Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Ако почуствуваш несиурност дека некоја феминка ќе те препознае можеш модераторката на темата да ја замолиш да ти ја избрише сликата. Инаку зошто да ја бришеш :)

2. mila85

mila85 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    50
    ЕДЕН МАЛ ДЕЛ ОД ФУСТАНИТЕ ВО МОЈОТ ПЛАКАР..... :clap: :) Ако коментира некој, нека биде поблаг... :D

На Strumfeta93 и femina90 им се допаѓа ова.
  3. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Ми се допаѓа твојот стил на облекување,особено онаа на 2 сликаа кафено со белаа наметкаа :inlove: а исто така и последниот фустан ;) и немој да се прокупираш со тоа што си "покрупна" ;) фустанот не го правии самиот тој,туку жената што го носи :)

4. mila85

mila85 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    50

Фала ти, инаку не се преокупирам воопшто, да беше така немаше да ставам слики,нели?!Си се обожавам... :clap:
    сепак,фала.

5. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Мила, интересен стил, мене ми се допаѓаш како си цела скоцкана без никаква утка. САМО :!: една забелешка, многу нефкусно изгледа на првата слика што ти е паднато фустанчето и поголем дел од градникот ти се гледа. Исто и предлабоко деколте лично мене не ми се допаѓа :$ . Другото., цура ипол си, ме потсеќаш на пуфи-цуфи. Браво :)

На mila85 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. mila85

mila85 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    50

Штрумфетке, фала на комплиментот, инаку на првата слика лево од мене има плажа, море, мажи, лето, сонце 50 степени, тоа е слика од одмор, затоа е такво фустанчето, а пределот од фустанчето за градите е мал, и не ги собира цели, дека плус носам горни бикини, инаку нормално дека по улица така тука не би се шетала до тој степен, ама затоа како на другите слики под првата - ДА, до тој степен..... :D
    хехе,фала ти, сепак, знам дека е невкусно во некоја мера, но јас сум секогаш за тоа , тоа што ти е НАЈУБАВО НА ТЕЛОТО ИСТАКНИ ГО, А МАНИТЕ УСПЕШНО ПРИКРИ ГИ......и јас така и правамммм :clap:

На XstrongerX му/ѝ се допаѓа ова.
  7. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Мила85 најмногу ми се допаѓа 2рата комбинација, супер фустанче, наметка, накитот посебно е убав, иако чевлите се малку пообични во споредба со целата комбинација.
    На сликата за плажа фустанчето е прееееееееубаво, али ти со твојот голем граден кош сеедно што е плажа не би требало да зимаш фустанчиња без прерамки. Сигурно постојано си го кревала, зашто тој ластик тебе не ти држи ама баш ич :)
    Воедно и фустанот на последната слика е преубав, многу добар принт.

Имаш убав стил и убави парчиња, имаш и убави гради, иако по мој вкус ту мач покажување на нив (посебно 4та и 5та слика мислиш ќе испаднат), али секој со свој вкус и стил, ако така сакаш да си ги искажуваш атрибутите, твои си се твое право на покажување на истите :)

8. mila85

mila85 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    50

Фала и на тебе........... *** НАКИТ КАРА, прстените еден од БОТОНИ, еден од ТУРЦИЈА ( И 2 та сребро ) ****2 слика мене ми е комбинација за до продавница затоа и чевлите од Албатрос, патем речено, се многууу обични - знам! Сликата од плажа - фустанчето има добар ластик, и не оди подоле од тоа - верувај, немав проблеми........инаку ТУ МАЧ - е моето мото.............хехех :D

Можеби не требаше да изрекламирам??!?!!? :!: .....

9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.110
    Допаѓања:
    67.002
    Мене искрено не ми се допаѓаат комбинацииве. Премногу разголување на градите ми е, цели некако надвор ти се. Мислам супер што си така надарена, ама треба нешто и на фантазијата да се препушти :)
    Ова само мое мислење, се надевам нема лутење :)

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. mila85

mila85 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    50

Не, уживајјјј, нема проблем, не се лутам - само мислев дека ќе ја коментирате облеката, ама нема врска, секој има право на мислење, облекување, став, однесување, лудување, итн итн итн.........

11. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    ^ сакаш облеката да ја коментираме а на 3тата слика освен големи бубс ништо друго не се гледа :D

Нема врска кога веќе поставуваш слика, сама си свесна дека и деколтето ќе го коментираме и сигурна сум дека очекуваше коментари за тоа.
    Јас никогаш не сум за толку покажување.
    Али вајда мамиш премногу машки погледи, а сигурно ќе мамиш и со помалку голо месо.
    Се што е претерано понекогаш е невкусно ;)

На agirl17 и ketisk им се допаѓа ова.
  12. mila85

mila85 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    50

Аман бе луѓе ме нападнавте, ок за градите, туку мислев ќе праша некој за фустаните нешто, од каде се купени или нз што...........уживајте.....јас не сум, на пример, кога некои скроз голи одат, има и такви па никому ништо, секогаш сум за да се открие еден дел којшто девојката си мисли дека и е добар.Мора да не има различни, ако бидеме сите исти ќе бидеме монотони......се зезам, секој со своето!!!!

13. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Е што ако и се гледаат градите, па ако ги има нека ги покаже! :) :) :) Инаку Мила обожавам вакви фустанчиња само сто не сум баш надарена толку! Во главно супер сии! :)

14. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    мила ми се допагаат сите комбинации твои и што дека ги истакнува градите? кога ги има нека ги покаже
    во граници на нормалата
    јас кога немам ке си кутам. :( ај утре и јас ке направам аутфит оф д деј па ке видам со какви коментари ке ме изгорете :tmi:

15. mila85

mila85 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    50

Фалааа.... :* :)

16. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    супер стил старче,гледајки колку си активна на винтаж с. не се ни сомневав

17. mila85

mila85 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    50
    Етееее ги тргнав сликите бидејќи како што викаат некои од вас ''освен бубс'' не се гледа ништо друго. Тргнав три од нив, бидејќи како викавте ''ќе паднеле уште малку od фустанчињата''..па ако паднат да не ве мачам да ми ги дигате......

Значи, не паничете, нема веќе да гледате бубс, да не ги стегне срце тие што ставиле ''like'' на негативните коментари и тие што малку лошо искоментирале.

Бог да чува, ставаш фустани да ти го видат стилот луѓево, ти ставаш за едно, они за друго коментираат, лајкнуваат. Мислам дека најсреќни ќе бевте ако во мода беа ролки.

:D :) ;) :lol: :rofl: :clap: :x :hai:

Веќе не ставам слики тука, ставив за прв и последен пат. Ајде, славете сега!!!

18. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    ^ Мила друг пат прочитај го воведниот пост пред да ставиш слика ;)

Tака да очигледно не знаеш да прифатиш критика, па и подобро што ги тргна сликите во тој случај. Барем да не мора да ти ги креваме како што викаш...
    Свашта значи |(

На agirl17 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Самата креваш голема фама околу ова. Мораш да добиеш и ти критики исто како што добиваме и ние другите. Тоа е насловот на темата, добри или лоши, критики се. Ние сме за добро осмислена комбинација и си го кажуваме сопственото мислење за истите, ролки, фустани со деколте до земја не не занимаат. Доколку комбинацијата е на место добиваш добра оценка од секој индивидуално. Коментарите за градите беа во ред, нема лутиш. Свака част за надареноста, добиено од девојка која е иста напред како и на грбот, но ние облека сакаме да видиме, вака на друго место ми бегаат очите. :D

Да се надоврзам, нема потреба од толкава доза на дрскост.

На agirl17, baguf4e, rossonerka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.110
    Допаѓања:
    67.002
    Нашите коментари сепак се однесуваа за фустаните, а тоа беа дека премногу откриваат. Значи нашата критика сепак беше наместо, а твојот коментар не баш :) И верувам дека сите што ставиле слики тука биле подготвени и на пофалби и на критики, а критиките храбро ги поднеле. Ако тебе така ти е убаво си е сосема о.к, ние сепак дадовме само искрен коментар, а твое беше како ќе сфатиш.
    Поздрав и секое добро :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.