Модни критики за храбри феминки

Discussion in 'Мода и стил' started by rossonerka, Dec 12, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Fearless

Fearless Истакнат член

Рассонерка, преубаво е шноличето за коса, но премногу е, и алка, и прстен, и шнола и светки на фустанчето, и колан и скаено чантиче. Мене тоа најмногу ми смета пренатрупано, и пресветкаво но тоа е мое мислење, јас се водам по less is more :)

2468, rossonerka and sesilija like this.
  2. skyAngel

skyAngel Популарен член

јас сакам СЕСИ да ме искоментира мене !

Иначе Рассонерка и јас како и другите не се согласувам дека чизмите одат со таа комбинација .Убаво е фустанчето само многу светки има, мене таквите светки ме нервираат.
    Ајде чекам други слики од тебе и од Бројчето сакам . :)

3. rossonerka

rossonerka Популарен член

Еве уште една комбинација летна, ајде да ме докрајчите :lol:
    Се шалам слободно коментирајте си ич не ми смета, иначе не носам светкаво, ама затоа многу сакам акцесорис и некад носам и премногу. Ама тоа сум јас :geek:

и морав да кажам цветови се тоа на фустанот, цел е цветен, нема ниедна светка, само шарени цветови ;)

Angelche, la-chicka, srculka and 2 others like this.
  4. sungerce

sungerce Истакнат член

Новичко сум тука и така да ми го немате откриено карактерот многу за да погодувате дали сум таква каква што сум или сосема различно...Еве и од мене па очекувам ваши коментари :),а јас ке средам и други сликички па утре ке додадам уште

Attached Files:

5. Fearless

Fearless Истакнат член

Рассонерка фустанчето е топ, ништо не му треба самото по себе си е доволно, ни колан не му треба воопшто ништо, прекрасно е премногу ми се допадна, не се гледаше дека е такво одпрвата слика :up:
    Погоре на летната комбинација облеката во тиркизна боја поминува, но сандалите никако.

rossonerka likes this.
  6. sesilija

sesilija Популарен член

Росонерка, овој пат е подобро, не сум нешто посебно воодушевена- јас туниката би ја искомбинирала на друг начин, ама сепак е подобро од предходниот пат.

rossonerka likes this.
  7. skyAngel

skyAngel Популарен член

Рассонерка Многу ми се свиѓа летната комбинација.Јас мислам дека ти одговараат сандалите имаш бело на блуската , а и одговарат на светлиот тексас на панатлончињата.
    На Втората слика исто така се ми се допаѓа. :up: :up:

rossonerka likes this.
  8. la-chicka

la-chicka Популарен член

Ауу ајде и јас да ја искоментирам Росонерка :lol:

За првата слика можам да се согласам со некои девојки, дека не одговараат тие чизми со фустанчето, а ташната бидејќи не ми се допаѓа ич како модел ( не коментирам дали иде или не со фустанчето :) ). Инаку фустанчето само со шнолката на коса и прстенчето ми е убава комбинација... Втората слика, баш опуштено, летно и слатко, ми се свиѓа, супер си е све си е на место , посебно сандалките и ташничката ми се свиѓаат :$ и тоа на раката доколку ти е часовник тогаш :up: :) ... Третата слика - истото фустанче , но за мене во многу поубава комбинација, лајк ит цела комбинација , ништо не е вишок и се си е на место. :)

rossonerka likes this.
  9. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

еве и од мене! :sweat: :$
    штикли и накит утре, мрзе ме сега :lol:

Attached Files:

10. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Инаку, јас да се изјаснам дека немам ама баш ништо против деколтето на Мисс Индепендент.
    Кога има што да се види и покаже - убаво е за око ;)
    Немој да си го покривала со ѓердани, марами и чуда - повеќе од пола од девојките молат за таква предница :P
    И јас некогаш излегувам со подлабоко деколте, и кога се носи со став - не е ниту вулгарно ниту невкусно.
    ;)

BoaVista and Dushica-sk like this.
  11. rossonerka

Да бел часовник е. На лева рака носам 2 бројаници, никогаш не ги тргам.
    Туниката мене ми се свиѓа, ама реално е потешка за комбинирање, посебно за некој како мене кој сака секогаш да има акцесорис :lol:
    Иначе јас во глобала имам МНОГУ проблем со фустани и туники, висока сум 180 рамно, а штикли кога ќе облечам штрчам, па се ми е кратко.
    Затоа и носам мал ремен за да го стегнам малце и да ми паѓа убаво на газот. Иначе сите ми се кратки |( Некој ќе рече убаво стојат фустани на висока девојка, јас па проблем имам СЕ МИ Е КРАТКО!

12. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

И јас си носам деколтирано почесто :$ Кога дал Господ треба да се покаже, се додека е во некои граници нели. Па поминало времето на закопчување до гуша :lol:

bona, 1209, kate21 and 3 others like this.
  13. srculka

srculka Истакнат член

Еее морав да кажам дека имам исти штиклички ко од Росонерка(првите ми беа) ама ко за први воопшто не ги износив,тешки ми беа за одење иако не се многу височки. :D

14. sesilija

sesilija Популарен член

Се ок за деколтето, ама мора да се има мера, плус не смее да се истакнува и стомак и деколте и нога, нели?

viki44e and rossonerka like this.
  15. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Па не смее, не треба со сите атрибути да се игра. Ќе се шекне машкиот род :lol:( мала шала де)
    Инаку и мене вкусот на Боа Виста ептен ми се допаѓа :clap:

BoaVista and rossonerka like this.
  16. rossonerka

Ajт еве уште 2 слики и доста е од мене за денес :lol:

BoaVista, viki44e, FBI and 2 others like this.
  17. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Морам и ја да искоментирам за Мисчето ама никако немој да го сокриваш деколтето ! Најмногу впечаток ми остави првата слика...предобра комбинација!! :$ :*

Ве има многу па само онака ќе прокоментирам за оние што ми оставиле впечаток најмногу!! Нека се најде друг начин зошто овака е хаос..

Скајче на скоро сите комбинации си со патики...тоа е од мене голема забелешка! Инаку супер..
    Марамка ме изненади...топ
    БоаВиста исто така...иначе по сликите што ги постира верував дека има стил....Со шалварите ми е најубава тоа е мој стил....И морам да се сложам со девојките добро тело држиш! ;)
    Лудото преубави фустанчиња...ммм ги сакам многу :inlove: ( и јас имам многу )
    Оффи ја знаев и ја се изненадив од стилот ја очекував скрос друга...ама супер е и одговара на карактерот ! Боб Марли :rock: :rock: :rock:
    Росонерка и ја те очекував друг стил! Многу по штостно, по необично...на сликиве многу едноставно! :)

rossonerka, BoaVista and ludoto19 like this.
  18. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Конкретно за деколтето на Мис, воопшто не е пренападно, нема ептен големи гради за да изгледа невкусно. И јас сум за :up: убаво деколте.
    Инаку Сеси :clap: Тоа се бараше во темата. Критика!

19. 2468

2468 Популарен член

Е ова ми се допаѓа ;)

macysh, Victorya and rossonerka like this.
  20. skyAngel

skyAngel Популарен член

Јас мислам дека со потемни фармерки поубаво ми стоело.

2468 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.