
    На третата слика целата комбинација ми се допаѓа, иако можело без прерамчињата, ама не е лошо и вака ;)
    На четвртата слика убава комбинација и многу убаво ти стои, ми се допаѓа :)
    На последната слика, не ми се допаѓа комбинацијата ;) .

19. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.090
    Да сумираме од мене имаш едно големо да па и за првата комбинација.Искрено ми се допаѓа , можеби затоа што имам сличен стил или пак затоа што и самата знам храбро да износам ултра кратко здолниште или фустан.
    Сега повторно да се навратиме на првата слика , она што недостига е накит , интересен , впечатлив ! :)

20. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Дефинитивно првата комбинација би стоела поубаво со хулахопки и со накит. Искрено не ми пречи краткиот фустан, сепак се работи за вкусови.

Втората комбинација не ми се допаѓа. Пред се не ми се допаѓаат таквиот вид на сандали (повторно се работи за вкусови),а и ланчето не ми се вклопува во целата комбинација, иако фустанчето е преубаво.

Третата комбинација ептен ми се допаѓа, освен тоа што се гледаат прерамките од прслукот, а и делче од него се гледа, но ајде некако ќе помине.

Четвртата комбинација ми е прекрасна, немам замерки.

Петтата комбинација ми е интересна, иако не ми се допаѓаат кожните хеланки. :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.