Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Модни критики за храбри феминки

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 12 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Леле женскииии! Па после Марко Поло и нему слични ќе праќаат ЛП. Е ќе праќаат!!! :)

Како прво браво! Врти сучи, сите имаме некоја скриена желбичка да откриеме дел од нас ;)

Како второ, па на форумов не само што има паметни девојчиња, девојки и жени, туку и риби, рипчиња и рибетини имало!

Мене најмногу ми се допаднаа Душица и Фирлес, некако во мој стил се. Јас лично сакам едноставни а убаво искомбинирани работи, лежерни, спортска елеганција, и тоа што тие го носат ми се совпадна со мојот личен стил и вкус.
    А за вкусовите не се дискутира нели, ама ете нив да ги издвојам ;)

Ма топ сте сите! :) А кога ќе научам да сечам, евентуално прекривам глави од фотки во фотошоп, можеби и јас во некоја блиска иднина ќе постирам нешто, да не биде работава само критика пуштам а себеси се кријам позади мониторов 8)

На BoaVista и Dushica-sk им се допаѓа ова.
  2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Оваа категорија моментално ја разгледуваат: AlicaInWonderland, bile991, BoaVista, cutebunny, elygj, Google [Bot], Hipica, IndieGirl, KalaV, Little-one, Lolipop23, ludacaa, macysh, Magnolija, mims-89, Neytiri, Offspring, skyAngel, Srekicka и 35 гости

Не се чудете ако деновиве видиме нови регистрирани, очајни мажјаци :D

На macysh и Phyramide им се допаѓа ова.
  3. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Ова е баш по мој вкус...ТОП, баш си згодна (да те пофалам :) ) само позитивни критики

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.779
    Допаѓања:
    18.352
    Супер сте девојки,ееее сите згодни одлични сте

5. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Јарецу си требала место бела алка да ставиш црна и обетки исто така не бели. Тоа е мојата замерка.

6. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.779
    Допаѓања:
    18.352
    Ама носев бели балетанки затоа така :) ок фала сепак на мислењето

7. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    :D Се гледа со дадево мое дека имаме сличен вкус ;) ...Јас сакав да кажам исто овде Росоњерче си :up: Најмногу ми се допадна :)

8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Стиловите скоро на сите ми се допаѓаат...но најмногу на baguf4e и на скај ;)
    А сакав да прашам може некако да ги избришам моите фотографии....или тој што е во овој дел од форумот да го избрише мојот пост со моите фотографии? :?: :?: :|

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Росонерка овие 2 комбинации ти се супер, посебно втората. А исто и тие 2 летни комбинации со белиот часовник :lol:
    Шареното фустанче/туника ти е супер и коланчето исто така. Само поедноставни чизми носи си друг пат. Чантичката исто така не ти е лоша, само со тие чизми не одговара.
    Ако носиш накит, но само по некое парченце ставај не и алка и прстен и ланче
    :* :* :*

10. violinistka

violinistka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2010
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    152
    Супер сте сите и браво за храброста :)
    Ќе кажам само за стиловите кои најголем впечаток ми оставија (сепак слики има многу..)
    Најмногу ми се допаѓа стилот на Boavista.
    Исто многу ми се допаѓаат и стиловите на Rossonerka,Fearless i Bagufce.

На baguf4e и BoaVista им се допаѓа ова.
  11. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Лепотици!! Сите сте млади, згодни и неопходни :) Јас немам слики за постирање, ретко се сликам од глава до пети. Ај коа ќе направам слики, ќе ставам и јас. :* за сите и сега чувајте се од мажјациве, таргетирани сте :rofl:

12. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Jaooooo ќе се самоутепам :rofl:
    Дел сум со години од еден друг одличен форум, го отварам сега и гледам лична порака.
    Во неа пишано критика од форумџија кој ми ги гледал сликите и вика еве тука да те искоментирам, зашто на фемина не можам машко сум. :rofl:
    Сеедно што ќе се прочита тука.
    Ама со кој памет мажи отвараат и читаат вакви теми |(

