Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Дури и да е вака, еве убав одговор од пуфи цуфи

Инаку мене првата комбинација ми е ок. На втората се ми се свиѓа, ама одделно онака, вака комбинирано не, премногу се светли обувките за таа комбинација. И еден совет, овде даваме критки за облеката, така да нареден пат немора да се трудиш околу тенот во фотошоп ;)

2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.434
    Допаѓања:
    91.670
    Тефф на првата слика ти е се испомешано. Нема врска тоа што ти е гол стомакот, некој си сака така да си носи, но чантата , кожната јакна, ланчето и каишот не ми одат со останатата гардероба.
    Втората слика лично мене не ми се допаѓаат парчињата, но ќе тргнам од тоа што не ти се правилно искомбинирани. Ти требале црни чевли, а не бели, без разлика што си носела бел накит.

3. Teff

Teff Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    20

Ниедна од сликите не е правена на фотошоп. :D
    Сликана сум летоска, и секое лето ја имам истата боја! ;)
    Иначе 3тата слика е ставена од мојата прва ревија и сликано е во сред зима.. така да нормално е да ја немам истата боја од летото! :D
    Сепак фала :)

4. Teff

Teff Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    20

Инаку подоцна ги најдов сликите затоа се оставени една под друга! :)
    НЕМААТ ЕФЕКТИ, и висока сум 1 и 75. :D !

Едит:Мислењето е редактирано од страна на модератор.Не пишувајте пост врз пост,користете ја опцијата за редактирање.

5. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Чива е ревијава извини?
    Инаку браво во секој случај си се потрудила да најдеш три различни слики од различни девојки.
    Според мене не си ниедна од овие, чим си ставила една лажна слика можеш и три, ;) ама нема врска не вреди да ти се обрнува толку внимание колку што и бараш, нели. И сеуште неможам да ја сфатам поентата од ставање туѓи слики. Па Боже мој, за лајкови ли ќе се продаваме :o

6. Teff

Teff Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    20
    Чива е ревијава извини?
    Инаку браво во секој случај си се потрудила да најдеш три различни слики од различни девојки.
    Според мене не си ниедна од овие, чим си ставила една лажна слика можеш и три, ;) ама нема врска не вреди да ти се обрнува толку внимание колку што и бараш, нели. И сеуште неможам да ја сфатам поентата од ставање туѓи слики. Па Боже мој, за лајк ли ќе се продаваме. :o[/quote]

Хахаха.
    не ми се верува!
    Ревијата е на Билјана Каран ако сакаш ќе ти дадам и страна да отвориш и да се увериш. :D
    Инаку твој проблем е дали веруваш или не, би ти дала фб но немам потреба да се оправдувам или да докажувам нешто!
    Сакаш верувај, сакаш не.. твоја одлука! ;)

http://www.biljanakaran.com.mk/glamouro ... shion_show

На 3тата,5тата и 6тата слика сум јас. ;)

На Chocoholic.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. blueberry93

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Ти можеш да ми дадеш линк од било кој на фејсбук, и не сум само јас, сликите не наликуваат како да се од иста особа. Само не ја расипувај темава, на некои стварно им требаат совети, али тебе очигледно не. Не е битно дали верувам јас, лошо ќе биде ако сама се лажеш. Ајт. ;)

8. Teff

Teff Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    20

Погледни и увери се :D
    Боже боже, како можеше да помислиш на такво нешто?
    Значи ти би го направила тоа? :o
    Хаха.. :)

9. blueberry93

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    И како ме увери? Со тоа што ми даде линк од ревија на кое учевствувало девојченце, чии слики злоупотребуваш? Како можам? Затоа што поминале доста пациенти ко тебе, досадно им е не знаат како да се експонираат, па буричкаат по нет, фејк акаунти ништо битно. Фала на внимание, и пријатно. ;)

10. Teff

Teff Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    20
    Хахахахахаха. :lol:

Добро мисли што сакаш. :)
    Не планирам да се расправам нити пак сум зачленета на форумов да се расправам. :)
    Само смешно ми е, некој да ми кажува дека не сум јас, кога ЈАС СУМ НА ТИЕ СЛИКИ.
    ајт детски работи. Биди ми поздравена! 8)

11. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Девојки не ја уништувајте темата, има модератори тие ќе средат со сликите ако треба .
    Блубери ако забележуваш некое сомнително мислење(конкретно во темава) слободно пријави го и ќе биде проверено и ќе си се преземат мерки ако нешто не е во ред.
    Непотребно е , а и без никаква корист ако вака се напаѓаат сите што ќе стават слика.
    Можеш и преку ЛП да им се обраќаш и на администратори, модератори и форумџики.

