Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Teff

Teff Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    20
    Фала Бокичка. :$
    Ќе ви пратам слики од следната ревија обавезно!
    А уз пат ако сакаш да погледнеш слики од ревијата Гламуроџии на Билјана Каран каде што учествував и јас можам да ти дадам линк. :)

- http://www.biljanakaran.com.mk/glamouro ... shion_show !
    Поздравче. :* !

На Bokicka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    Ајде одамна не сте ме критикувале...
    Јас се извинувам за квалитетот на сликата, но таков ми е мобилниот, а апаратот ми е расипан :worried:
    Носам црна ролка и одозгора фустанчето (тоа мислам дека добро се гледа), сиви хеланки и црни чизми над колената :)

Прикачени фајлови:

• Photo 0031.jpg
      Photo 0031.jpg
      Големина на фајлот:
      96,3 KB
      Прегледи:
      743
    На danniela5 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    Лавли ми се свиѓаат чизмите :inlove: :inlove: , само мислам дека повеќе би одговарало со црни хеланки, м?

4. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Лавли мене сето ова ми е многу измешано, и воопшто не ми делува убаво, најискрено.
    Тоа фустанче е летно, а нема ништо полошо од летен фустан врз ролка.

На sesilija, Springy и rossonerka им се допаѓа ова.
  5. Cokolatce95

Cokolatce95 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    131
    Лавли, искрено, ниту мене не ми се допаѓа. Тоа фустанче многу подобро би стоело без ролка и хеланки. Според мене , треба да го носиш на лето со сандалчиња :)

6. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    Па тоа е за дневно излегување, па сакав да внесам малку свежи бои во комбинацијата....

7. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Ловли си ја утнала работата со фустанот, прелетно за зимскиве услови. Се друго е ок, но нареден пат искомбинирај со некој џемпер или плетена туника ;)

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Одамна немам искритикувамо ама неможам сите да ве критикувам, ако ми се допаѓа комбинацијата ставам лајк :D
    Ми остави впечаток комбинацијата на Мимс89 со угг-чизмите прекрасна беше :clap:
    Росониерка како и секогаш :up:
    Лавли имаат право феминкиве, фустанот ти е непотребен, другпат ако сакаш да внесеш свежина и колорит во некоја зимска комбинација тоа направиго преку детали односно аксесорис ;)

На Springy, mims-89 и rossonerka им се допаѓа ова.
  9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Ова е летно фустанче :^)
    А тоа не оди со чизми и ролка :x
    Подобро некое црно (или сиво, или какво имаш) туниче (џемперско) да си облекла :wasntme:

10. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Морам овде да прокоментирам. Значи сега Блубери со толкава смелост и сигурност вели дека тоа не е Теф на сликите, после пак преголема случајност е што дури и ја познава ахам. Тука нешто ми мириса што не е во ред. Можеби има некоја мучка една девојка, два профила од една страна става слики после се напаѓа демек не е таа па од другата страна се брани и ,,и докажува‘‘ дека навистина е таа, сега блу вели ахам да таа е се извинувам и ние треба да и веруваме? Мое мислење и заклучок ако грешам Блубери извини. Теф лично мене не ме интересира дали си ти тоа или не, нова си на форумов разбирам, си била на ревија и тоа е океј, не е модел кој си го искомбинирала ти, туку некој друг го сошил, а ти го презентираш, така да не е твоја комбинација и нема зошто да го коментираме овде. Има други теми пример ,,Да се пофалам...‘‘ ќе ни кажеш дека си била на ревија, дека ти е убав фустанот па и ние да го видиме. Но овде лежи проблемот, се повеќе девојки се зачленуваат на форумов исклучително ради оваа тема. Има некои и стават туѓи слики со цел да си ги задоволат своите болни нагони да бидат фалени дека многу се убави и слично. Потоа се жалиме кај Билката темата да биде приватна, тоа и јас сум согласна, да биде темата приватна за феминките над ХХХ мислења и тој проблем мислам дека треба сериозно да се разгледа :geek: . Но дајте и ние форумџиките да решиме некој проблем т.е. да се намали прикачувањето на лажни слики. Зарем Оффи не постави услов во темата ,,Анализи на членови од форумот‘‘ анализа да добие оној над 500 мислења? Зарем ваков услов не може и во оваа тема да се постави? Молим лепо, го исполнуваш условот стави слика, ако не не ставаш и крај. Во спротивно сите што не го исполнуваат условот и го кршат правилото, сликата во канта. Па ви се молам веќе ова излегува од контрола...
    Си го кажав она што го мислев, мислам дека добра е идеата и би било убаво да се реализира, многу убава тема, штета би било да се заклучи поради одредени личности.