Дај темава да е само за феминки а гостите да не читаат :D

13. aNy-to

aNy-to Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    394
    Rossonerkа - последната комбинација ми е топ,полн погодок и немам никаква замерка.Ми се допаѓа и долгата сукна,нежна е обожавам да носам од тој тип преку летото.Замерка имам само на првата комбинација некако има премногу детали,сите посебно се убави и чизмичките,само туниката ми е премногу светкава.
    Оффспринг-ми се допаѓаат комбинациите,едноставни,дневни инаку најмногу ми се допаѓа во фустанчето,кафеавото на коцки.
    Боа Виста - ептен ми е модерна,сите комбинации и се топ.
    Хипица - интересна комбинација,ми се допаѓа.
    Багуфче- веќе кажав во првото фустанче со машната се вљубив инаку во вторите слики не ми се допаѓа многу второто,златеникаво фустанче не е по мој вкус.
    Марама - ми е супер,посебно ми се допаѓа второто фустанче,што кажа дека било сукња, :clap: за идејата.
    Блонд-секси мама,супер е друго што да кажам.
    Уффф па тие ги запомтив,вие многу слики сте постирале,другите нареден пат.Инаку супер сте сите и браво за храброста.

14. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    па тогаш ќе се регистрираат само за да гледаат |(
    многу е добра темава, ама ете тоа е проблем
    инаку подетални критики од мене ќе има кога ќе имам повеќе време, сега само ќе кажам дека без ниедна моја забелешка поминаа комбинациите на марама и боа виста :)

едит и кенди ја заборавив(не се сеќавам на сите слики што ги стави, туку само на 2-црни пантолони, црна кошула и маичка, и црни пантолони, бела блузичка, едно убаво ланче-на нив се сеќавам, за другите не знам, пошто ги избриша, ама овие многу ми се допаднаа)

едит уште еднаш за да не одам оффтопик додека можам да редактирам за постот под мене, т.е. па кенди те разбирам и јас не би сакала да оставам слики и да седат засекогаш тука и сите да ги гледаат, некако не е убаво, и јас не би се чувствувала пријатно, плус сите би ти го откриле идентитетот, па така да не верувам дека некој ќе ти замери дека ги избриша, па уживај :)

и едит уште еднаш
    се сетив и на багуфче, и таа ми беше тука некаде, а сигурно имам заборавено и уште некој, па така да подетално друг пат кога уште еднаш ќе ја разгледам темата(што да правам - слаба меморија плус ги разгледував во 2 минути сите=милион едити :$ :lol: )

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  15. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303

Јас побарав да ги отстранат моите фотографии,некако не се чувствував баш за во темава :?: не знам зошто така се чувствував :?:

16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам и јас да ве прокоментирам, немам храброст јавно да ставам слики....ама кој сака може да ме коментира и мене.....хммм по ЛП :lol:
    енд лец гет дис стартед:
    Скај ејнџел - фин тинејџерски стил, на тоа сивото фустанче навистина не му треба машната горе, за суќњата тексас - немој другпат да ги криеш нозете со црни хулахопки кога не е зима (а гледам сонце има на сликата), исто и кај фустанот на вториот пост сандалки со црни хеланки не не не! На третиот пост фармерките ми се чини или се со пренизок струк па дури задникот ѕирка...тоа е нефкусно. На последната слика на пристаниште си слатка мала, ама што ќе ти било капчето за сонце под капуљачата од јакната?
    Душица - ми се допаѓаат комбинациите, само тоа кремастото тиролче некако провиснато како вреќичка се надевам само за по дома си го носиш (комшии плажа и сл.)...јас не би имала храброст да облечам такви патики штикли ама за тебе честитки одлично искомбинирани :clap:
    Мисс индепендент - шмизличка :lol: имам само забелешка за тигровскиот каиш не се вклопува многу на втората слика, а на првата обетките се некако нападни...требало да оставиш да доминира блузата шарена, вака се одзема вниманието со обетките.....за деколтето ти завидувам аххх :doh:
    Благувче - прекрасен фустан само му треба аксесорис ;) Сликата со шорцевите НЕ, таа комбинација со долги панталони поубаво стои зашто горе имаш џемперче
    Розич - сосем обично и просечно, како за прошетка во парк
    Хипи - лакот бе мила :D ама и мене тоа ми се случува......и да стави некое ланченце на тоа бујно деколте!
    Велешанка - убава маичка и ташната мене ми е ОК, само незнам колку е практично суќња за на екскурзија....и да сандалките не ми се допаѓаат
    Марама - освен тоа што на првата слика имаш многу блед тен, друга забелешка немам, ти ги сакам штиклите штосни се
    Офспринг - искрено не е стил кој јас го преферитам ама ок е, имам забелешка за суканиците....некако неуредно ми изгледаат луѓе со суканици општо сум против таквите флизури. За разлика од тоа флизурата со марама и исфенирана коса ти е за пофалба и слатка си на таа слика.
    Фиарлес - фустанот е прекрасен и супер ти стои, сликата со капутот е супер, ама таа втората со кафените хеланки некако не ми изгледа убаво....шарен летен фустан со црни чизми и кафени хеланки не!
    Мимс - првата е тинејџерска и топ комбинација, втората летен фустан така разголен со чизми не се комбинира многу убаво, третата е ОК ми се допаѓа топот само што јас место каиш би облекла ракави и впечатливи обетки пошто нели ова ти е зимска комбинација.
    Боа Виста - по секси цура здравје :D прекрасно ти стои што и да облечеш, само на втората комбинација требало или црна блуза или црни пантолони, дури можело и со бело зошто вака 2 лилјакови нијанси се многу интензивни
    Даниела - не би имала многу за коментирање, некако просечни и не многу иновативни комбинации...само црвениот фустан преубаво ти стои, малце поинтересни детали да ставиш и мислам дека би изгледала многу сексипилно и заводливо.
    Мај грл - не се гледа многу од приложеното ама зимска комбинација која јас ја нарекувам зимско сивило...зите се преориентираат на црно и сиво во зима :D
    Блонд - кремавите чизми чудно изгледаат, а фустанот ти е супер
    Грл 1895 - ова свадбарски стајлинзи, фино стокмено, класично...лилјаковиот фустан визуелно те скратува зашто внатрешната потстава е пократка од надворешниот матријал, тоа не е баш убаво и црвено белата комбинација многу ми дречи...неморало СЕ да биде во тие 2 бои
    Ема Ск - просечно, а тоа последното на ноќница ми заликува.
    Росониерка - чизмите и чантата не се ист стил, фустанчето е супер....ама шнолата со тул не се вклопува со тој стајлинг (каубојски) исто како и чантата. Другата комбинација со фустанчето е супер, а за таа со сукњата не ти требала тегет маичката на прерамчиња. Комбинацијата со розовата сукња ти е супер, а таа со фармерките не би се согласила дека требаат потемни фармерки, јас би рекла посветли штикли следен пат :) блузата е прекрасна.
    Лудото - се заљубив во неколку од твоиве фустанчиња

17. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Боа мацо ти си била ептен згодна ^_^ Сите слики се супер, добро се облекуваш и се ти стои одлично ;)

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Море луѓе не се суканици :D Плетенки со конци (вуница) се :)

19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Ама многу ти е топ, браво за идејата.
    На слики изгледа како суканици.
    И браво за храброста што само ти си го покажа лицето, мада јас те знам :*
    Ама видиш мене блуза со ниедна светка, ниедна, ми рекоа сите дека била пресветкава зашто полош апарат дава таков ефект :lol: Кратките панталончиња ми ги рекоа сукња. :lol:

Али кажав во темата за специјални поздрави, со нашиве стандарди, со најскапа гардароба во европа, се трудиме да имаме добар стил. Не ни одговараат црните чевли ... епа немаме сите пари за чевли во сите бои. Немаме орман ала Кери Бредшо или Госип Грл. Нас на нив ни сметаат некои чевли кога имаат избор од 500 чевли 1 пар да изберат, а ние од 2 пара или 3 пара или 5 сеедно треба 1 да избереме ;( Битно се трудиме и не се срамиме да го покажеме стилот каков и да е.

Сеа си легнувам вајда утре нема да има +15 нови страни :rofl:

На Bozica1980 и LivingGlam им се допаѓа ова.
  20. cinderellce

cinderellce Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    47
    еве нешто и од мене девојки

Прикачени фајлови:

• cinderellce.jpg
      cinderellce.jpg