На viki44e, Isidora-Veles, SunFlower94 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Teff

Teff Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    20
    Средивме работа :)
    Се увери девојчето! :rofl: :angel:

13. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Клуч на темава да се стави, ги помина сите граници. А некој поубав стави слики, одма Не си тиии, Притии е :D
    ц ц ц не сме ние за ваква тема :)

На ketisk, girl1985, Mygirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Секој 10ти коментар на темава е дали е некој навистина на сликите или не.Па што е на крајот на краиштата битно, ако сакаш коментирај, ако неќеш немој, не ти менува ништо битно дали е или не.
    Морам да ја пофалам пуфи-цуфи, досега ми е нај :)

На Isidora-Veles, pufi-cufi и Teff им се допаѓа ова.
  15. blueberry93

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Она е, ја познав кај мене живее. И реков доколку е точно и се уверам, ќе се извинам. Бидејќи сликата беше ставена и во критики и забелешки од една членка извинување од мене и во името на другите феминки. :$

На 2468 и Teff им се допаѓа ова.
  16. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Па секако дека ќе се среди, кога јас посредувам :D
    И не мора да значи дека ако некој е модел (манекенка) или стави некоја поекстравагантна слика дека не е тој на сликата, како што и кажав и на Теф дека ќе си се докаже со споредување дека е таа.
    Добро е што се реши мистеријата , сепак ќе си потврди модераторот во оваа категорија.

На Teff му/ѝ се допаѓа ова.
  17. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сепак мислам да утврдиме правило плус, да не ставаме слики од ревии, бидејќи сепак стајлингот не е резултат на нашата креативност ;)
    Инаку Теф првата комбинација е ок секојдневна и јас те карам за голото стомаче, а втората утка се штиклите ;)

На Teff му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Teff

Teff Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    20
    Дечки и јас се извинувам што ставив слика од моја ревија :$ .
    Вчера се зачленив на форумчево ии уште сум во фаза на прилагодување. :)
    Сакав само да го видите фустанот, бидејќи многуу ми се допаѓа! :*

На FBI и blueberry93 им се допаѓа ова.
  19. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Добро де не знаела , нова е и сакала да си го покаже фустанот :)
    Инаку супер ти е фустанот :)

На Fearless и Teff им се допаѓа ова.
  20. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Е, алал да ви е бе жени!

Веќе навистина Феминава почна да наликува на кокошарник. Ма да сме жени, ама не да сме кокошки, чудо да му се сневиди. Девојчето си е модел и си било на ревија па си ставило слика... Зошто па да не! И тој фустан може да се коментира.

Модни критики за храбри феминки беше темава зарем не? Модна критика, значи носела нешто на ревија или каде и да е и слободно може да се прокоментира за фустанот! Не сте ми јасни ама ич не сте ми јасни!

Лично мене Теф не ми се допаѓаат бели штикли во никој случај, ни салонки ни сандали ни чизми... Бела боја на чевли, освен на патики ми е грдо (апсолутно мое мислење не те критикувам тебе, само мојот стил не е таков ;) ).

За фустанот на ревијата што го носиш, мене ми се допаѓа моделот, ама бојата исто така ми е некако премногу л`скава :$ (значи јас би го носела фустанов, но во друга боја).

Без разлика, на моите две мали забелешки на боите, зашто со бои сум многу претпазлива во комбинирање, сакам да ти кажам дека си згодничко и убаво девојче!

И постирај ни повеќе слики од ревии, да гледаме убави комбинации нели, зошто па да не ;)

Секое добро :)

На girl1985, JuLleE, Mygirl и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.