На ketisk, Emilly14, sweetyears и 6 други им се допаѓа ова.
  11. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Не ми се допаѓа..ама воопшто. Извини...ама.
    Мене Росонерчето ми е фаворит. А и Гоу, Боа, Скај! Старфиш има прекрасен и оригинален стил и затоа ми е фејв заедно со росонерка. Од мене слика наскоро, немој да мислите дека сум заборавила. :D

На Go-Girl, rossonerka и starfish им се допаѓа ова.
  12. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Ајде да ја вратиме темата во нормала :)
    [​IMG][​IMG]

На esperanca, BeYourself, Blanca и 11 други им се допаѓа ова.
  13. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    браво Боа, а сигурно си ти ова? Да не зимаш туѓи слики од ФБ? :D

1. Ми се допаѓа посебно алката и шарата на ролката. Капутчето веќе кажавме супер е ;)
    2. Џемперот ми е вишок некако, другото ти е елегантно а тој поспортски. Без него си топ! Супер дезен на хулахопка. 8)
    3. Стара слика нели? За тоа време е супер, сега ако ме прашуваш ќе кажам не за тој вид фармерка со таа должина. Ама чувај ги се се враќа :lol:
    4. Мислам дека го коментиравме фустанот, како и да е топ шара, супер летна. Јас би го носела без каиш ако е возможно.
    5. Ова последново е супер за зимски денови. И преубави ти се ноктите и прстенот :wasntme:

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  14. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Боа јас само сакам да кажам дека би сакала и да видам со што обувки комбинираш. Не дека се сомневам во изборот твој, туку црпам идеи :D неможам никако да го оспорам фактот дека имаш преубав стил, и по кој знае кој пат да кажам дека знаеш што правиш кога станува збор за облека

15. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Боаааааа!

Лепотоооооо!

Браво бе девојко, се ми се допаѓа... Btw зашто не си се пријавила за модел :^) :lol: (згодна си WOW ;) )

Саааамо, фустанчето на пред последната слика :geek: ... Не е мој стил, но секако тебе преубаво ти стои :)

Прекрасна си!

16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.664
    Допаѓања:
    8.643
    Боа преубаво си облечена на секоја можна слика,мачкица права и здрава :) Многу ми се допадна црвениот капут и прљаво белото џемперче :inlove:
    Немам замерки,а и фармерките до под колена се убави,не знам зошто росонерка вели дека им минала модата...Јас редовно си ги носам во лето :)
    10ка чиста!
    Инаку и јас сум да живее темава,не ја уништувајте и повеќе активирајте се,ве нема нешто :)

17. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Браво Боа препрекрасни комбинации немам замерка ниту за една. :*

18. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Боа браво!!! :clap: :clap:
    Мој фаворит си на темава.
    Знаеш како да искомбинираш и тоа го правиш со многу стил. Ни пренатрупано, ни преголо - баш како што треба! Немам коментар! :inlove:

19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    :$
    Јас не ги носам тие панталони одамна, не ми е убава таа должина, ги сакам оние над колена, а овој модел не. Ама нели вкус.
    Мислам дека и е постара сликата на Боа, а и да е нова сеедно. Зар само нови алишта носиме. Јас не фрлам ништо се чувам што ми е точно и носам алишта и од пред 10 години :D

Ако сте ме читале знаете дека сакам спорт и секогаш ја бодрам нашата репрезентација сеедно дал фудбал, ракомет или кошарка.
    Еве ми го стајлингот :lol:
    И уште еден стајлинг за пролетно шеткање низ парк

На BoaVista, baguf4e и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  20. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.664
    Допаѓања:
    8.643
    Супер си росонерка,втората слика не е баш мој стил ама сепак е убаво.За првата да можев 200 лајка ќе ти дадев,МАКЕДОНИЈА :l:

A инаку мислев јас на 3/4 панталони и до над колена и до под колена,па мислев ни едните ни другите не биле веќе во мода,а јас се` уште ги носам :$ Мене и двете должини ми се супер,ама се е прашање на вкус :)

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.